Cheryl,
taisnība ne es, ne Sportorno, ne Emmanuelle, mēs neesam vidējais cosmo vecums (man zināms, ka pie mūsu gala ir vēl vismaz desmit un varbūt vairāk sieviešu) un es arī piekrītu divdesmitgadīgas meitenes baudas ir pavisam savādākas kā trīsdesmit gadniecēm, taču tomēr arvien aktuālāk paliek jautājums par to, kapēc vīrietis aiziet no sievietes, seksuāli viens otram neliekas pievilcīgi u.t.t. kas būtībā norāda uz zināmu laika trūkumu attiecībās (attiecības ir jākopj, citādi tās nomirst dabīgā ceļā, gluži kā zieds bez ūdens dārzā). Arī šajā gadījumā tēmas nosaukums man personīgi nesalikās kopā ar apmierinātību, tās ir divas dažādas lietas. Un arī apmierinātība, tas ir mazliet dziļāk, ne tikai ir intīmīms kontakts.
Piemērs, tas kad ir intīms kontakts nenozimē, ka sieviete būs seksuāli apmierināta, jo arī šeit kā pati izteicies un kam piekrītu ja es tiko uzsācis dzimumdzīvi, visbiežāk esi sava ķermeņa pētīšanas stadijā, izzinot sevi un arī savu partneri. Un vēl bieži (kas ir manuprāt ir liela kļūda) sievietes, lai partneris justos apmierināts, piekrīt seksuālam kontaktam bez baudas, tas ir piedalās tikai procesā un tā dara ļoti liela daļa sieviešu un šīs gadījums nav pieskaitāms pie apmierinātības, sieviete kamēr nav mīlēta un pati sevi nemīl līdz galam nevar būt apmierināta (šeit es nedomāju tikai psiholoģisko, bet vairāk fizisko apmierinātību). Par garīgo tuvību, kuru pieminēji, tas man liekas ir kaut kas ļoti smalks arī ne visās attiecībās eksistējoša sastāvdaļa un ir pavisam kas cits, kā bauda, kā apmierinātība un seksuālā enerģija.