Mīļums

Reitings 108
Reģ: 31.08.2009
Jau labu laiciņu gribu jums meitenes pajautāt par vienu lietu.

Aizdomājos par to, cik bieži dienā jūsu mīļotais, dzīvesbiedrs, zaķītis, kaķītis vai vnk draugs reāli pievērš jums uzmanību? Respektīvi, vai viņš jūs samīļo, sabučo vai varbūt skūpsta?
Vienkārši, liekas, ka esmu tāda vienīgā... neesmu saņēmusi pat nieka buču jau 4. dienu. Dzīvojam kopā, guļam kopā, ēdam kopā.. Vai tiešām rutīna? Pieradums? Es vairs nezinu, kas tas ir.
Mēģinu sev iestāstīt, ka vnk viņš tāds ir pēc rakstura, neprot izrādīt mīļumu, bieži strīdamies utt. Nav šaubas ar to, ka viņš mani nemīlētu, par to esmu 100% pārliecināta, bet par to, kāpēc tā ir?
Brīžiem liekas, varbūt esmu pelnījusi ko labāku, būt mīlētai, lutinātai un apčubinātai. Tāpat arī man ļoti patīk parunāties, kaut vai tīri globālas tēmas, bet nekā!

Netaisos ne viņu pamest, ne šķirties.. bet, nu, gribējās zināt, kā ir jums?
Draudzenes jau stāsta, ka bez mīļošanās viņām neviena diena nav bijusi.. tad man jānodur acis un jāpaklusē, jo es dienas ar apskāvieniem, buču vai skūpstu, pēdējā laikā varu saskaitīt uz rokas pirkstiem.
26.11.2012 15:06 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Mēs vienmēr čubinamies. Ja nebūtu tā mīļuma, tad es domātu, kas nav kārtībā...
26.11.2012 18:37 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
4gadi kopa un bučiņas ir daudzas reizes dienā, tā pat kāpieskārieni, kad vakarā uz dīvāna apsēžamies, automātisjki paglāstam vai pamasējam viens otru, jo pēdu masāža ir bauda, pamēģini pēdu masāžu, noteiktj viņam patiks
26.11.2012 20:45 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Cilvēki ir dažādi. Ir tādi, kas mīlinās un tādi, kam tas šķiet lieki.
26.11.2012 21:37 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Tu prasi, ko izdarīt? Man bija arī problēmas ar draugu, bija pazudis mīļums, bet pie tā biju vainīga es. Es biju uzbarojusies, jutos slikti, līdz ar to nemitīgi taisīju augšā greizsirdības scēnas, kas viņu grāva morāli, līdz ar to negribējās man sniegt mīļumu, jo biju izvedusi viņu. Tad es sapratu, ka tā nevar, jo negribu viņu pazaudēt. Es nolēmu, ka jāmainās, sāku apmeklēt baseinu, tievēt, līdz ar to atgriezās pašapziņa un izuda debīlā greizsirdība un draugs atkal atplauka, tagad mumss viss ir kā agrāk, i tās draudzenes vairs neinteresē par kurām pukojos, bet reāli nebija iemesls, bet tagad grib laiku lielākoties pavadīt ar mani, bet es viņam vairāk neko neliedzu.

Padomā, kas varētu būt pie vainas ;)
26.11.2012 22:19 |

Reitings 108
Vakar mēģināju parunāties. Ja to var nosaukt par parunāšanos. Vnk teicu - padomā par šīm pēdējām četrām dienām un aizgāju skatīties TV. Laikam bija sapratis...

Varēšu spriest šodien, rīt, parīt, vai viņu tas ir kā ietekmējis.
Visu nakti par to domāju, un sapratu, ka vaina ir arī manī. Sākšu vairāk pievērsties arī sev. Viņš jau man teica, kāpēc tad Tu nenāci mani samīļot? Bet, kā es varu nākt, ja Tu pats to 4 dienas nedari? ( agrāk gan tam nepievērsu īpašu uzmanību un tāpat mīļoju)

Nu ko - saņēmu muguras masāžiņu, nakts burvīgi pavadīta, no rīta bučiņa.. tikai redzēs, cik ilgi atkal tas būs.
Varbūt vajag katru reizi tā atgādināt, tad jau būs viss ok. Bet nu, gribetos jau, lai tas tā pašam no sevis būtu saprotams.

Paldies, meitenes!
Un ņemšu vērā ikvienu ieteikumu. Jūs tiešām esat superīgas! :)
27.11.2012 09:16 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Esmu no mīļā gala .. nevaru noturēties nepieskarties savai mīļotajai ikreizi, kad viņa man paiet garām vai satiekamies .. buča, glāsts vai apskāviens .. vai vienkārši uzšaušana pa pēcpusi Simpsona garā :D Nu labi .. gan jau bik pārspīlēju ..
27.11.2012 09:28 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kissya_, tev patiešām jau pēc pirmās dienas bez samīļošanās bija jānāk viņam klāt un atklāti jāsaka, kas par lietu, nevis jāskaita dienas bez bučām. Tas ir nedaudz bērnišķīgi. Varbūt viņam tas nav tik svarīgi, tāpēc par to aizmirst. Bet ja tu atgādini, ka ir svarīgi, būs gatavs tev to sniegt.
Es jau būtu bažīga, ka kaut kas nav tā, ja man vienu dienu attiecībās nebūtu mīļuma, jo ir pierasts, ka vienmēr ir samīļošanās un sabučošanās satiekoties, atvadoties, pamostoties un ejot gulēt. Tas tāds dienas minimums :D esam kopā jau ilgi, dzīvojam kopā. bet mans draugs arī sākumā nebija tāds ļoti uz samīļošanos tendēts, man šķiet, viņam ģimenē tas nebija ierasts. Es nepārmetu, bet gan pati mīļoju viņu, līdz kamēr ar to "aplipināju" un tagad nespēju iedomāties, ka viņš arī tāds nebūtu. Pamēģini arī tu tāpat.
27.11.2012 09:29 |

Reitings 108
Tur tā lieta, ka agrak visu laiku viņam uzreiz to teicu... bet jēga nebija no tā, tāpēc nolēmu pagaidīt un paskatīties, kas būs. Un, kas bija? Vēsā mierā dzīvo, līdz brīdim, kad es atkal sāku kaut ko teikt.
Gribētos jau man arī 'aplipināt'' ar to mīļumu viņu :D
27.11.2012 09:45 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
no manis ar var cukurs birt,ja neesmu dusmīga :D

bet laikam jau cilvēki ir dažādi,pasaki,ka tev pietrūkst mīļuma un skaties kā viņš reaģēs
27.11.2012 09:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits