Vai jums kādai ir tā bijis,ka puisim patīciet pēc izskata,un viņam patīk dažas jūsu rakstura īpašības,bet tomēr viņš atklāj,ka kaut kas līdz galam neiet pie sirds? Ko tādās situācijās lai dara? :(
nu ja man tā pateiktu, tad atkāptos. lai pats izlemj. pati saki, ka netaisīsies mainīties, bet gribi iepatikties. zini labāk iepatiksies viņam ja būsi tu pati, ja viņam tiešām interesēsi tad arī gribēs ar tevi draudzēties.
Ko darīt? Samierināties un dzīvot tālāk, nedomājot par viņu un neiekļaujot viņu savos plānos. Bet tas ir teorijā, praksē pati zinu, cik tas ir grūti. :D
Sirdij nepavēlēsi. Man ir bijis otrādi, ka vnk nav tā klikšķa. Cilvēks jauks un smuks, bet nav līdz galam. Viņa vēlme ar mani bieži kontaktēties un apliecināt savu uzmanību, tikai atgrūda no viņa. Ja nav, tad nav.
nu kā, ja nav, tad nav! Pasaulē ir daudz skaistu cilvēku, ja līdz galam nepatīc tu, iepatiksies kāda cita. Nevajag neviena dēļ lauzt savu raksturu. Vienīgais, ko kāda labā var mainīt, ir sliktie paradumi kā smēķēšana utt
nu vienkārši,šis puisis,mani par tādu kā rezervi tur. iepazīstas ar meitenēm,nesaskan bet nāk pie manis atpakaļ.. un saka,ka es esmu skaista,jautra,bet kkas nav kā vajag.
Es ari biezi domaju par so temu. Esmu parliecinata, ka manejam ari ir kaut kada barjera attieciba uz mani. Ta lidz galam tas isti nav. Kaut kas vinu patstavigi bremze, un es nezinu kas tas ir.
Skaties, kas tieši neiet pie sirds. Kaut kādi paradumi - to var mainīt. Tādas īstermiņa lietas. Bet ja lielas, nopietnas Tava rakstura īpašības, tad screw him.