Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nav vairs dzīves

Reitings 20
Reģ: 13.10.2012
Es nez, kāpēc šeit rakstu, bet vnk tgd nezinu, ko darīt ar savu dzīvi. Mani vakar pameta draugs ar kuru ilgi bijām kopā, kā arī bija uzsākta kopdzīve. Visu nakti mocījos ar bezmiegu, jo vairs neredzu dzīvei jēgu, uz darbu vairāk negribas iet, kur palikt man drīzumā arī vairāk nebūs. Kā iemesls šķiršanai bijusi viņa vaina, kā arī manas bijušās attiecības, kaut gan nezinu kādēļ kaut kas tāds būtu jāceļ pēkšņi gaismā. Varbūt tas ir tikai iemesls,a lai visu pārtrauktu. Viss bija tik labi, lidz pēkšņi vakar notika šis pavērsiens. Vins to uztver daudz vieglāk, bet man reāli sāp un liekas, ka to nespēšu pārdzīvot. Varbūt ir iespēja kā to visu izmainīt vai arī kā lai pārdzīvo šķiršanos, kurai nebiju vispār gatava.
12.11.2012 08:17 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Bēdīgi, ka tā. Tomēr, ja tagad tiksi tam pāri, pēc kāda gada vairs nemaz nesapratīsi, par ko tagad tā bija jābēdājas.
Varbūt tagad neko darīt negribas, bet domāju, ka darbs Tev tieši palīdzēs šajā situācijā. Tas ir kaut kas stabils, kas Tavā dzīvē joprojām ir, kam pievērsties un kam veltīt savu laiku.
Novēlu izturību un spēju saņemties turpināt dzīvot savu dzīvi arī, ja attiecības izjukušas. :) Nedomā pārāk par to visu, kas, kā un kāpēc noticis. To var arī vēlāk. Tagad vienkārši sakārto savu dzīvi.
12.11.2012 08:36 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
kpc muļķa sievietes saskata dzīves jēgu, ka ir draugs?! paies pāris dienas un paliks vieglāk. tā vnm notiek! dzīvot atradīsis kur. tev noteikti ir kāds no ģimenes vai draudzene pie kā palikt, kamēr atradīsi jaunu dzīvesvietu. viņi arī dos atbalstu. darbu noteikti nepamet, jo par to taču tu nopelni naudu dzīvošanai. ko tad tu paliksi uz ielas viena trula džeka dēļ?! lai sirdssāpes tieši ir motivācija, lai sistos augstāk dzīvē! būs labi!
12.11.2012 08:41 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Sākumā vienmēr ir grūti...izsāpēs un pāries
12.11.2012 08:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
sāksim ar to, ka meklē jaunu dzīvesvietu. tas tev tagad ir primārais, nevis žēloties par to, ka tev nebūs kur dzīvot. gan jau, ka tavs (ex)draugs tevi uzreiz tā arī neizmetīs no mājas. parunā ar viņu, lai dod tev nedaudz laika atrast jaunu mājvietu. ja runāsi bez kašķiem un strīdiem, domāju, ka normāls cilvēks tam piekristu.tad nu tagad domā, vai nu tu iesi pie vecākiem dzīvot, vai nu tev varbūt ir kāda laba draudzene, kura tevi paņemtu par dzīvokļa biedreni. vai nu arī meklē pati kādu vienistabas dzīvoklīti, ko īrēt. ja jau tu pati strādā, tad jau kkā galus savilksi kopā.
drīkst zināt, kāds bija jūsu šķiršanās iemesls?varbūt vēl nemaz nav visam gals. citrreiz cilvēki sarunā viens otram muļķības, kādas pāris nedēļas ir nošķirti un salabst. varbūt kopdzīve bija pavisam nesen uzsākta un viens no jums (laikam, ka tavs draugs) saprata, ka tas nebūs īsti tas, ko viņš vēlas?pastāsti šeit, jo tad vismaz paliks vieglāk.
12.11.2012 09:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!