Paldies par tik daudzajiem viedokļiem.
Jā,grūtniecību apstiprināja ginekologs.Ar draugu ir tā,ka visticamāk,dodu 98%,ka viņš būs priecīgs.Bet tomēr..iekšā tādas bailes.
Mamma,jā- bij precējusies.Sekss viņai bija tikai pēc kāzām,vispār diezgan daudz šo to esmu dzirdējusi,ka viņai bija ļoti slikta intīmā dzīve,tāpēc laikam izšķīrās.Manas tēvs aizgāja no viņas,bet sīki un smalki tur visu nezinu.
Mācos arī.Vidusskola ,protams,pabeigta.Apgūstu profesiju,bet mazā dēļ būtu gatava atlikt mācības.
Vissū*īgākais scenārijs būs tad,ja draugs mani nošokēs un pateiks,ka nevēlas ,lai bērniņš nāktu pasaulē,jo es tā gribu paturēt.Viņam ar finansēm ir +/- pat ļoti labi.Vienīgi tad varētu griezties pie savas māsas,esam agrāk runājušas,ka viņa mani atbalstītu kaut morāli..
Un te izskanēja viedoklis,ka vajadzēs telefonu,planšetdatoru.. Nu paga,ir tas,ko cilvēkam vajag un tas ,ko grib.Finansiālo stāvoklī nevar prognozēt 10 gadus uz priekšu.Telefoni ir lēti.Neuzskatu,ka 10-15 gadus vecam bērnam vajag telefonu pa 250ls vai planšetdatoru.
Par izglītību..es tagad nestudēju augstskolā un pirms nezināju,ka biju stāvoklī ,nebij pat tādas domas,jo budžetā neemsu un tas kā draudzenes paņēmušas studiju kredītu,mācības pabeigušas,bet darba nav,mokās ,lai atmaksātu kredītu,nekad tā īsti brīva nejūtas- tas vien man licis bij atteikties no augstskolas.