Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Olnīcas

Reitings 232
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Lieta sekojoša - šī gada sākuma dikti apsaldējos, dabuju urīnceļu iekaisumu. Vnk šaušalīgas sāpes bija utt. Zāles lietoju, arī ginekoloģiskās. Bet, tāpat tas kļuva par hronisku cistītu (ja dienas laikā izdzeru ļoti maz ūdens vai vnk šķidruma, tad sāpes visa vakara garumā garantētas). Tagad ļoti domāju, lai silti, pietiekami uzņemts šķidrums, un ir labāk (zāles nekādas nelietoju), bet nu, tāpat, pārdienas ir maza sāpīte. BET, pašlaik mani uztrauc cits jautājums - kāpēc man sāp olnīcas?
Ok, pirms mēnešreizēm viņas ir piebriedušas un jūtamākas, bet man ir tā, ka vnk ikdienā pēkšņi iesāpas, vai gultā staipoties sāk raut krampi abas olnīcas.
Un šī ''raušana'' ir kopš vasaras. Vasaras beigās biju pie ģimenes ārstes, prasīju, vai tas ir normāli, ka viņas sāp (nekad agrāk tā nebija bijis). Viņa atbildēja, ka jā, tas ir normāli pirms mēnešreizēm (un tad man arī tuvojās mr). bet tagad? Līdz mr ir kādas 2 nedēļas vēl!
Varbūt kāda zinās pateikt, cik normāli tas ir?
Paldies :)
30.11.2012 19:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es vienmeer juutu cikla viduu savu ovulaaciju. man taa izpauzjaas kaa viegla vilksanas sajuuta. pienjemu, ka citaam sievieteem taas var izpausties kaa saapes un krampji, jo man pat meenesreizju laikaa pilniigi nekas nesaap. ja tev ir cikls 28 dienas, tad ap 14to dienu ir ovulaacija.
30.11.2012 19:37 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
hipotam - kapēc cistīts netika ārstēts normāli ar antibiotikām? Neārstējot var bēdīgi beigties
30.11.2012 22:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits