Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

slimības lapas A un B

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Varbūt kāda strādā vai zina,ko vairāk šajā jomā par mani!

Jau būs 3 mēnesis , kad esmu jau uz slimības lapas.

1. Pirmās 2 nedēļas ir A-dzeltenā SL, ko apmaksā darbs.
2. Pēc 2.ned., sakas B SL, ko apmaksā valsts.
Problēma rodas tajā, ka ārstējos poliklīnikā, bet SL visu laiku bezjēgā vedu pie ĢĀ , lai vnk tupa pagarina, par to maksājot lieki 1ls un ceļu , tad nu man piedāvāja ārste slēgt pie viņas, es ,protams, DEAL, aizgāju pie ĢĀ, noslēdzu zilo SL , un pieārstējošā ārsta atvēru jauno.
Domāju,ka būs tās pašas zilās lapas turpinājums, BET NEKĀ! Man viņa iedod Dzelteno A lapu, un izrakstīja jau B SL lapu,jo jau pagāja tās 2 ned., jautāju ārstei, kā tad ta, ja jau man bija zilā lapa, kā var ATKAL būt dzeltenā A SL, ārsts saka, ka tā esot, tas neko nenozīmē ,ka redz` pie GĀ jau bija zilā, atnākot uz citu vietu, pārslēgt SL , Tu saņemsi pirmo dzelteno.
Takā ta bija piektdiena, un VSAAinfo tlr jau vairs neatbildēja, gribu jautāt, vai viss ir korekti un par neko nav jāuztracās, ka kkas nav nepareizi sarakstīts, jo loģiski, otrajai dzeltenajai takā īsti nav jābūt.
20.10.2012 17:25 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ja pirmo zilo lapu esi noslēgusi, tad turpinot, tev dod dzelteno, ja tu neej pagarināt tajā pašā vai nākošajā dienā. Ar atpakaļejošu datumu tev neviens nevar zilo turpināt
20.10.2012 18:06 |

Reitings 511
Samāra , viss ir korekti, s noslēdzu pie ĢĀ slimības lapu un nākamajā dienā slēdzu jauno pie ārstējošā ārsta , viss korekti, tikai nav saprotams, kāpēc ATKAL A lapa.
20.10.2012 18:15 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nu tad varbūt iemesls tas, ka dažādas med. iestādes. Pati kad ņēmu, gāju vienas robežās un skatoties uz iepriekšejās numuru, ārsti arī attiecīgi pagarināja, jo arī bija tā, ka sākumā rakstīja ģim. ārsts, bet pēc tam speciālists. Lai vai kā, nedomāju, ka tur vairs var kaut ko mainīt.
20.10.2012 18:20 |

Reitings 511
Man arste teica, ka citas ārstes sl.lapu nedrīkstot pagarināt, viņiem ir jāver atsevišķi jauna, jo viņiem nav nekāda sakara ar to iestādi, kur gāju ;pie ĢĀ
20.10.2012 19:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits