Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Veģetārietes stāvoklī.

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Sveikas meitenes.
Šodien mani pārņēma dīvains jautājums.
Esmu vēl jauna par precēšanos,bērniem īpaši nedomāju, bet šodien sāku domāt, kādreiz jau gribēsies bērnus, bet vai tas, ka esmu veģetāriete 10 gadus (ēdu zivis,olas) spētu ietekmēt grūtniecību? Saprotu var lietot vitamīnus utmldz. bet vai tad jau var nebūt par vēlu?
Es jau n-tos gadus cīnos ar nogurumu, kaulu krakšķēšanu un visāda citāda dzelzs trūkuma organismā sekām, bet es neciešu gaļu, man tā negaršo un viss....
Bet iespējams,ka nemaz nav izvēles, jālieto un viss. Nu pieredzi/dzirdēti stāsti :) !
10.10.2012 19:16 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Ārprāts :D
14.10.2012 19:03 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
1. Netā parasti izvieto šokējošos rolikus, nevis tādus, kur govs mierīgi staiga pa pļavu
2. Man šķiet, ka tev ir ierobežota sapratne, kas ir īsta verdzība. Bet ja tu gribi palikt pie vārda šaurākas nozīmes - tad Ok. Par verdzības labumu/s;liktumu es tev jau devu piemērus, bet, laikam, tu tos vairs neatceries.
3. tavu domāšanu es pieņēmu, uzskatu, ka tu esi malacis, ka spēj sabalansēt savu racionu. Vienīgais, kas man nepatīk - tas ir tava atteiksme pret visēdajiem - bat tā ir tava karma, nevis mana. Tev ar to jādzīvo.
Tu laikam nesaprati, ka te ir pretruna. Ja pieņemam, ka mana domāšana nozīmē nepieņemt gaļēdāju domāšanu, tad, lai pieņemtu manu domāšanu, tev nevajadzētu uzskatīt problēmu, ka es nepieņemu domāšanu, kas paredz nerespektēt dzīvnieku intereses. Citādi sanāk, ka tu manu domāšanu nepieņem.

šo tekstu es nesapratu, pat izlasot no otras reizes. Vai nu es esmu par stulbu, vai nu tu esi parāk gudrs, vai nu es vienkārši noguru - kurš to lai zin

4. Man vnk apnika šī diskusija, jo tiešam interesanti cilvēki aigāja, bet iet otro apļi es vairs negribu, jo mums jau sākas atkartošanas posms.
Līdz ar ko novēlu visu labu.
14.10.2012 19:03 |

Reitings 131
Reģ: 11.10.2012
Vienīgais, kas man nepatīk - tas ir tava atteiksme pret visēdajiem
Man savukārt vienīgais, kas nepatīk visēdāju domāšanā, ir attieksme pret dzīvniekiem, un tas diemžēl rada problēmas ne vien pašiem visēdājiem, bet arī dzīvniekiem.

šo tekstu es nesapratu, pat izlasot no otras reizes.
Vienkāršoti sakot, arī domāšanas pieņemšana vai nepieņemšana veido domāšanu, bet vienu no šiem domāšanas veidiem tu nepieņem. Tātad tu nevari apgalvot, ka tu pieņem visu domāšanas. Tu vienkārši centies ar sofistikas palīdzību paradīt, cik tu esi toleranta. Nu tas ir tāpat kā teikt: Man vienalga, ko citi dari, ja vien citi dara, kā es gribu.
14.10.2012 19:17 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
A kura vieta ir pamatskolas uzbraucieni? iesaku parlasit savus tekstus..
baac,ka es gribetu dzive satikt shito miiksto :D es speeju vien izteloties kads tu izskaties.
A tev nav zeel no dobem raut ara pupas, kapostus uc lietaS? kapec sie augi ir jamoka?kapec vinus nevar atstat un lai smuki aug? Lai gliemeziishi paed no kapostlabam, un kolorado vaboles no kartupeliem. kapec cilvekiem jaieseej un beigas jarauj ara sie augi? Ja jau reiz tik loti esi visa aizstavis, tad par to tu laikam nemaz neesi aizdmojaies.
/me ar saviem infantajiem smiekliem pasmejas :D :D
14.10.2012 19:32 |

Reitings 131
A kura vieta ir pamatskolas uzbraucieni?
Piemēram, šeit:
baac,ka es gribetu dzive satikt shito miiksto es speeju vien izteloties kads tu izskaties.

