drausmas, kā tā var darīt, ienākot istabaā, jautāt, vai trauki nomazgāti? :O tak aizej un pati nomazgā. neviens nav no jums mājkalpotājs. tu dari tieši tāpat, ka mana māte man darīja. un zini-jo vairāk man tā darīja, jo vairāk es NEKO NEDARĪJU. vnk riebās kaut mazāko pirkstiņu kam piedurt, jo tāpat atradīs, kur piekasīties vai vēl kas nav izdarīts. drausmas, kur vēl tādu dzīvesbiedreni paciest.
par to, ko tavs vīrietis neizdara.. viņš taču tev kko palīdz darīt?nav pašai jābūt kā mājkalpotājai? ja tā, tad tev nav pamata tā darīt. kādreiz arī tu vari nomazgāt viņa traukus, un tev no tā rokas nenokritīs.
nav pilnīgi visam jāpiekrīt, bet nav arī it visā jāuzspiež savas viedoklis. nebūtiskās lietās katrs var domāt un darīt ko grib. bet tas, kas attiecas jau nopietni, tad jums ir jāvienojas. un nevis tev jāpasaka savs viedoklis, kas ir tikai vienīgais un pareizais. tev laikam ir problēma tā, ka tev it viss liekas nenormāli svarīgi. izliec pa punktiem, kas ir tavas svarīgākās prioritātes, un padomā, cik lielā mērā to atblasta tavs vīrietis. varbūt daudz ko no tā tu vari pati paveikt, un nav nepārtraukti jāpiekasās.
pati aizej pie psihoterapeita. tas ir kas vairāk par psihologu.
ļoti labs veids, kā pārbaudīt, cik lielā mērā tu rīkojies pareizi-ir sev pajautāt-kā tu justos viņa vietā?visu laiku kko darot, runājot, izrādot emocijas, atceries par to, kā būtu, ja jūs būtu mainītām lomām. kā tu uz to reaģētu?