skaisti mati

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
ieraudzīju printerestā tik skaistus matus un apakšā ir dota recepte maskai.. varbūt esat mēģinājuši matos likt olu dzeltenumus, olīveļļu un ūdeni? :) nekad neesmu likusi paštaisītas matu maskas matos, bet ja ir efekts, tad varētu sākt to darīt :D
http://pinterest.com/pin/46724914854744715/
20.11.2012 17:19 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
WaRRior, tas jau atkarīgs no tā, kas kuram ir svarīgs. Man, piemēram, ir pilnīgi vienalga veģetāriešu cīņas un diskusijas, tāpat man ir vienalga visas tās diskusijas, kur ņemās ap un par svaru, krūšu izmēriem, dibeniem vai kādām citām lietām...

Bet, man nav vienalga sabiedrībā notiekošie procesi par progresivitāti un degradāciju, par morāles normām, par visatļautību, par stereotipiem, snobismu utt. Vārdu sakot, par fundamentālām lietām.

Es uzskatu par pienākumu iejaukties tādās diskusijās, ja redzu, ka uz pjedestāla tiek celta tikai viena puse, bet otro pusi apceļ, ar mērķi cosmo foruma dažādām apmeklētājām ļaut izdarīt savu izvēli, atgādinot, ka nepastāv tikai viens noteikts princips, kas ir veselīgi mati.
Par skaistumu vismazāk runāju, katram tas ir savs.
Šodien kaut kā sabiedrība ļoti nozombējas ar masveida propagandu, kur tiek iejaukti jēdzieni "veselīgums", "kvalitāte", "koptums".

Ja salons reklamētu savu keratīntaisnošanu ar to, ka nāciet pie mums, ja gribiet iegūt ilglaicīgi skaistus, perfekti gludus matus, būtu viss normāli. Bet, šodienas saloni manipulē ar sabiedrību izmantojot par līdzekli tik trauslo jēdzienu "veselīgums", uzdodot savu keratīntaisnošanu par brīnumlīdzekli matu ārstēšanā un izskatā. Fascinē vēl tās bildītes "Pirms un Pēc", kur mati pirms pavisam nav sliktāki par tiem pēc, atšķirība vien ir to iztaisnošanā.
21.11.2012 19:46 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Spotorno, tu nevari izmainīt cilvēku domāšanu. Tavi centieni ir pārāk vērsti uz sīkumiem, jo nav starpības, ka kāds pavelkas uz tiem taisnajiem matiem. Es arī pirms pāris gadiem domāju, ka skaisti ir tikai taisni/gludi mati. Bet tad nonācu pie slēdziena, ka mati nav nekāds pasaules dzīves epicentrs un vislabāk ir dabiski.

Tas nav nekas liels, ja kāds iespaidojas no sabiedrības kopēja viedokļa. Mati pasauli neizglābs.
Un šādi strīdi ir patiešām dziļi bezjēdzīgi. Tā vietā var paveikt kaut ko nozīmīgāku.

Un galu galā, katrs redz savādāk. Vienam varbūt slikta redze un viņš neredz tik labi to spīdumu. Cits varbūt pusaudžu vecumā kad gribās perfekti taisnus matus, jo tas ir stilīgi un, ja ir stilīgi - tad varēs dabūt stilīgāko čali skolā.

Mans viedoklis ir, ka nav nekā foršāka par dabiskiem (nekrāsotiem, netaisnotiem, ne citādi mainītiem) matiem, jo tie ir patīkami pieskārienam un to kritums ir vnk skaists.
21.11.2012 19:56 |

Reitings 500
Tas, ka jēdzienu "veselīgs" izmanto, nemaina realitāti. Katrs pats to sapratīs. Lielos vilcienos jau katrs arī saprot kas ir veselīgi, kas nav. Tas, ka pusaudze vēl neizprot kādi ir veselīgi mati - tas pasauli neizpostīs!
Take it easy.
21.11.2012 20:03 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
pashlaik modee ir taisni mati vai ar taisnotaaju salokoti lielaas lokaas, taapeec arii visi taadus uzskata par visskaistaakajiem. savukaart 80tajos pilniigi taisno, spiidiigo matu iipashnieces kasiija matus, lika tajos ilgvilnjus, lokoja ar lokskjeereem utt, lai tik nebuutu pielaiziiti un taisni. peec 10 gadiem varbuut visas mees draudziigi dedzinaasim matus, lai izskatiitos peec svammiiteem, jo taa skaitiisies pienjemts.
21.11.2012 20:04 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Mans viedoklis ir, ka nav nekā foršāka par dabiskiem (nekrāsotiem, netaisnotiem, ne citādi mainītiem) matiem, jo tie ir patīkami pieskārienam un to kritums ir vnk skaists.

tieši tā ;)
godīgi sakot, es arī te manīju to, ka par veselīgiem matiem tiek uzskatīti tādi mati, kuri ir taisni, gludi un spīdīgi... :P tā vienkārši bija pērle un tāds wtf. ja tāda nav matu struktūra, tad nekad tādus matus sieviete nedabūs, bet tas taču nenozīmē, ka tie mati ir neveselīgi. okej, var sekot nicki minaj piemēram... acīmredzot, šie ir veselīgi mati , lai gan šaubos, ka tur vispār ir kaut kas dabīgs :PPP

p.s. un jā žēl, ka melnās sievietes nēēēnormālo naudu izdod, lai panāktu taisnus matus... žēl. katrs mēs esam tik dažāds, kāpēc to visu sabojāt?
21.11.2012 20:05 |

Reitings 1602
Nezin kāpēc neviens negrib ieraudzīt to, ko es neskaitāmas reizes rakstu:
Par skaistumu vismazāk runāju, katram tas ir savs.

Runāju nevis par skaistumu, bet par veselīgumu.
21.11.2012 20:07 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
ja redzu, ka uz pjedestāla tiek celta tikai viena puse, bet otro pusi apceļ, ar mērķi cosmo foruma dažādām apmeklētājām ļaut izdarīt savu izvēli,

Kā Tu nesaproti, ka katra pati spējīga veikt savu izvēli, un nevari samierināties, ka kādā jautājumā tiešām varētu būt VAIRĀKUMA nevis BARA instinkta viedoklis ?!
21.11.2012 20:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
spotorno - muusdienu sabiedriibaa diemzeel starp veseliigumu un skaistumu tiek likta vienaadojuma ziime. kaa piemeeram solaarija iedegums = veseliiga,skaista aadas kraasa. iztaisnotie mati ar keratiinu = skaisti un veseliigi mati, liikjbaltaas porcelana plaaksnes uz zobiem = veseliigs, skaists smaids. tas nekas, ka tas "veseliigais" efekts tiek panaakts ar pavisam neveseliigaam metodeem. ja paskataamies taas reklaamas apkaart, ko redzam? ka visa kjiimija un nedabiigaas lietas tiek mums iesmeereetas kaa briinumliidzeklji, zem lozungiem par veseliigu izskatu.
21.11.2012 20:14 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
plusiņš kristai ;)))
21.11.2012 20:14 |

Reitings 1602
krista, tieši tā! :) Tāpēc ir svarīgi lieku reizi uzrakstīt, līdz kādam absurdam tas viss nonāk.
21.11.2012 20:19 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
žēl, ka melnās sievietes nēēēnormālo naudu izdod, lai panāktu taisnus matus... žēl. katrs mēs esam tik dažāds, kāpēc to visu sabojāt?

