Man vnk kaitina šitādi debīli ieteikumi un baidīšanās no ārsta. Tā kā mazi bērni...
manis pēc kaut lieli bērni. rokas plaukšķinādama un ar smaidu atņirgtu līdz ausīm, es pie ārsteim neskraidu.
Citiem ir bailes no zobārstiem, citiem bailes no kobrām. punkts. man vienalga,ja kādam tas šķiet kaitinoši vai vēl nez kā.
Es pie tiem āsrtiem jau dzīvoju tik pat kā (ar kuņģi gan nē), tāpēc man nav nekāda prieka kārtējo reizi steberēt pie šiem.
un kā?es arī tiku dzirdējusi šito brīnumstāstus..čaiņiku metos mazgāt - izmetu - čaiņiku. podam ne silts ne auksts, bet man sirds sasāpējās,ka tik garda manta jālej podā.pa taisno :D
Šitā kola,ko te ved uz LV nav ne salīdzināma ar ASV kolu. mums te to visu atšķaida ar ūdeni...trīs reizes.:D
Es 2 mēnešu laikā normāli ēdot nometu tieši 7 kg :)
Tā kā, jā var.
Šorīt man svars bija 55kg, vēl palikuši pēdējie 3kg. Nu lēni iet. Gribu šovakar iet skriet, bet to vakarā, jo pa dienu pārāk karsts, ap kādiem 21 varētu līst ārā skriet :)
Man nešķiet, ka tas ir par strauju, sākotnēji iet nost tieši 1 kg nedēlā, man pirmajā mēnesī bija pat - 5kg, nākamajā tikai - 2 kg, tad arī bremzējas un iet nost nedēļā apmēram 0,5kg.
Es brīžiem domāju, diez kā jūs iepriekš esat ēdušas, ka ar ēšanas paraduma maiņu vien varat notievēt. Protams, tas nav nekas pret jums kā aizvainojums vērsts. Varbūt man nenormāli draņķīga vielmaiņa. Bez sporta nu nekādīgi man nekas nemainās. Pat sāku skaitīt kalorijas - nu nē, bez sporta nekā. Kolīdz sāku sortot tā rezultāti klāt :)
Aloe - es iepriekš daudz ēdu maķīsus un vsp nesportoju. Bet tagad gan ēdu veselīgi, gan sportoju, ēdot savādāk ķermenim nerodas tonuss :) Bez sporta nu nekā.
Es brīžiem domāju, diez kā jūs iepriekš esat ēdušas, ka ar ēšanas paraduma maiņu vien varat notievēt.
nu to arī iepriekš ēd..citas uzmetušās šokolādes plauktiem un vakaru bez tā nevar pat iedomāties, citas ēd milzu porcijas ar eļļā ceptiem kartupelīšiem, citas ēd čipšus,kas arī ir eļļa cepti un vēl ar kg sāli virsū, utt..to arī ēd..ar to arī uzņemas...