Vairaakus gadus atpakalj bija viens speelju portaals, kur paraleli vareeja arii chatot. Tur saaku chatot ar vienu puisi.. vaards pa vaardam un nonacam lidz skype.. tad paprasija manu nr, uzrakstiija sms, saakaam pa sms sarakstities, iepatikaas veel vairaak vinsh man un es vinjam. To kaads izskataas es nezinaaju, jo vinjam nebija nevienas bildes internetaa. Pailgi sarakstijaamies, suutijaam veestules pa pastu viens otram, bijaam iemiilejushies virtuaalajaa sarunu biedraa.. tad nonaacaam runaam par tikshanos. Vinsh atbrauca pie manis, es pirmo reizi ieraudziiju vinju. Simpaatisks puisis izraadijaas. Paseedeejaam kafejniicaa, bija tik viegli kontakteeties, izdomajam aizbraukt liidz Zoo. Pavadijaam laiku kopaa, muusu pirmaa tikshanaas taa bija.. un tai sekoja naakamaa, naakamaa un naakamaa. Kopaa pavadiitais laiks bija ljoti skaists un interesants. Puisis bija dzhentelmenis, lika justies svariigai un noveerteetai. Tachu.. rozaa brilles nokrita un iepazinu vinju, kaads vinsh ir patiesiibaa.. arii attaalums muus šķiira.. un tas viss noveda pie taa, ka izshkjiiraamies.. kopaa buushanas laikaa un peec negatiivi piedziivotaa sapratu, ka tas nav mans dziives cilveeks. Gadaas arii taa. Tachu tas bija skaisti un neaizmirstami, patieshaam.
Luuk mans staasts iepazistoties internetaa.