kāpēc sievietes (pareizāk sakot jau meitenes), ap 18-23 it īpaši, apskauž muskuļotus čaļus un izrāda nepatiku. pieaugušām sievietēm patīk.
esmu novērojis to trenažieru zālēs.
esmu patiesībā ievērojis tādu lietu ka meitenēm 18-23 bieži vien patīk kkādi kārnie reperi-metālisti at tuneļiem un kājām tievākām kā sērkociņiem. uz vecumu varbūt mainās gaume, nez.
kādēļ tā?
Ja tu būtu kaut nedaudz ar zināšanām, tad zinātu, ka pēc ārējā izskata par cilvēku nevar spriest! ;)
Un ir stulbi uzskatīt, ka meitenēm vecumā no 20-23 gadiem nepatīk muskoļotie, jo viņām skauž, ka savs čalis tāds nav. Nu piedodiet man, ja gribētu muskuļalnu, tad būtu ar tādu kopā, tāpēc neesmu ar tādu, jo nu galīgi tādi nepatīk, kas ar arbūziem padusēs staigā. :)
Apskausts? R U ok? :D
Es ciest nevaru tos džekus,kuri ir pārkačājušies trenažieru zālēs! pretīgi...
Bet apskaust? x_X Pretējā dzimuma muskulatūru? You've got to be kiddin' me.. Saprastu,ja apskaustu kādas meitenes tvirto dupsi vai kājas! :D
es tak nez, varbūt apzskauž uzņēmību vai kko. tādēļ tak jautāju. un tas vairāk raksturīgs jaunām. varbūt apskauž to ka viena vecuma čalis jau riktīgi uztrenējies bet pati tikai tikko sāka, es tak nez.
Saprastu,ja apskaustu kādas meitenes tvirto dupsi vai kājas!
Apskaust citas sievietes tvirtos dupsi var tikai geji ! Bet sievietes apskauž body builderus jo viņām skauž ka viņus respektē uz ielas, viņas apskauž varas un spēka aspektu.
Un tāpēc daudzām patīk spēcīgi čaļi, lai tie varētu visiem sadot pa muti, kam viņas savu čaļus uzrīda.