Es šodien jau biju ārā pēc Andrito kafijas, mammai uz māmiņdienu. Man bija svārki un augstpapēdenes un noguru, kad došos uz konsultāciju vikšu jau vasaras zandalesun džinsenes, gribas ērtāku kko šajā kartsumā.
Un tā,kā man palik pāri viens baklažāns, šodien būs baklažāna sautējums.:D
ko lai nopērk veikalā, ja pusdienas šodien nespīd? bet nu tādu,kas nav baigi piesitošs?
paldies meitenes :)
žēl, ka netirgo piemēram siltas omletītes stendos, es paņemtu kādu trauciņu ar tādu :) ja nebūtu laika gatavot un tā
bet tievētājiem tiešām nav nekā tāda, ko paķert, ar augļiem jau nebūs paēsts
Brīvdienās Alfas Rimi redzēju,ka ir svaigo salātu bārs,kur pats saliek trauciņā sastāvdaļas,nevis tikai tas salātu piedāvājums ar majonēzēm utt. Laba ideja uz pavasari .
Nu pirmos 4 km es tiešām skrēju lēni, visu laiku ksatījos, lai ātrums nepārsniedz 6km/h, bet tad jau uznāca tumsa un sāku skriet ātrāk, jo palika baili :D
Kas meitenēm būs pusdienās? Es vēl nevrau izdomāt...gribēju ēst mammas atvesto frikadeļu zupu, bet ņemot vērā, ka man rīt maģistra darba darba aizstāvēšana un negribēšu gatavot, jo būs stress un tad zupiņa būtu kā laikā.....bet tad nevaru viņu ēst šodien. Bet, ko tad lai ēdu? :DVrb vnk izvārīt pingraudu makaronus? Griķus? Eh :(
Es vakar taisiju vistas fileju,kā GIR pagājšnedēļ Linda taisija,pildītu ar pesto un drusciņ salami. Tas arī būs pusdienās + jauno kāpostu salāti ar dillēm un ananasu gabaliņiem :)
Es dzīvoju viena, nebrīnietis, ka manā ledusskapī ir tikai siers, gurķis, tomāts, mazkaloriju paniņas un krējums. Tad vēl plauktā griķi, brūnie rīsi un pilngraudu makaroni. Vēl dažas garšvielas un minerālis :D Vsjo! Ak jā, olas un piens :D