Jā, pirms mēneša 3 vai 4 tipi piesējās, droši vien gribēja apzagt, vai vēl trakākas lietas darīt, īsti nezinu, jo es jau zinu, ka ar tieši tāda veida kretīniem nedrīkst ielaisties nekāda veida sarunās (Francijas arābi). Tikai atteicu, ka nevaru runāt, viens paķēra aiz rokas, es izrāvos un sāku neeereāli ātri skriet (nemaz nezināju, ka māku tik ātri, parasti esmu tizla skriešanā). Tie sāka skriet pakaļ. Kad nokļuvu pilsētas galvenajā laukumā, tad atskatījos, vai šie vēl ir aiz manis, paklupu un nolikos uz mutes. Tā kā laukumā bija cilvēki, tad neko, viņi vairs neko nevarēja darīt.
Tad viens cits gadījums pirms 2 gadiem. Tādi paši pim*ji šaurā ielā, pa kuru man bija jāiet uz mājām apstājās man riņķī, kaut kādi 7, sāka piesieties. Paldies dievam, blakus tieši sēdēja viens no tiem franču pusbomžiem (jaunieši, kas dzīvo kā bomži, pīpē zaļo un viņiem katram ir kādi 3 suņi), kas pateica, lai liek mani mierā, jo es esmu viņa draudzene. Pēc tam sapratu, kāpēc 7 kretīnus tāds viens var aizbiedēt. Izrādās tie suņi ir tādi, ka ja pateiks "pārkod rīkli" tad tā arī darīs.
Riebjas, ka tik nepatīkama pilsēta paliek vakaros :(