Uzzīmētās sejas.

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
Es nesaprotu. Kur cilvēkiem acis? Paskatījos draugos bildes vienai meitenei- visi tur- vaaauč tik smuka, skaista, brīnišķīga. A neviens nepadomā, ka vakarā viņa to skaistumu nomazgā nost un tad labākajā gadījumā izskatās kā kārtīgi apslimusi. Acis apvilktas ar kārtu, uzacis uzzīmētas, skropstas pielipinātas un nemaz negribu domāt kas viņai vēl citās vietās iebāzts :D

Pati neesmu nekāda miss pasaule, bet cilvēki man ir teikuši, ka man pat krāsoties nevajag- ir labi tāpat. Un arī tās meitenes nav nekādas neglītenes vai purva briesmoņi. Kas tas ir- kompleksi, mūsdienu pasaules ietekme vai vienkārši nav kur savādāk savu naudu likt vai radoši izpausties? :D
21.10.2012 12:38 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Izlasiju stellaglmr komentaru un pilniba piekritu :) Ieveroju ka ir interesanta diskusija jums izvertusies, ceru, ka man tulit neuzbruks par izteikto viedokli ha :D
22.10.2012 08:28 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Esmu ievēroju Ā-kalnā no rītiem vienu skolnieci, kas krāsojas diezgan par daudz un tumšu, turklāt viņai ļoti patīk zīmēt tumšas, biezas uzacis, kas nepavisam neizskatās smuki. Mani tās pat biedē :D.

Es bez kosmētikas jau no bērnības izskatos neforši un neizteiksmīgi - bāla āda, ļoti gaišas uzacis, skropstas un mūžīgie pampuma maisiņi zem acīm. Tomēr krāsoties cenšos pārdomāti un atbilstoši pasākumam/dienas laikam.
22.10.2012 09:26 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Man krāsošanās ziņā ir vienkāršs princips - labāk, lai apkārtējiem šad tad ir pārsteigums, cik labi es izskatos ar uzklātu kosmētiku nekā pārsteigums, cik slikti es izskatos to vienreiz neuzklājusi. :) Cilvēki tiešām pierod pie krāsotas, skaistas sejas un tad neuzkrāsota ievērojami kontrastē, tāpēc nopietnāk krāsojos, kad ir kāds pasākums, ikdienā pietiek ar skropstu tušu, acu kontūrzīmuli un lūpu spīdumu. Ja īpaši pacilāts noskaņojums, kas gadās reti, arī BB krēms.

Uzzīmētās sejas man netraucē. Esmu gan aizdomājusies, ka tas, kam mēs sekojam un ko tiražējam tālāk ir mazliet izlikšanās par to, kas (kāda) neesi, bet tā tas ir bijis visos laikos - arī mūsu omītes taču gulēja uz papīra ruļļiem un krāsoja melnas uzacis. Tiesa, kādreiz tāda cenšanās transformēties varbūt nenotika tik galvu reibinošos apmēros, bet laiki mainās uz mums katrai ir vaļa izvēlēties.
22.10.2012 10:16 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Visu diskusiju nelasīju,bet lepojos ar to,ka esmu dabīgi pievilcīga ar gandrīz perfektu sejas ādu un man nav jāliek nekāds smiņķis uz sejas.
Vienīgais,ko lietoju katru dienu - mitrinošs krēms sejai.
Kādreiz esmu eksperimentējusi ar acu tušu, bet tā man liek izskatīties pēc mauķeles. Tad nu savos tīņu gados turepināju būt smuka, bez kosmētikas, kamēr citas vakaros ar karoti sev greba tonālo nost no sejas. :D
22.10.2012 10:22 |

Reitings 1021
Tgad izlasīju visu diskusiju - ko lai saka? :D izskatās,ka neviena diskusija jau nav laba, ja tevi nekrāpj vecis, vai ja tev nav nekas sakāms par gadījuma sakariem un ja tev nav tuvs e-buy.:D Visas pārējas diskusijas satāv no - tev skauž? tev ir kompleksi, utt..:D
sievietes, sievietes....ja par tēmu nav ko teikt - tad huļi tu te velcies? :D
Nu sitat mani nost, bet 5cm tonālais,kas krasi atšķiras no kakla ādas krāsas izskatās pretīgi. un varu saderēt,ka puse te tā staigā, tāpēc arī cepjas..:D
22.10.2012 10:36 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
ak diee, tas Huļi made my day :D

