Ak, nu kāda atšķirība par tiem matiem, ja redzu, ka cilvēkam lokojas, tad nemaz neceru tur ieraudzīt kaut kādu mega spīdumu. Un tik bieži nemaz neredzu to spoguļa mirdzumu taisniem matiem. Ja godīgi, pat neatceros tādu gadījumu, kad būtu fanojusi par spīdīgiem un taisniem matiem, laikam tāpēc, ka man slikta redze (:D) un man vienalga, ja vien cilvēkam nav pakula uz galvas, bet tur ir īpaši jāpacenšas, lai mati manās acīs izskatītos īpaši neglīti.
Redzētu jūs manus matus, arī mestu krustus, bet tas tā.
Es gan esmu iemācījusies vienu lietu (ja tā neskar mani dziļi privāti) - pretēju viedokli uztvert kā fona troksni, tb kā radio - kaut ko runā, bet nemāki pateikt, ko, jo neesi ieklausījies. Paliek 100x vieglāk dzīvot. Agrāk biju kā Spotorno, varēju līdz bezsamaņai pierādīt, izbīdīt teorijas un beigās paturēt pēdējo vārdu, jo visi pārējie bija noguruši skaidrot. Tagad es vispār reti kad uzvelkos par tādām tēmām - žēl laika un visvairāk žēl nervu. Nav forši. Diskutēt ir forši, arī ja ir pretēji viedokļi un abi cilvēki saprot, ka nav jēgas neko skaidrot, jo otra uzskatus nemainīsi 10 minūšu laikā.