Ja uz sejas vienlaicīgi ir pilnīgi viss kosmētikas līdzekļu arsenāls, tad neizskatīsies labi pat tad, ja ir uzklāts prasmīgi. Mani vienreiz Cosmopolitan žurnālam intervēja, aizbraucu uz to fotografēšanos, un mani krāsoja žurnāla grima māksliniece, vai kas nu viņa tur skaitās. Profesionāle, karoč. Es tajā žurnālā izskatījos kā 30gadīga, kaut gan man bija kaut kāds 21 gads laikam! Man tagad ir 27 un joprojām pie alkohola pasi prasa, tas tā - salīdzinājumam. Pēc fotografēšanās kauns bija mājās braukt tādā skatā, bet nu nodomāju, ka tāpat tak pus Rīga tā staigā, tikai pašas klāj virsū, bet man tak te profesionāli uzlikts, tad jau nebūs tik traki. Aizbraucu mājās, māsa saka: "AK DIEVS, kāda tev kārta uz feisa!" :D Nujā, uz bildēšanos jau vajag drusku vairāk, tam jau tas tonaļņiks ir domāts, bet nu ne jau tā, ka pat žurnāla bildē var redzēt, ka no manis tur nekā nav, grima mākslinieces glezna tikai. Un ikdienā tik tiešām pus Rīga ar visu to tonnāžu uz sejas staigā, varbūt pat vairāk nekā puse.