Un tā vienmēr -sievietes atrāk grib to ģimeni un vechi velk to procesu ...... Un kur kritēriji -tas vai tā ir Īstais ? nava . Jadzīvo šodienai , laimigi katru mirkli baudot kopā .....vinjš saka ka esmu ideāla sexsā un aprecēja ...... man ir savukart labi ieritinoties blakus pie vinja un vienkarsi runat un dzirdet kad saka ka mil mani......
Mani bildināja nedēļu pēc iepazīšanās,
bildinājums bija pasaka, bet šoreiz laikam ne par to:)
dzīvot sākām kopā mēnesi pēc iepazīšanās.
Vai tas ir normāli, noteikti NĒ, bet aizgāja tai vasarā kautkas ciet mums abiem:)
Kubiete-jaasaka tomeer godiigi-tas ir risks!Appreceet cilveeku ,iisti nepaziistot!
Nu jā, bet precejies nav miris. Vienmēr var izsķirities, ta nu nav problēma. Bērna tēva izvēla man leikas simtreiz nopietnaka ,neatgriezeniska. Turklat nav zinams cik ilgi dzivosim, jatver viksu mazliet vieglak. Nu vismaz dzive slielako dalu.
Mani nebildināja, mēs vienkārši aizgājām uz zagsu. :D :D
Bijām pazīstami nepilnu mēnesi un - sanāca kā sanāca, nosauca mani par viņa sievu. Joks kā joks, bet tas tikai sākumā. Dienu vēlāk viņš paziņoja, ka ejam uz Pārdaugavas zagsu - divos jābūt. :D Līdz pašām kāzām gan pagāja gads - bet tas tikai apstākļu sakritības dēļ. Nu jau mēnesis precētas sievietes statusā. Kopā sākām dzīvot... am. 5 mēneši, laikam, bija.
Saderinasanas formulas nav, katram tas individuali.
Vienigais, ko zinu, virieti spiest nedz uz kazam, nedz bildinasanu nedrikst!
Mani bildinaja pec 6 gadiem, un izskatas, ka precesimies tikai 2014. No sakuma, bija kut kads cepiens atrak appreceties, bet tagad saprotu, nav kur steigties, nekur jau vins neliksies, bet ja liksies, tad jau nav isti kaut kas!
reizeem vilveeku, kuru zini meenesi, tu paziisti labaak, nekaa cilveeku, kuru zini jau 10 gadus.
Te nepiekritīšu.
Vēlētos saņemt bildinājumu aptuveni pēc 5 gadus ilgām attiecībām, no kuriem 3-4 būtu pavadīti kopdzīvē.
Normāli ir tad, kad nemaz nerodas domas, vai tas, ko daru, ir normāli. :D Bet tās trākās precēšanās jau burtiski pēc mēnešana arī nešķiet nekas prātīgs. Varbūt tas tāpēc, ka esmu cilvēks, kam patīk visu pārdomāt, sevišķi, ja lēmums ir tik "liels" un diezgan būtiski ietekmēs manu turpmāko dzīvi. Tas nav nekāds joks - izvēlēties partneri dzīvei. :)
Vai nu grib precēt vai negrib, citreiz nav piemēroti apstākļi (dzīvesvieta, darbs, mācības utml) -tas nu ir muļķīgi, domāju 6-12mēn laikā būtu tomēr jāzin grib.negrib kopīgu nākotni, jo nav jēgas pieturēt pie sevīm otru,ja neko kopīgu negrib. Un tie apstākļi ir tikai atrunas, gribēs precēs, kāzas nenozīmē mega tusiņu ar limuzīnu, 100viesiem utt