par tēmu - man patīk pucēties un es to daru. un, ja redzu, ka citas ir skaisti uzkrāsojušās, nu es tieeešām nepadomāšu - hmm, nez kāda viņa izskatīsies vakarā, kad noņems kosmētiku? :D manuprāt, ar mēru un daudz maz dabīgi IR jākrāsojas. nekas personīgs, bet man, piemēram, trīc ārā tās pelēkās peles ar izspūrušiem matiem un ne kripatas kosmētikas un paceltu karogu - būsim dabiskas, nekrāsosimies un nepakļausimies mūdienu pasaulei. dooh.
22.10.2012 10:44 |

Reitings 375
chocolate- tiešām nosauci to, ko biju domājusi- perfekts meitenes apraksts :D

Spotorno- man personīgi pavērojot apkārtni liekas, ka nu jau mazinās tās sazīmētās meitenes, vismaz tur kur es dzīvoju, bet vienu brīdi gan bija pilns. Reiz pat lasīju rakstu, kurā bija teikts, ka tas mākslīguma sindroms ir kā slimība, kuru daudzas pārslimo un miers, bet daudzām paliek uz
ilgāku laiku, ja ne uz mūžu :D

Piemēram man tepat netālu dzīvo viena meitene, kura zīmē uzacis un vienreiz bija tā neveiksmīgi- viņai starp uzacīm bija labi ja kāds 1 cm attālums.

Tām, kuras nav redzējušas, iesaku paskatīties, labs video :D

http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk
22.10.2012 11:23 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mani neuztrauc tas, kā krāsojās citi! Ne mana seja, ne mana darīšana. Galvenais, ka man patīk, kā to daru es.
22.10.2012 11:31 |

Reitings 375
Un tiešām paldies tām, kuras bez uzbraucieniem padalījās savos uzskatos un domās, taisnība vien ir- koks ar diviem galiem un strīdēties var ilgi un dikti. Bet var arī nestrīdēties un palikt katrs pie sava. Neviens neliek mālēties un neviens neliedz to darīt (ja nu vienīgi kādai mazai padsmitniecei mamma varbūt) - katra paša brīva griba! Varbūt tiešām derētu cilvēkiem mazā lasīt un cepties par diskusijām, par kurām nevar pateikt neko jēdzīgāku kā "A kāda tava huļi darīšana!" Ja gribas "pakasīties", tad varbūt Cosmo derētu uzbliezt jaunu foruma sadaļu "Strīdētava" vai "Dusmu izgāztuve" vai vēl ko tādu
22.10.2012 11:36 |

Reitings 1021
Ja gribas "pakasīties", tad varbūt Cosmo derētu uzbliezt jaunu foruma sadaļu "Strīdētava" vai "Dusmu izgāztuve" vai vēl ko tādu

Vai arī sadaļa "Kaku maiss" :D
22.10.2012 11:40 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
MojoJojo:
Man jau liekas, ka uz cepiet Tu nevis pārējās meitenes!
Es arī piekrītu tam, ka ir jākrāsojas, un nepiekrītu tām, kuras teica, ka nav jākrāso uzacis - uzacis ir tā lieta, kas veido Tavu seju, un lai arī es krāsoju uzacis ar uzacu krāsu, es tik un tā ikdienā tās ietušēju un "savācu" kopā ar uzacu ēnām, un ir sakoptāks skats!
Tāpat - acu zīmulis, vai ēnas, tuša, nedaudz pūderis vai tonālais ir vajadzīgs arī ikdienā, patīkamāk ir skatīties uz gaumīgi sakoptu seju, nevis uz natūristēm (nu vismaz man ir patīkamāk).
Un ja palasa kosmetalogu ieteikumus - tad jo īpaši ziemā kosmetalogi iesaka izmantot tonēlos krēmus, jo tie pasargā ādu no vēja un sala ietekmes!
22.10.2012 11:43 |

Reitings 375
Jā, es cepos, pielietu man eļļu un čaukstētu vien :D
22.10.2012 11:44 |

Reitings 874
Bet tā jau arī ir, nu paskaties pati šo ķēdīti:
Tu uzdevi jautājumi - vai Jums tas liekas normāli, kā arī pati sniedzi savu atbildi uz šo jautājumu, ka Tev tas neliekas normāli.
Tad saņemi atbildes uz savu jautājumu, kur dažām tas liekas normāli un dažām nē, un tās, kuras nepiekrita tavam viedoklim, un uzskatīja, ka ir normāli ikdienā uzzīmēt sev seju, tās priekš tevis bija bļāvējas un nekā nesapratējas utt!
22.10.2012 11:48 |

Reitings 375
Ne ne ne. Neesi sapratusi par ko ir runa. Tas ir domāts par tām, kuras man ķērc uzreiz virsū- a kāda tava darīšana, ko tu jaucies kur nevajag, kur tev problēma utt.
22.10.2012 12:14 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Ar uzacīm labāk nevajag pārspīlēt :D
22.10.2012 12:25 |

Reitings 7743
Ieraugot Tīnu, prātā uzreiz nāk prikols par dusmīgo vistu :D
22.10.2012 12:28 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
Man ļoti patik krāsoties, es to uztveru kā mākslu, bet es ikdienā nekrāsojos, jo redzu kā tas mēreni bojā manu ādu, principā bez kosmētikas izskatos labi, ja uzkrāsoju acis ar tušu vispar ir ļoti pat ok, bet tonālo lietošanu īpaši neatbalstu, jo tas uz manas jūtigas ādas rada tikai pumpas. Vairāk spiežu uz veselīgu sejas kopšanu - sejas maskas, krēmi no dabīgām izejvielām, kas uzlabo manu sejas toni tā lai nevajadzētu lietot tonalo krēmu.

Par variantu - solarija zaķis ar melniem matiem un parmerigu meikapu, jā tas man vienmer ir licies bezgaumīgi un lēti, tad es vienmer nodomāju, ka meitenem derētu aiziet uz kādiem meikapa kursiem, lai pareizi pasvītrotu savu skaistumu
22.10.2012 12:33 |

Reitings 1761
Esmu par dabigo seju. Ikdiena nekrasojos vai ari loti minimali. Esmu atradusi veidu, ka panakt veseligas un svaigas adas efektu bez make up.
Manuprat, kopskatam jabut dabigam. Ja sieviete nevar pilnigi bez kosmetikas, tad vismaz lai iemacas to lietot ta, lai slanis nav pa gabalu pamanams.
Izteikts make up dienas laika man nepatik, bet katrs dara ka grib.
Ka ari- ieteiktu mazak domat, ko padomas citas sievietes un vairak koncentreties uz viriesu reakciju. Man , piemeram, svarigak ir zinat, ka viriesi , kadi man patik, skrien man pakal ari tad, ja esmu bez kripatas make up, nevis tas, ka Zane & Anna doma, ka bez krasosanas vispar nevar neviena sieviete!
22.10.2012 12:59 |

Reitings 1202
Ja uz sejas vienlaicīgi ir pilnīgi viss kosmētikas līdzekļu arsenāls, tad neizskatīsies labi pat tad, ja ir uzklāts prasmīgi. Mani vienreiz Cosmopolitan žurnālam intervēja, aizbraucu uz to fotografēšanos, un mani krāsoja žurnāla grima māksliniece, vai kas nu viņa tur skaitās. Profesionāle, karoč. Es tajā žurnālā izskatījos kā 30gadīga, kaut gan man bija kaut kāds 21 gads laikam! Man tagad ir 27 un joprojām pie alkohola pasi prasa, tas tā - salīdzinājumam. Pēc fotografēšanās kauns bija mājās braukt tādā skatā, bet nu nodomāju, ka tāpat tak pus Rīga tā staigā, tikai pašas klāj virsū, bet man tak te profesionāli uzlikts, tad jau nebūs tik traki. Aizbraucu mājās, māsa saka: "AK DIEVS, kāda tev kārta uz feisa!" :D Nujā, uz bildēšanos jau vajag drusku vairāk, tam jau tas tonaļņiks ir domāts, bet nu ne jau tā, ka pat žurnāla bildē var redzēt, ka no manis tur nekā nav, grima mākslinieces glezna tikai. Un ikdienā tik tiešām pus Rīga ar visu to tonnāžu uz sejas staigā, varbūt pat vairāk nekā puse.
22.10.2012 13:16 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Tīnu par Brežņevu arī sauc :D
22.10.2012 13:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits