Pabrokastoju, apēdu tomātu un gurķi salātiņus, pēc tam devos pasportot, šoreiz ar savu "bērīti", braucu 1h un 10 min, kopumā tie bija 17 km un sadedzinātas 530 kcal :D domāju, ka nav slikti pirmajam nopietnajam braucienam ar ričuku :) vakarā domāju pataisīt savus spēka vingrojumus :) Tagad ēdu zemenītes :)
borntobehappy - es nezinu, bet man vispār negribās saldu šobrīd. Varbūt hormoni mierīgi, mr pāri, nezinu. Vai organismam patīk kā ēdu, neprasa saldu, ej un saproti. Bet nu apēd mazliet, lai tas nav kā aizliegtais auglis.
surli-nu bet cik tu esi jau nolikusi rozgā? daudz, ne? a, es...
karoče es atzīstos- jūs man pārāk patīkat, un es visu laiku riju daudz,lai tikai ilgāk drīkstētu piedalīties un skaitīties tievētājos :D
Mana atskaite - šodien esmu paspējusi sevī iestumt 2 lašmaizes (ar galetēm), 200g ķiršus un 2 mazus šokolādes gabaliņus :D
Pusdienās būs zivju zupa vai cepeškrāsnī cepts lasis. Neesmu izlēmusi.
Šobrīd plānoju skriet uz tirgu pēc zemenēm.
man kkāda motivācija atkal rodas, jocīgi, vnm pēc MR man tā, skatījis savu endumondo, pirms 2 mēnešiem, šajā datumā tieši sāku aktīvi skriet, ceru, ka nepazudīs šī motivācija un tā saglabāsies, lai nomestu pēdējos 4 kg :)