Vai vai, es sevi uzskatu par haotisku cilvēku, kurš neko nejēdz saplānot, ātri nogurst un ir slinks, bet pat man šķiet, ka pēc 17 var paspēt ļoti daudz. Man ir bijis tā, ka skola līdz 17, tad vēl kursi uzreiz pēc tam un līdz 21. Ir bijis tā, ka darbs līdz 16 vai 17 un pēc tam atkal kursi. Tad vēl ir bijis tā, ka no rīta viens darbs, vakarā otrs. :D Patiesībā, vienīgais, kas man šķiet neproduktīvi ir strādāt 11 stundas, kā ir gadījies, kad strādāju veikalā. Lūk tad gan, pamosties un uzreiz uz darbu, vakarā pārnākot var paspēt paēst un jāiet gulēt. Ja nākamajā dienā darba nav, tad var paspēt vairāk, bet protams, nekādi veikali vai kino, jo pēc 21:00 viss ir ciet. Protams, atkarīgs arī cik cilvēkam tās enerģijas, mana draudzene pēc 11 stundu darba laika vēl var ar velo vakarā līdz jūrai aizbraukt, es tā nevaru.
Ja es šobrīd nemācītos un varētu strādāt jau sevis izvēlētajā profesijā, man būtu pie kājas, ka darbs aizņem visu dienu. Tādēļ jau es vēlos strādāt tādu darbu, kuru mīlu un patīk, kas man ir kā hobijs. Ja tas tā ir, neuzskatu, ka ir slikti, ja darbs = dzīve. Protams, ne tiem, kam karjera nav tik svarīga, bet nu tiem, kam ir, tai nevajadzētu būt problēmai.