vīrietis, viņa attieksme

Reitings 22
Reģ: 24.11.2012
Sveiki.

līdz šim tikai lasīju dažās tēmas, bet pati neko nerakstīju. šoreiz vēlos saņemt laikam padomu vai vismaz dzirdēt jūsu domas.

centīšos tā īsi- problēma tā pati kas šeit daudzām :( :) - vīrieši.

dzīvoju kopā ar vīrieti, kuram ir bērns. problēma tajā, ka bērns spēj panākt visu ko vēlas ar raudāšanu, līdz ar to sāku pēdējā laikā izjust to, ka arī es no tā ciešu. laikam bija vispār kļūda sākt attiecības ar vīrieti, kam ir bērns. sākumā tas netika tā izrādīts, bet kopš esmu šeit ievākusies tā attieksme ir mainījusies. nostāja tāda- ka man ir jāmainās, bet ne viņam, ne viņa bērnam tas nav jādara. ja kaut kas nepatīk- tad varma visu beigt un iet prom. esmu pazaudējusi savas iepriekšējo dzīvesvietu un vēl svarīgas lietas pārvācoties te.

kad uzdevu jautājumu- kāpēc vispār sāka ar mani kaut ko, ja bērnam ir tik ļoti liela ietekme uz viņu. ( jo domāju, ka reti kura sieviete pacietīs, ka vīrietis izdabā bērnam un viņu nostumj otrā plānā) . uzskata, ka viņš ir perfekts un ja nebūšot es tad noteikti būs kāda cita, kurai viņa bērns apmierinās.

kā ir mūsdienās?- cik daudz sieviešu ir gatavas paņemt vīrieti ar bērnu?

īpaši īsi nesanāca :( :)

lai jauks vakars visām.
24.11.2012 15:33 |

Reitings 46
Reģ: 16.10.2011
Dari ko gribi, tu vienmeer beernam buusi svesha.. Un viirietim, kas audzina viens bernu, tu buusi, labi, ja otrajaa vietaa. Augstaakais, ko vari dariit, buut labaakais draugs beernam.
24.11.2012 18:10 |

Reitings 22
bet es nemaz nevēlos būt viņai mammas vietā un viņa to ļoti labi zin. esmu vismaz 10-it reizes teikusi, ka nebūšu mammas vietā, bet ja es ko saku ir jāklausa, jo kad viņa ko vēlas es uzklausu viņas vēlmes un arī piepildu.
24.11.2012 18:12 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es domāju, ka tev tomēr jāmēģina vīrietim mierīgi paskaidrot savs viedoklis un kas tieši tev sarūgtina. jo ar 6 gadīgu jau diskutēt īsti nav vērts, viņa novēro, kā tēvs risina situāciju un dara pakaļ..

ja vīrietis principā atsakās uzklausīt, nu, padomā pati cik tu viņam esi svarīga.. kā jau viņš teica, nāks cita, kura pacietīs. varbūt tev ir tomēr laiks meklēt kādu citu, ar ko dibināt savu ģimeni, savu bērnu nākotnē.

un tad es vēl iedomājos, kādas jums ir attiecības ar bērna māmiņu, apvaicāties kā mazais uzvedas pie viņas mājās, vai tikpat despotiski. tad varēsi izsecināt, ar ko rēķināties.

nekad nesaki nekad, bet es laikam neparakstītos uz vīrieti ar mazu bērnu.. nedomāju, ka tas dod kādu gandarījumu mocīties, un nedod dies, kad viņam būs 15 gadi un viņš tev strīdoties iebļaus sejā, fuck you, tu neesi mana māte :)
24.11.2012 18:23 |

Reitings 22
nedomāju, ka tas dod kādu gandarījumu mocīties, un nedod dies, kad viņam būs 15 gadi un viņš tev strīdoties iebļaus sejā, fuck you, tu neesi mana māte

esmu par to domājusi. ja viņa savos 6-os gados var pateikt, ka negribu Tevi, tad 15-it arī ko tādu varētu sagaidīt.
24.11.2012 18:26 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nu jā, un tu pilnīgi neko tur nevarēsi izdarīt, jo tēvs taja brīdī visticamāk aizgriezīsies un tēlos, ka neko nav dzirdējis, ja viņš turpinās pret situāciju izturēties kā tagad..
bet viss jau vēl var mainīties, vismaz jāmēģina!!
24.11.2012 18:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Laikam vislabaakais variants buutu tads,kad beerns veel pavisam mazins,vai atkal liels-taads,kuram pasam jau sava dziive...!Vispaar 6gadi ir taads vecums,ka var saakt runaat jau kaa ar lielu cilveeku!Taada uzpirksana ar saldumiem ir vissliktaakaa lieta,kaada var buut-tas beerns ir vinneejis!
Ja man buutu taada situaacija-noteikti gribeetu parunaat ar beernu,gribeetu zinaat beerna domas,kas tiesi ir tas,kas vinaa pie manis nepatiik...tas nenoziimee,ka atteiktos taapeec no sava viiriesa,ka beerns mani nepienem,bet tomeer zinaatu-varbuut ir kaut kas taads,ko es tomeer vareetu mainiit muusu attieciibaas!
24.11.2012 18:58 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
ui, izlutinats beerns ne ne nee nee... man nu galigi tas nepatiktu :D
situācija ļoti stulba.. Vai nu paliec kopā un gaidi tos gadus kamer mazaa izaugs un vairāk bus prom no majam (tie noteikti buus vairaki gadi :D ) vai arii noliec viirieti izveele priekša - vai nu meklējat kompromisus vai arii arivederci :D nezinu, es laikam saprastu, ka ir bērns un tā un šita, ka viņam vairāk prasību un ka viirietis pilda pilnu tēva un mīļotā funkciju utt., bet nē, es nevaru pat iedomāties ka esmu kopā ar vīrieti, kam mazs bērns nee ....
24.11.2012 19:02 |

10 gadi
Reitings 379
Reģ: 29.01.2009
Es par šo tēmu varētu runāt daudz un dikti,jo pati esmu gājusi cauri šai pieredzei.Bet kā redzu Tu jau pati visu esi izlēmusi,tad nu nav jau laikam jēga vairs runāt :(
24.11.2012 19:34 |

Reitings 744
es savukārt nesaprotu cik ļoti izlaistamjābūt bērnam, lai viņš ar savām manipulācijāmnostātos starp 2 pieaugušiem cilvēkiem? un tās ir muļķības, ja kāds teiks, ka bērns taču neko nesaprot. Saprot un kā vēl!

man bija 5 gadi,kad vecāki izšķīrās, un mamma gandrīz uzreiz sagāja kopā ar jaunu vīrieti. Protams, sākums bija grūts, bet es redzēju,ka mamma ar šo cilvēku ir laimīga, un man nekad neienāca prātā, ka es vispār varētu kaut kādā viedā runāt pretī vai iebilst tam ko dara mans patēvs, man bija un joprojām ir milzīga cieņa pret cilvēku, kurš pieņem sievieti ar bērnu. tā kā, viss ir atkarīgs no tā, kā bērns ir audzināts, un vai viņam ir ieaudzināta cieņa pret pieaugušajiem un viņu savstarpējām attiecībām. Lielākā daļa bērnu ar ko mūsdienās nākas saskarties un nenormāli izlutināti un nezin itin neko par tādu lietu kā cieņu pret pieaugušajiem, un tas ir skumji.

Vienmēr, kad domāju, ka arī mans būs bērni, klusībā pie sevis ceru,ka izdosies bērniem ieaudzināt normālas vērtīabs un dzīves uztveri.
24.11.2012 19:42 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
buutu tas juusu kopeejais beerns, pati vinju pasauktu uz gultu, lai skatiitos multenes kopaa.
tu prasi, lai viirietis noliek beernu otrajaa plaanaa, bet tevi pirmajaa. parasti taa nenotiek. miesiigs beerns buus svariigaaks par sievieti. izlaists vai nee, bet beerns buus primaarais. vinjsh jau taapat ir apdaliits un palicis tikai ar vienu vecaaku un to pashu grib kaut kaada sieviete atnjemt. es beerna vietaa arii buutu ljoti dusmiiga.
24.11.2012 19:43 |

Reitings 22
dixie ja nav slinkums un ir vēlme vari uzrakstīt.. :)
24.11.2012 20:01 |

10 gadi
Reitings 379
Vita,ja vēlies par to parunāt,ja ir kas konkrēts jautājams,varam to darīt privāti :)
24.11.2012 20:18 |

Reitings 22
dixie- labprāt pie Tevis pieteiktos... :)
24.11.2012 20:38 |

10 gadi
Reitings 379
Vita,nu varam tepat cosmo vēstulēs :)
24.11.2012 20:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits