Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aptauja

Reitings 264
Reģ: 18.05.2009
Sveikas!

Nepieciešams Jūsu viedoklis! Paldies!

http://www.visidati.lv/aptauja/724011647/0/
23.10.2012 14:36 |

Reitings 264
Paceļu.

Lūgums - aizpildīt tām, kuras ikdienā vai vispār ir saskārušās ar diskrimināciju. Nesaprotu, kāpēc nerādās pirmā lapa ar anketas aprakstu..
23.10.2012 16:25 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
1. Varēji piebilst, ka runa ir tikai par sieviešu diskrimināciju darba vietā viņu dzimuma dēļ. Ir taču arī citi diskriminācijas veidi un arī vīrieši var tikt diskriminēti dēļ sava dzimuma!!!)
2. Vai šādā veidā aptaujas dati būs objektīvi, ja tiek aptaujāts tikai tik neliela sabiedrības daļa? Piemēram, ja ir jautājums - vai ir gadījies saskarties ar šādu diskrimināciju (bet Tu tieši esi prasījusi, lai aizpilda tikai tās, kas ir saskārušās) - tiek radīts nepareizs priekšstats, ka diskriminācija ir daudz izplatītāka, jo visi, kas aizpildījuši anketu, būs saskārušies... tas nav pareizi, ja iepriekš anketu prasīji aizpildīt tikai tām, kas uz kaut kādiem jautājumiem atbildēs "pareizi".
23.10.2012 17:01 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
aizpildīju kādus 2-3 jautājumus un atslēdzu to aptauju. galīgi neveiksmīgi izveidota. nav domāta tām, ko darbā nediskriminē.
23.10.2012 17:06 |

Reitings 264
Nu, bet es taču pierakstīju, ka lūgums aizpildīt tām, kuras IR saskārušās ar diskrimināciju! Man neinteresē aprobežoti domājošu cilvēku atbildes. Kurām IR viedoklis, tās arī, ,LŪDZU, atbild! Pēdējā reize, kad veidoju aptauju priekš sievietēm, murgs kaut kāds. Ko var ņemties, vai nu ir viedoklis par konkrētu tēmu vai nav!

Un vēlreiz atvainojos, bet nerāda pirmo lapu ar aptaujas aprakstu. Lūgums - aizpildīt tām, kuras ir saskārušās ar diskrimināciju darba vidē vai vispār.
23.10.2012 20:13 |

Reitings 264
Laboju:

Lūgums - aizpildīt tām, kuras ir saskārušās ar sieviešu dzimuma diskrimināciju darba vidē vai vispār.
23.10.2012 20:18 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Bosse, Tevis veidotā aptauja ir neobjektīva un iegūtie rezultāti neatspoguļos patieso situāciju, ja Tu jau no paša sākuma atsijā nost tos cilvēkus, kas uz pirmo jautājumu atbild negatīvi - ka nav ar tādu diskrimināciju. Tad nahren vispār tādi jautājumi ir anketā jāiekļauj, ja jau sākumā lūdz anketu aizpildīt tikai tām, kuras ir tikušas diskriminētas darba vietā sava dzimuma dēļ? Nu - pasaki, kāpēc tas vajadzīgs???
Un, starp citu, sakarā ar "es taču pierakstīju, ka lūgums aizpildīt tām, kuras IR saskārušās ar diskrimināciju" - nu es esmu, bet ne darba vidē un ne dēļ sava dzimuma. Tā ka - tieši tāpat kā pašu anketu, arī šo tik vienkāršo atlases kritēriju Tu uzrakstīji galīgi garām.
Tas labi, ka šī ir pēdējā reize, kad veido anketu sievietēm, vismaz nesanāks vairs tērēt savu laiku uz šitādiem mēsliem, tikai tāpēc, ka gribēts kādam palīdzēt.
24.10.2012 11:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits