nez šodien ir beztēma jau?:D
ja nav tad iesākam te,kādi plāni nogalei? ko domājat sadarīt?
Man škrobe ka nedēļas nogale japavada bez sava vīrieša..:( bet ko darī parakstījos uz to ka nāksies bieži neredzēt..:d
hellish-nu man balkons nav :D dusha varetu,uz virtuves galda,veljas masinas...kr4 piedrazisu visu dzivokli :D galvenais pec tam nepirkt neona lampas :D
NAZIC,EH laimiigaa :)) nu es veel skatos kas man un kaa man... ljoti ceru,ka novembri pavadishu ieksh LV un tad bus jaiet kopaa V-rigas griidas klabinaat :D
nazic,oooo super..skorpions :D :D :D sakot ka lauvas ar skorpioniem ni un ni,bet mes gaaan jau....galvenais lai shnjabis nebeidzas :D vel vajadzetu hellish pa vidu,tad vnk 5dienieks garanteets :D
Cosmo gan reizēm ir jautrība..vai nu uzdarbojas curious/chanelly/pipara/zakja un co krustojums, vai nu nazis ar hellishu. Pats interesantākais, ka visas te maļās vienā beztēmā katra par savu tēmu un otram grupējumam nepievērš pat uzmanību un neizsakās par viņu tēmām :D
Septembra nogurdinošā apātija, un vispārējas pūka domas, ko velns ar ārā es studēju, vai pareizas studijas izvēlējos, jūtu, ka ar 100% neesmu tajā visā iekšā. :P