A tev nav zeel no dobem raut ara pupas, kapostus uc lietaS? kapec sie augi ir jamoka?kapec vinus nevar atstat un lai smuki aug? Lai gliemeziishi paed no kapostlabam, un kolorado vaboles no kartupeliem. kapec cilvekiem jaieseej un beigas jarauj ara sie augi? Ja jau reiz tik loti esi visa aizstavis, tad par to tu laikam nemaz neesi aizdmojaies.
Malacis, šādi turpini! Pie tik "spēcīgas" argumentācijas ir cerība, ka liksi kādam domājošam dzīvniekēdājam pādomāt, vai nav kādas problēmas ar viņu paradumiem, ja to aizstāvībai šada retorika jālieto.
14.10.2012 23:17 |

Reitings 566
Ak nabadzins skreeja pie mammites,kad vinu par miksto nosauca? Ko tu vispar dari sai portala?vai tu ikdienas gogle mekle '''Vegetariesi'' ;''vegani'' un tad iesaisties diskusija lai uzbaztu savu nelogjisko viedokli? profils ari izveidots teju viena diena ar so diskusiju, un si ir vieniga diskusija kura tu piedalies. Un par to uzbraucienu, palasi savus ieprieksejos komentarus.

Malacis, šādi turpini! Pie tik "spēcīgas" argumentācijas ir cerība, ka liksi kādam domājošam dzīvniekēdājam pādomāt, vai nav kādas problēmas ar viņu paradumiem, ja to aizstāvībai šada retorika jālieto.

Tas vienkarsi bija jautajums tev, jo tu te aizstavi visu, un ciinies tikai pec tavam domam laba uz siis pasaules, tad nafig necinies pie reizes ari par ziediem ,aboliem kokos un darzeniem?
Kapec mes vispar edam?Mums nevajadzetu est neko, lai pasaulite un dzivniecini ka ari pukjites un kocini smuki aug mums apkart, tikai uzkopsim lai ta smuki. Nu ta tas viss izklausas no taviem garajiem palagiem.
Puisit, ej gulet, rit tev skola bus gara diena un pecskolas ''cinisimies par dzivam butnem ''pulcins.

14.10.2012 23:27 |

Reitings 131
Labs! Uzraksti vēl kaut ko!

Tatad mums nav pienākums nepatērēt dzīvniekus, jo:

1) lietotājs sceptid ir mīkstais, kurš iet mammai sūdzēties (kā arī vēl virkne citi pamatskolas līmeņa ad hominem argumenti un irrelavanti ar personību saistītu faktu konstatējumi);
2) šāds pienākums uzliktu arī pienākumu nepatērēt augus, kuri arī mocās;
3) ja mums būtu pienākums neēst dzīvniekus, tad no tā sekotu arī pienākums neēst neko, tikai jāuzkopj augi, lai ir smuki;
4) ..

Droši papildini sarakstu! Mani ieinteresēja, ar kādiem vēl argumentiem tik pārliecinoši var iedzīt stūrī dzīvniekaizstāvjus!
15.10.2012 00:05 |

Reitings 566
zini, tu esi galvu saspiedis :DDDD parasti gan nesaku to, bet esmu nogurusi no taviem nenozimiigajiem tekstiem,kuros nav satura ...es vnk vairs nevelos komunicet ar sienu.
vari iet drosu sirdi cuceet kopa ar savam mikstajam mantinam.
man nekadi argumenti nav jasniedz, jo pec visa izlasita es saprotu,ka tu pat nesaproti par ko seit ir runa un nemaki uzklausit citu viedoklus. turklat tev pasam ari nav argumentu bet gan rugta varisanas sava sula :D atkartojot vienu un to pasu. gan jau kadu dienu tu atversi acis uz apkart pasaule notiekoso un sapratisi, ka neko nepanaksi ar saviem palagiem un ka 99% galedajiem par tevi nak smiekli, ipasi palasot so diskusiju. veljovairak redzot tevi tik auzskartu un aizsvilusos

15.10.2012 00:13 |

Reitings 131
Es jau, protams, saprotu, ka ad hominemi ir spēcīgākie tipiskā dzīvniekēdāja argumenti, bet nu pacenties bez tiem vel kaut ko citu izdomāt, lai interesantāk!
15.10.2012 00:27 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ieskaidro viņam ka gaļū ēst nav labui, ka daba nezina ko dara un ir muļķe.
15.10.2012 00:30 |

Reitings 566
Kubiete, vins to nezin, jo ienemis galva mulkjibas un tagad gruzi tas visiem virsu, un doma to ko grib, un vina viedoklis ir taisniibba :D
vins nezin to ka dzivnieki sava starpa karo un galina viens otru.
15.10.2012 00:33 |

Reitings 131
/Argumentu update/

Tatad mums nav pienākums nepatērēt dzīvniekus, jo:

1) lietotājs sceptid ir mīkstais, kurš iet mammai sūdzēties (kā arī vēl virkne citi pamatskolas līmeņa ad hominem argumenti un irrelavanti ar personību saistītu faktu konstatējumi);
3) ja mums būtu pienākums neēst dzīvniekus, tad no tā sekotu arī pienākums neēst neko, tikai jāuzkopj augi, lai ir smuki;
4) dzīvnieki arī ēd gaļu, tas ir dabiski (http://en.wikipedia.org/wiki/Naturalistic_fallacy)
5) ..

Es jūtu tevi potenciālu papildināt lolly_p0p sniegumu! Iedvesmai iesaku ieskatīties šeit: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3aup03ALx1rufd4eo1_1280.jpg
15.10.2012 00:36 |

Reitings 131
Nu, saņemās meitenes! Ir taču jums vēl kāds "dzelžainais" arguments, kas vēl nav minēts!
15.10.2012 00:45 |

Reitings 566
15.10.2012 00:45 |

Reitings 27552
lolly_p0p paskaties diskavery,un tml. kanalus.Ja nebūtu plēsēju gaļēdāju kas notiktu. Tie lielākotie sir fauans sanitāri.Ta nu ta daba ir iekārtota.Un Lauva nedoma neko. Gūl kad nak miegs un ēds kad ir izslacis,vinam pilnīgi pie astes kaut kadi viedokļi vai rugumeniti.Vinšir brīvs un seko saviem dabiskajiem instinktiem.
15.10.2012 00:47 |

Reitings 131
/Argumentu update/

4) dzīvnieki arī ēd gaļu, tas ir dabiski (http://en.wikipedia.org/wiki/Naturalistic_fallacy)
5) :D:D:D:D:D /emocijas/
6) ja plēsēji dabā nodrošina ekosistēmas līdzsvaru, tad tas nozīme, ka cilvēks, patērējot dzīvniekus (pamatā fermu dzīvniekus) nodrošina līdzsvaru dabā;
7) ..

Droši turpinat tālāk!
15.10.2012 00:53 |

Reitings 27552
/Argumentu update/

lolly_p0p paskaties diskavery,un tml. kanalus.Ja nebūtu plēsēju gaļēdāju kas notiktu. Tie lielākotie sir fauans sanitāri.Ta nu ta daba ir iekārtota.Un Lauva nedoma neko. Gūl kad nak miegs un ēds kad ir izslacis,vinam pilnīgi pie astes kaut kadi viedokļi vai rugumeniti.Vinšir brīvs un seko saviem dabiskajiem instinktiem.

15.10.2012 00:59 |

Reitings 131
Šo papildinājumu tak jau esmu iekļāvis, skaties nr. 4 un nr. 6!
15.10.2012 01:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits