Seksuālā enerģija

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
Tā laikam var to nosaukt.
Kā jūs domājat, vai varbūt esat par to interesējušies, kas notiek, ja cilvēks apslāpē savu seksuālo enerģiju, gribēšanu, vajadzību pēc seksa? Piemēram, vīrietis seksu grib reti un tādus ašos variantus bet sieviete paliek līdz galam neizbaudījusi procesu, reizēm tikusi pie orgasma, reizēm nē, un līdz ar to viņai gribas seksu biežāk un arī ilgāku. Viņa cenšas iekārdināt, pamudināt vīrieti uz to, bet lielākoties pretī saņem atraidījumu un tekstus- es nevaru, man negribas , es par to tagad nedomāju.

Vai esmu to izdomājusi, vai tiešām, ja seksuāli cilvēks ir neapmierināts, viņš tāds kļūst arī ikdienas lietās? Piemēram, kasās par sīkumiem, ir neapmierināts par sīkumiem, pārmetošs, utt?

Ja kādam ir kāds links, kuru iemest, kur palasīt gudru info, padalieties!
22.11.2012 10:39 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Spotorno, tieši rakstot domāju ja būs kaut viens cilvēks, kas mani sapratīs tad nav velti rakstīts. Paldies :)
Jebkurā gadījumā tēma tiešām ir vērtīga un ir vērts aizdomāties kamdēļ pazūd vēlme, kas ir enerģija un kā to attīstīt sevī.
22.11.2012 14:27 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-tiesi manas domas!:)
22.11.2012 18:41 |

Reitings 4703
Emmanulle, man pēdējā laikā patīk šīs tēmas, jo arī ir manāms cilvēkiem tiešām trūkst baudas, ne tikai gultā, bet visur, bauda strādāt, bauda ēst, bauda smieties, bauda gulēt... cilvēki dzīvo steigā, nespējā atpūsties un vispār bēdīgi paliek klausoties, cik liela daļa ir nelaimīgi, jo neprot baudīt TO KAS IR.
22.11.2012 19:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-atkal taisniiba!Viss notiek sausmiigaa steigaa!Es peedeejaa laikaa piestraadaaju pie sava jaunaa dziives veida -visu dariit taa mieriigi,bez steigas!:)
22.11.2012 20:20 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Ok, es saprotu DIO domu, bet tāpat es arī saprotu, ka DIO, Spotorno un Emmanuelle nav vidējās cosmo meitenes vecumā.
Un tas, ka 20 gadīga meitene un arī puisis īpaši neinteresējas par to īpašo enerģiju abu starpā, nu tas piederas pie lietas. Tajā vecumā tikai sāc apjaust savu seksualitāti. Līdz apziņai par garīgu tuvību utt vēl tālu. 20 gados tikai mācās to visu darīt, pilnveidot, attīstīt. Ar visu gudrību, ko būs ieguvis 20 gadu vecumā, 30 gadu vecumā varēs baudīt dzīvi.
22.11.2012 20:43 |

Reitings 4703
Cheryl,
taisnība ne es, ne Sportorno, ne Emmanuelle, mēs neesam vidējais cosmo vecums (man zināms, ka pie mūsu gala ir vēl vismaz desmit un varbūt vairāk sieviešu) un es arī piekrītu divdesmitgadīgas meitenes baudas ir pavisam savādākas kā trīsdesmit gadniecēm, taču tomēr arvien aktuālāk paliek jautājums par to, kapēc vīrietis aiziet no sievietes, seksuāli viens otram neliekas pievilcīgi u.t.t. kas būtībā norāda uz zināmu laika trūkumu attiecībās (attiecības ir jākopj, citādi tās nomirst dabīgā ceļā, gluži kā zieds bez ūdens dārzā). Arī šajā gadījumā tēmas nosaukums man personīgi nesalikās kopā ar apmierinātību, tās ir divas dažādas lietas. Un arī apmierinātība, tas ir mazliet dziļāk, ne tikai ir intīmīms kontakts.
Piemērs, tas kad ir intīms kontakts nenozimē, ka sieviete būs seksuāli apmierināta, jo arī šeit kā pati izteicies un kam piekrītu ja es tiko uzsācis dzimumdzīvi, visbiežāk esi sava ķermeņa pētīšanas stadijā, izzinot sevi un arī savu partneri. Un vēl bieži (kas ir manuprāt ir liela kļūda) sievietes, lai partneris justos apmierināts, piekrīt seksuālam kontaktam bez baudas, tas ir piedalās tikai procesā un tā dara ļoti liela daļa sieviešu un šīs gadījums nav pieskaitāms pie apmierinātības, sieviete kamēr nav mīlēta un pati sevi nemīl līdz galam nevar būt apmierināta (šeit es nedomāju tikai psiholoģisko, bet vairāk fizisko apmierinātību). Par garīgo tuvību, kuru pieminēji, tas man liekas ir kaut kas ļoti smalks arī ne visās attiecībās eksistējoša sastāvdaļa un ir pavisam kas cits, kā bauda, kā apmierinātība un seksuālā enerģija.
23.11.2012 08:33 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
zinu tikai vienu.
20 gadīgām meitenēm ir labāk salaist ar 40 gadīgiem večiem, jo ir vienādi zema seksuālā enerģija. 20 gadīgiem džekiem ir labi salaist ar 40 gadīgām sievietēm, jo ir vienādi augsta seksuālā enerģija.
protams ir arī izņēmumi.
23.11.2012 08:49 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
es arī piekrītu DIO. lai gan man 23, bet šo priekš sevis esmu jau pirms kāda laika sapratusi.

vispār ļoti patika viens citāts, ko kāda šeit forumā bija ielikusi un kas man galvā skanēs tagad visu mūžu :

Kur pazūd mīlestība? O.Kroders: Kur pazūd uguns no ugunskura? Deg, deg un izdeg, jo slinkums iet pēc malkas ... / žurnāls IR/
23.11.2012 09:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)