Autovadītāja apliecība

Reitings 68
Reģ: 14.09.2012
Sveikas meitenes!

Šodien biju uz testa braucienu CSDD un riktīgi izgāzos... Uz piektdienu ir pieteikts eksāmens un es nezinu ko darīt. :( Kāda ir braukusi testa braucienu, kā gājis? Cik drīz pēc tā gājāt uz eksāmenu? Esmu tik ļoti vīlusies sevī, likās, ka braucu jau ļoti ok. Bet nu testā... Trijās jomās protokolā ieguvu negatīvu vērtējum un vēl pāris vidējā lauciņā.

Ko Jūs ieteiktu, kā darītu? Riskētu un iet uz eksāmenu, vai atceltu? Tā gribas ātrāk tikt galā, nervi čupā pēc šodienas...
03.12.2012 15:36 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Es 1x izkritu, gāju pēc 2 dienām un noliku :)
03.12.2012 21:14 |

Reitings 200
Reģ: 27.03.2012
tiesību iegūšana saistās tikai ar pozitīvām emocijām, kaut vai instruktors mani lamāja reizēm. Biju pelnijusi. Iperikeš braukāju ar mašīnu dien dienā, un biju izveidojusi pieradumu. Mācija mani :D
instruktors izlēma,kad būs eksāmens, un pieteica. Tā kā viņs'pats bija iegādājies a/m BMW, tieši tādu ar ko būs jāliek eksāmens, tad samaksājot 10 Ls, stundu pirms īstā eksāmena izbraucu. iespējams nebija vajadzīgs, bet esmu automīle :D

Eksāmens ātri beidzās, vērtētājs mani čakarēja - iekāpa auto, un neaiztaisija durvis kārtīgi un arī nepiesprādzējās, atgādināju viņam to :D kā arī sāka ēst konfektes un čaukstināt papīru, man nāca smiekli, jo piedāvāja man arī :D

Jā, vienu vidēju kļūdu ievilka lapā, jo braucot pa apvedceļu, pretīmbraucošajā joslā priekšā izlīda protams krutais bembists, un es vnk maucu viņam pretī, lai lien atpakaļ :D

Tad manam instruktoram bija viens no augstākajiem reitingiem, ka pie viņa mācoties noliek ātri :D Vairs nestrādā.
03.12.2012 21:18 |

Reitings 65
Reģ: 27.01.2011
Es esmu braukusi testa braucienu, tiešām noderēja :)
Eksāmens man bija tajā pašā dienā pēc pāris stundām, pateikšu godīgi, instruktors ar ko bija testa braucienā bija jauks un foršs, bet eksāmenā bija cits jau instruktos, tas bija AKMENSĢĪMIS, tas bija traki forši un tajā pašā laikā nervi lēkāja :D Man pateica, ja noslāps, eksāmens būs beidzies, man noslāpa. Kad noslāpa es sabruku un nedarbināju vairs klāt un tad, viņš man saka - Nu mēs šodien braucam vai tu tālāk stumsi? Es sāku smaidīt un viņš par brīnumu arī pasmaidīja un jutos jau dzīvāka. Un beigās nokārtoju. Smaids līdz ausīm! :)
Vēlu veiksmi.
03.12.2012 21:23 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Manā laikā arī nebija tādu testa braucienu, un es labāk ietu uzreiz mēģināt likt tās tiesības ar domu, ja nu noliek, nevis naudu tērēt, tad testa braucienu nobraukt labi, bet īstajā eksāmenā atkal izkrist, jo kaut kas nenoveicās.

Šajā situācijā ieteiktu iet piektdien un mēģināt, bet nu vispār ar šitadu braukšanu negribētu, ka tu uz ielas rādies ar tiesībām, ja jau šitā notiek testa braucienā, kas tad eksamenā, kad vēl baigais stress klāt.

Es eksāmena figūras izbraucu ar tādu kreiso kāju, kas raustījās tik nežēlīgi, ka domāju, ka instruktors man ieraudzīs, bet laikam neredzēja, bet kāja trīcēja briesmīgi, biju laimīga, kad beidzot tiku prom no tām figurām uz pilsētu braukt un varēju gāzi uzspiest. :D
03.12.2012 21:30 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
sacacojies uz exāmenu un ej ar domu viss izdosies..izgāji testu, nepieljauj tās kljuudas ko pieljaavi...un par tiesiibu likshanu ziemaa ka tas ir gruutaak tas ir murgs..es liku pirms 2 gadiem...sajaas dienaas paliek 2 gadi...todien bija liels aukstums ledus utt...1. ziemaa sliedes ir iebraukaatas taadeelj nav jaaskataas metrs apmale :D 2.man inspektoors pats teica pie ziimes dot celju liidz galam nebremzeet..varu iebukseet utt...taa es arii pie stopa neapstaajos liidz galam bet neko neteica..pateica ka viss ok pats taa dara :D ok man paveicaas ar to ka csdd shefs ir pazinja un laikam bija sastastiijis laigan noliedza ka ir teicis kautko inspektooram bet saka ka peectam runaaja un teica ka es labi braucot un taa arii ir :)) bet nu tas faktu nemaina ka esi chillinjaa..sarijies nomierinoshaas lai nedreb kaajas un kaap mashiinaa ar domu ka izkaapsi ar tiesiibaam..lai veicas! un njem veeraa ka autoskolaas un testa braucienos vinji draazh veel trakaak nekaa eksaamenaa un autoskolaas sastaasta bezmavia ka shkjaudiit nevari pie stuures jo eksaamenu nenoliksi taaka neuztraucies..viss ir ok un tev buus tiesiibaas!!!! :))))
03.12.2012 22:19 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
Gāju. Braucu vienkārši briesmīgi, tajā laikā, manuprāt, bet inspektors sacīja, ka, ja būtu īsts eksāmens būtu nokārtojusi. Tad pierakstījos uz eksāmenu un pirms tā, pabraukāju vēl kādas 2 - 3x ar instruktoru. Tad viņš vēlēja veiksmi, un par brīnumu sev noliku. Kaut gan tikai ar praksi esmu iemācījusies braukt normāli :D
03.12.2012 22:24 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
PonPon, tā jau tikai pirmā reize. Gan izdosies! Es zinu puisi, kurš nolika ar 5.reizi :D
03.12.2012 22:39 |

Reitings 1337
Reģ: 19.05.2009
Nebraucu testa braucienu.. lieka naudas izmešana, tas arī viss.
Nokārtoju eksāmenu ar 1. reizi.
04.12.2012 00:50 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es biju testa braucienā, jo man instruktore lika iet, citādāk viņa mani nebūtu laidusi prom. Kaut kādas kļūdas bija, bet nekas nenormāls. Tad gāju uz eksāmenu, kur izkritu figūrās (testa braucienā tieši to pašu figūru noliku ar pirmo reizi) :D Piedevām tajā, kuru vislabāk ar instruktores mašīnu biju iemācījusies. Tas, protams, lika justies kā lūzerei, bet tāpat uz papildus braukšanām negāju, jo negribēju maksāt instruktorei + es tiešām zināju, ka man ar instruktores mašīnu VIENMĒR tā estakāde bija sanākusi. Nerunāju par to, ka dažreiz sanāk, dažreiz nē, bet vienmēr.
Gāju vēlreiz uz eksāmenu un tur bija tas pats instruktors, kas testa braucienā. Jutos droši, jo jau zināju,ka viņam patīk, ka uzgāzē vairāk un noliku. :)
04.12.2012 07:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits