Man uzpūsts vēders bija dikti liels. Bija šausmīgas sāpes, braucu uz slimnīcu pēc ginekoloģes nosūtījuma- plīsa cista iekšās. Tomēr pati sasūcas, itkā ir viss kārtībā, bet ar tējām un veselīgu uzturu gan pacīnīšos, uzlabošu veselību. Nu un tad vēders mazāks paliek, pie sistēmām lika mani, tas arī attīrīja druscinj organismu, tātad par to vēderu tieši, prasīju ārstei- cēlonis tam jāmeklē pašai, tas var būt pat apēdot maizītes. Maizīte pūš vēderu, gan baltā, gan rudzu. Vispārībā jau cik esmu rakņājusies pa grāmatām un internetu, kopumā tas saucās glutēna nepanesamība (kviešu milti, visi pārējie graudaugu miltu izstrādājumi, konditorejas izstrādājumi, nu un tā tālāk...) Tad dažas dienas centies izvairīties no cepumiem, maizes, pavēro vai nav izmaiņu. Vēderu pūš arī vīnogas, āboli, banāni arī. Dzer ķimeņu tēju, aptiekās ir arī fenheļa tēja, tā ir tā pati ķimene. Ķimeņu tēja ir tieši uzpūstam vēderam, lai gāzes izietu vieglāk. Bet nu tiešām, nepārdzīvo, mūsdienās nekas vairs praktiski nav dabisks, visam piejaukumi, ķimikālijas. Nepārdzīvo tik ļoti, pamasē apļveida kustībās, pulksteņrādītāja virzienā vieglītēm vēderu ar dūrē saliktu roku, bet nespied! Nepievērs uzmanību, saku no pieredzes, mazāk uztrauksies, viss būs čiki. Pati ar skatījos, pētīju spogulī vislaik, tad sākās stress, ka nekas nepalīz, tad kad nepievērsu tādu īpašu vērību, likās, ka nemaz tik traki nav. Bet gāzes gan bieži ir, un stundās skolā spiež zarnas, jo maizi no rītiem ēdu. :D