Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kamejas

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Gribēju nopirkt dažas kamejas rotu izgatavošanai un ar lielu sarūgtinājumu konstatēju, ka LV veikalos izvēle pavisam maza, pat tās, ko biju noskatījusi kādu laiku atpakaļ, vairs nav dabūjamas.
Ebay arī grūti atrast ko sakarīgu.
Varbūt kāda var ieteikt kādu ķīniešu rotu izejmateriālu veikalu, kur varētu par lētām naudām ko atrast? Es pati zinu tikai vienu veikalu, kur var kaut ko atrast, bet tas ir vairumtirdzniecības: sanāk jau riktīgi lēti, kādi 15 dolāri par 50 kamejām, bet - kur es viņas 50 vienādas likšu? Es labāk par to naudu nopirktu 5, bet dažādas.
Varbūt kādai ir zināms kāds veikals, kur var tādas nopirkt?
05.11.2012 11:31 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
zaptesburka - pēc tam vari pārdot draugos pērļošanas domubiedru grupā. tur ātri izķers, ja būs lēti.
05.11.2012 11:38 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tas ir variants, nopirkt un pēc tam notirgot tālāk, tomēr tas rada dažādus sarežģījumus (varu pirkt tikai lietas, par kurām zinu, ka arī citiem patiks un citi gribēs iegādāties / visa pirkšanas - pārdošanas noorganizēšana / tāpat jau tad nevarēšu nopirkt vairāk kā vienu to kameju komplektu)...
Būtu ērtāk, ja varētu uzreiz nopirkt tās kamejas pa vienai.

Ja jau ir pilns ar dažādiem ķīniešu apģērbu un veļas veikaliem, cerēju, ka varbūt kāda varētu ieteikt kādu rotu izejmateriālu veikalu. Ne jau obligāti ķīniešu (vienkārši visas tās lietas tāpat no turienes nāk).
Cik nu esmu skatījusies interneta veikalos no Latvijas, te gandrīz nekā nav. Var jau būt, ka es neprotu meklēt.
05.11.2012 11:54 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Iesaku šo jautājumu ierakstīt tajā pērļošanas diskusijā. To pērļošanas veikalu tagad daudz, gan jau kāda precīzi zinās, kur labāk iet. :)
05.11.2012 11:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits