Skriešanas botas, lūdzu padomu

Reitings 437
Reģ: 24.08.2012
Sveikas!

Vēlos iegādāties kvalitatīvas piemērotas botas skriešanai ar balstu papēžos, veikalos Maratons un Sports2000 veic speciālās pārbaudes lai atrastu ideālos apavus.. Man it kā esot virs vidējā bet tāpat lab;ak vajadzētu pēdai apavus ar supinatoru. Tā kā skriet ļoti mīlu, sakrāju naudu un biju nobriedusi pirkt labas sporta botas skriešanai, devos atkal uz minēto veikalu atkal veicu to pārbaudi un tad pārdevējs sāka meklēt ideālo apavu un opā tik mazs izmērs kā man viņiem nav, skatījās arī no bērnu līnijas nav ko man piedāvāt... Teica ka vispār viņi nepasūta tik mazus izmērus... Labi vīlusies devos prom. Tā kā vēlme iegādāties labus skriešanas apavus ir devos arī uz Sportlandiem, arī ar manu izmēru pašvaki, bet vairāk problēma jeb jautājums ir tāds:

Kādi tad apavi ir vislabākie? domāju tad pirkt uz savu galvu kaut vai internetā laigan mans izmērs arī ir ļoti ļoti mazā izvēlē.

Tad nu nesaprotu kādus pirkt, jo tajā veikalā man teica ka vajag ar stingru zoli un radija uz manām adidas botām ka nav piemērotas (jā tās ir tikai zāles botas) jo var pilnigi sagriezt virpulī un ka tas nekam neder. Sportlandā jautāju pēc palīdzības man piedāvā tādas jaunā kolekcija skriešanai un rāda cik labi ir ka zole tā padodas ka var sagriezt botu virpulī, ka tik mīksta zole, ka baigi labi. Tad īsti nesaprotu kādi tad ir labi.. Veikalu ieteikumi baigās pretrunās.

Tā nu varbūt kāda zin par šo vairāk? Piemēram man teica ka ideāli būtu Asics ar gēlu zolē pēdām, skatījos internetā ir tādi par kādiem 50 latiem, veikalā piedāvāja par 120ls tad vai arī viņiem te ir tāds uzcenojums vai ir liela atšķirība kvalitātē ? jo aprakstos sola to pašu, firma tā pati....

Ceru uz ieteikumiem par iegādi.
P.S. man galvenais ir dabūt kvalitāti un konfortu, šajā gadījumā cena man nav svarīga un tas nav noteicošais faktors, rēķinos pat ar 120latu izdošanu.
05.12.2012 22:17 |

Reitings 6
Reģ: 09.11.2012
07.09.2013 02:05 |

Tik smalkās niansēs neesmu iedziļinājusies, bet pēc savas pieredzes varu teikt, ka labākie ir Adidas un Asics skriešanas apavi. Visi tie Nike, kaut arī baigi smukie, tomēr nav tik labi.
07.09.2013 04:41 |

10 gadi
Reitings 1672
Reģ: 16.01.2013
Tās skriešanas pārbaudes kaut ko maksā arī un cik? Jo jūtu, ka nepieciešamas jaunas botas, iepriekšējās ir pilnīga aizvēsture
07.09.2013 08:53 |

Reitings 492
Reģ: 05.07.2013
Tās skriešanas pārbaudes kaut ko maksā arī un cik?
07.09.2013 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)