Es nezinu nevienu melno sievieti, kurai būtu savi mati, visas,ko pazīstu, un redzu uz ielām pin klāt, pieaudzē matus. Savi mati, ir tikai dažām.
21.11.2012 20:23 |

Reitings 446
Reģ: 15.02.2012
Absurds vai ne, bet tomēr katram pašam ir sava galva uz pleciem un tas ir viņa ziņā, kā rīkoties. ;) Skaistuma un perfekcionisma kults nevienam netiek uzspiesta!
21.11.2012 20:25 |

Reitings 3685
Un ļoti daudzām ir pie kājas,kādi mati, jo viņa jūtas labi un skaisti ar savām pūciņām, un viņa par to neko nevar darīt. Viņām mati aug ļoti lēni. Arī ja viņas izstasno, mati NAV vijīgi un superīgi, viņi paliek tādi kā iebetonēti, kā noliec,tā stāv.
21.11.2012 20:25 |

Reitings 3685
Piedodiet par daudzajām kļūdām.
*iztaisno
21.11.2012 20:26 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
krista, man gan tā neliekas. Solārijs tieši tiek kritizēts, jo solārija brūnums = neveselīgs brūnums. Keratīns= ilgstoši lietots, bojā matus. Tad jau svaigs pludmales matu efekts man šķiet ir populārāks. Zobu plāksnītes pavisam noteikti netiek uzskatītas par labākām kā balti, kopti pašas zobi! Regulārs higiēnista apmeklējusm drīzāk ir modē.
Es nezinu, varbūt esmu no kādas greizas pasaules, bet es lasu Vogue, netieši sekoju Mario Testino, Patrick Demarchelier kampaņu netieši postulētajam skaistumam un neredzu es tur nekādu solāriju un plāksnītes :))
21.11.2012 20:27 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Nezinu, man gan šķiet, ka mums tiek uzspiesta tā kulta.
Un reklāmas menedžēri ļoti labi manipulē ar cilvēkiem, ieliek viņu galvā tādu mazu domiņu, kura pēc tam uzzied, kā jāizskatās ideālais sievietei, ideālam vīrietim utt. Cilvēkam liekas, ka viņš pats līdz ta visa nonāca - bet nifiga, viss jau tika ieprogramēts, attistīts un iešlifēts.
21.11.2012 20:30 |

Reitings 500
Tāpēc ir svarīgi lieku reizi uzrakstīt, līdz kādam absurdam tas viss nonāk.

Līdz kādam tad absurdam? Neviens ar tomātiem vēl nenomētā tos, kuriem čirkaini mati.

MInēšu reālu piemēru. Man ir sausas struktūras mati, bet kaut kur pa vidu sausuma skalā. Vairums paziņu, draugu ir izteikuši ļoti slavinošus komentārus par maniem viļņainajiem/čirkainajiem matiem. Un apgalvojuši, ka arī sev vēlētos netaisnus matus.

Nav nekāda absurda! Tu pārspīlē.
21.11.2012 20:30 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Cataleya
Baltijas iedzīvotājiem gēnos ir ieprogramēti pelēcigi vai dzeltenīgi zobi. Neviens higiēnists gēnos neko nevarēs "salabot".
Protams, visur ir izņēmumi, bet to ir maz.
21.11.2012 20:32 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Ja par zobiem rūpējas, tad var panākt skaistus, dabīgi baltus zobus. Bez plāksnītēm.
Cilvēki vienkārši ir slinki tam veltīt laiku, pūles un naudu, Vieglāk ir uztaisīt uzreiz.
21.11.2012 20:36 |

Reitings 446
Reģ: 15.02.2012
julenok-Varbūt, ka tas lielā mērā tiek arī uzspiests, taču, piemēram, es par saviem matiem varu pavisam noteikti teikt, ka tur nav nekā uzspiesta, jo tādi mati man ir jau no 4.klases līdz ar to tajā laikā jau nu pavisam noteikti mazs bērns būdams nesekoju līdzi kādiem skaistuma kultiem. ;) Vērība un attieksme pret savu izskatu man ir mācīta jau no mazotnes, tāpēc neliekas, ka uz mani iedarbotos tāda pamatīga uzspiešana.
21.11.2012 20:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!