Man ir labs draugs, n vinjhs bija ar saveejo kopaa 12 gadus,un tad vinja pateica,ka grib shkjirties, jo,redz,vinjhs trauceejot vinjas karjeras izaugsmei,vinjiem abiem 30 gadi...un vinjam ir labs darbs un karjera, es nesaprotu,kas tur ,ko trauceet,bet tas vinjhs centas vinju dabut atpaklaj..nesa 60 rozes,bildinaaja, bet vinja teica,ka nekad neko ar vinju vairs negrib,jo nemiil....un jau ilgi.. Un vinja negrib gjimeni un taadas lietas. Vnjhs bija tas,kas gribeeja preceeties un gjimeni,bet vinjhs vinju bremzeejot.... Itkaa varu saprast abus,bet iedomaajies,ja 10 gadus kopaa dziivo..visi mees gaidijaam,kad tad appreceesies...ir jau 1,5 gads pagaajusho,bet tagad juutas labaak,ar nevienu fan nav veel guleejis, jo vinjhs taa nespeej,vinjam vajag juutas un taa...bet man liekas,a buus viss ok, ir atradis jauku meiteni,draugus veel nav iepaziistinaajis,viss notiek leenaam..tiekaas reizi paaris meeneshos utt...redzees... Daudziem ir traki attieciibu staasti.... Es juutu tev liidz. Turies. Izraudies,saplees kaut ko....tas ir seeroshanas process