Esmu sākusi satikties ar jaunu puisi. Mums ir viena gada starpība, viņš mazliet vecāks. Es tiešām negribu izklausīties iedomīga vai kaut kā tā, bet man ir kaut kāda iekšējā sajūta, ka esmu pārāka par puisi. Es pat to nevaru izskaidrot, jo faktiski esam vienaudži, tātad nākam no vienas paaudzes, būtībā vajadzētu būt vienlīdzīgiem.
Liekas, ka viņš skolā ir bijis no sliktajiem puišiem, kas nav mācījies. Un to var šad tad just sarunās, piemēram, viņš nezina, kur atrodas Bankoka un kas ir Dostojevskis... Ok, varbūt smieklīgi piemēri, un tas nav svarīgi, bet nu jūs sapratāt. Arī pēc vidusskolas viņš ir pabeidzis vien tehnisko skolu. Es savukārt vienmēr esmu bijusi erudīta, teicamniece, ir plašas kultūras zināšanas, mācos maģistrantūrā. Viņš savukārt ir klubu džeks, kam patīk tusēt, iedzert ar draugiem. Es nekad klubus neesmu apmeklējusi, man interesantāki šķiet vīna vakari mājās un parunāšana par mākslu.
Viņš ir ļoti mīļš, jauks puisis, bet tāds... Vai jūs varētu būt kopā ar tādu parastu džeku?