Sveikas, Dāmas!
Zinu, ka manu problēmu neatrisināsiet, bet varbūt kādai būs kāds viedoklis un ieteikums, skatoties no malas.
Situācija sekojoša - esmu atradusi jaunu darbu, jāsāk no 03.12. BET esošais darba devējs nepieņem manu atlūgumu - precīzāk - man nav to kam iesniegt. Piektdien (02.11.) šefs darbā nebija. Telefoniski informēju viņu, ka eju prom un izskaidroju, ka jaunajā vietā man jābūt 03.12., uz ko saņēmu atbildi, ka šobrīd viņš nevar runāt, sazināsimies 1dien (tātad vakar). Šodien situācija tāda pati, informēju viņu, ka esmu uzrakstījusi atlūgumu, nolikusi viņam uz galda, utt. Dienas iet, datums, kad peiet 30 dienas, kas jāatstrādā arvien attālinās un reāli es nezinu, kad saņešu viņa parakstu uz mana atlūguma.
100% zinu, ka viņš neparakstīs atlūgumu, kas iesniegts ar 02.11. (datums, kad viņu mutiski par to informēju), ātrākais, kad viņu iespējams satikšu - 08.11.
Kādas idejas par šo situāciju? Vai varu kaut kā likumīgi tikt prom no šīs vietas līdz 03.12? Kas notiek, ja manu atlūgumu pieņem tikai ar 08.11. datumu (tātad jāatsrādā līdz 08.12.), bet sākot ar 03.12. es vairs vecajā darbā neparādos?
Plusiņš man par labu - šobrīd strādāju mikrouzņēmumā, nodokļu grāmatiņa pie manis.