taatad manam viiram ir atnaacis aicinaajums ierasties uz policijas iecirkni, jo redz vinsh tur un tad ir bijis narkotiku reibumaa. izlasiijusi un vnk esmu shokaa, jo tajaa datumaa un tur vinja vispaar nebija. zvaniiju inspektoram, kas sastaadiijis protokolu un nezinu, ko tagad dariit. kaa var buut taa, ka apvaino cilveeku par to, ko vinsh nav dariijis? vai arii man tiek puusta migla aciis?
Piekrītu jau iepreikš teiktajam, lai pats iet un pastās kā tad bija! Bet, ja tā bija, kā saka inspektors, tad gan jau ir veikta ekspertīze, jābūt administratīvā pārkāpuma protokolam sastādītam, ja tas viss ir, nu tad sorry :)
1.visdrīzāk
2.kļūdas mēdz pieļaut gan - sākot ar nepareiziem personas kodiem utml. Tik pat labi kāds varēja nosaukt cita datus. Dzirdēti abi šie gadījumi.
esssss, vai vīrietis ir nepilngadīgs vai rīcībnespējīgs, ka kārto šāda veida lietas?
Un protokols vainīgajam tā kā būtu jāparaksta, tā ka vari pārliecināties, vai viņš tur ir bijis. Ļoti šaubos, ka policija atrod vai meklē cilvēka personīgos datus un izklaides pēc sastāda protokolus.
Nu kas tā par lietu kārtošanu - zvanīt un inspektoram un skaidroties? Un ko tad tas inspektors pastāstīja?
Tavs vīrs taču nav nepilngadīgs puišelis un Tu neesi viņa mamma.
nu tiesām dažas te šauj pār strīpu ar to personīgo telpu un lietām utt..bet vinš jau tajā datumā bija ārzemēs , kad itka tika bijis tajā narkotiku reibumā?
katra zina vini medz kludities. piemeram man atnaca uz skolu, ienak stunda un pasaka ka esmu sasitusi vienu meiteni lidz bezsamanai 5dienas vakara ballites laika. ka tad? ja manis tur nemaz nebija. beigas izradijas ka vini mekleja pavisam citu meiteni. bet reali es nevaretu pieradit ka manis tur nebija.
Es savam vīram vienmēr pajautāju, vai drīkstu atvērt viņa vēstuli. Par rakņāšanos telefonos jūs ceļat brēku, bet kas tad tas ir - tā taču tikai vēstule. Tas ir mans uzskats. Nevienam neko nepārmetu.