Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Strādāt no 9-17 ir grūti! :D

Reitings 85
Reģ: 15.05.2009
Jau 2 mēnešus strādāju no 9-17, un tas ir tik grūti! Tik tiešam-visas dienas vienkārši pazūd, jo vakā neko nevar padarīt un brīvdienās gribas vienkārši atpūsties! Kurš vispār ir izdomājis tādu darba sistēmu?
Neesmu nekāda dīkdiene-strādāju jau gadus 10, bet līdz šim darbos, kur bija maiņu grafiks vai nenormēts darba laiks. Un tobīd tik daudz ko varēju paspēt!
Tad nospriedu, ka jākļūst stabilai un sāku strādāt 9-17, bet saprotu, ka tas darba laiks ir pilnīgi neizmanojams!
Kāda jums pieredze?
23.10.2012 23:43 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Vai vai, es sevi uzskatu par haotisku cilvēku, kurš neko nejēdz saplānot, ātri nogurst un ir slinks, bet pat man šķiet, ka pēc 17 var paspēt ļoti daudz. Man ir bijis tā, ka skola līdz 17, tad vēl kursi uzreiz pēc tam un līdz 21. Ir bijis tā, ka darbs līdz 16 vai 17 un pēc tam atkal kursi. Tad vēl ir bijis tā, ka no rīta viens darbs, vakarā otrs. :D Patiesībā, vienīgais, kas man šķiet neproduktīvi ir strādāt 11 stundas, kā ir gadījies, kad strādāju veikalā. Lūk tad gan, pamosties un uzreiz uz darbu, vakarā pārnākot var paspēt paēst un jāiet gulēt. Ja nākamajā dienā darba nav, tad var paspēt vairāk, bet protams, nekādi veikali vai kino, jo pēc 21:00 viss ir ciet. Protams, atkarīgs arī cik cilvēkam tās enerģijas, mana draudzene pēc 11 stundu darba laika vēl var ar velo vakarā līdz jūrai aizbraukt, es tā nevaru.
Ja es šobrīd nemācītos un varētu strādāt jau sevis izvēlētajā profesijā, man būtu pie kājas, ka darbs aizņem visu dienu. Tādēļ jau es vēlos strādāt tādu darbu, kuru mīlu un patīk, kas man ir kā hobijs. Ja tas tā ir, neuzskatu, ka ir slikti, ja darbs = dzīve. Protams, ne tiem, kam karjera nav tik svarīga, bet nu tiem, kam ir, tai nevajadzētu būt problēmai.
29.10.2012 14:32 |

Reitings 265
Reģ: 03.09.2012
no 9:00-17:00, ir ideāls darba laiks, no rīta nav tik agri jāceļās, un vakarā vēl var paspēt kko izdarīt. :)

man iepriekšējais darbs sākās 6:30, tad vispār pus6os bija jāceļās, aizgāju prom no tā darba, jo vnk bij grūti tik agri celties, it īpaši kad tanī laikā vēl ir tumšs.

tagad darba laiks ir maiņās no 8:00-16:30, dažreiz no 13:00- 20:30, un esmu ar to apmierināta :)
12.11.2012 20:12 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Es uzskatu, ka katram savs un otrā pusē vienmēr zāle zaļāka. Man pašai vispār grūti ar darba meklēšanu - vai nu darba laiks pilnīgi garām vai nepārtraukti darbā zāģē par piemēram "pārāk lēnu strādāšanu" (īpaši uz apģērbu veikaliem attiecas), kad reāli tev no pārpūles jau rokas trīc no kājas ļum no skraidīšanas. Un pēc nedēļas tev saka, ka tu esi produktīvākais darbinieks un pēc dienas jau atkal zāģē par to pašu lēnumu....
Tapēc es uzskatu, ka nevajag uz to iespriengt - pats svarīgākais, lai patiktu darbs, tad jau visu izturēt ir daudz vienkāršāk un uz darbu ejot, kaut tad būtu 6 no rīta, nebūs domu par to, ka nu atkal mani zāģēs. Un nevajag aizmirst, ka laiku vienmēr var izplānot - atnākot mājās, tā vietā, lai sēdētu kompī, iemest drēbes veļas mašīnā vai galu galā, aizbraukt uz kādu kafejnīcu un veltīt 40 minūtes tējas dzeršanai ar draudzeni.
12.11.2012 20:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits