Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

3 mēneši

 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Zinu, ka ir jau bijušas n-tās tēmas par attāluma attiecībām, bet tomēr gribās izlikt arī manu sāpi.

Pēc pāris dienām mans vīrietis dodas uz ārzemēm, es palieku šeit viena. Jāpiebilst, ka nedzīvoju Latvijā. Sākumā man šeit bija pāris draudzenes, bet, līdz ko satiku viņu, sāku koncentrēties tikai uz attiecībām un visas "draudzenes" (negribās lietot vārdu "draugs", jo īstu draugu man nekad te nav bijis, tikai paziņas) lēnām pazuda.
Tagad man mums būs jāpavada 3 mēneši šķirtiem, līdz es ar savu one-way ticket braukšu viņam līdzi un mēs tur dzīvosim kopā.
Domājot ar prātu, 3 mēneši nav nekas, ja, kas to lai zin, visu atlikušo dzīvi pavadīsim kopā, taču mana sirds plīst pušu un pēdējo mēnesi to vien daru, kā skaitu nedēļas un dienas, līdz viņa prombraukšanai. Nespēju paskatīties uz viņu bez asarām acīs.
Kopā vēl nedzīvojam, tāpēc ir palicis viena, TIKAI VIENA, satikšanās reize un es visu laiku iztēlojos kā tas būs, kad sēdēsim viņa mašīnā un viņš mani vedīs mājās PĒDĒJO REZI. Pēdējo reizi brauksim to tik ierasto ceļu, pēdējo reizi viņš man atvērs mašīnas durvis pie maniem mājas vārtiņiem un pēdējo reizi sabučos un apskaus mani.
Man ir tik ļoti bail no tās dienas, jo, līdz ar viņa aizbraukšanu, es palikšu šeit pavisam viena.
Zinu, ka ieteiksiet nodarbināt sevi ar kādiem kursiem, draugiem vai velns zin ko, lai tikai novērstu domas, bet es šobrīd krāju katru euro kapeiku un liekus izdevumus nevaru atļauties.

Patīk teiciens "god never gives us more than we can handle" un es tiešām ticu, ka viss būs labi, bet šis ir tiešām smagākais, ko jebkad savā dzīvē esmu/būšu darījusi.

Savu sāpi izliku, tagad gribētos dzirdēt jūsu pieredzi un jūsu stāstus - kā bija tā pēdējā reize pirms prombraukšanas, tās atvadas... Kā bija pirmās dienas/ mēneši, kad bijāt šķirti.
26.09.2012 12:54 |
 
Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Zini, kas tajā visā ir labākais? Viņš varbūt pēdējo reizi izlaidīs Tevi pie šīs mājas vārtiņiem, vedīs pa šo ceļu un sabučos viņš Tevi pēdējo reizi šajā valstī, bet pēc trim mēnešiem viņš atkal Tevi vedīs, bučos un darīs daudzko citu kopā ar Tevi. :)

Protams, dzīvē nekas nav ar garantiju, bet domāju, ka droši vari sev augu dienu atgādināt, ka Tevi gaidīs. Tas ir ļoti, ļoti daudz.
26.09.2012 13:01 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Kad viņš devās prom es neraudāju, mašīnā braucot prom no lidostas ar lāsēnu noskaloju kamolu, kas bija kaklā. Laikam jau tomēr pirmās divas nedēļas traki pārdzīvoju, jo nevarēju atrast sev vietu. Kā nu ne, ka par prom braukšanu tika izlemts nedēļu pirms aizlidošanas, pat lāgā nespējām to aptvert. Man palīdzēja mūsu draugi, manas draudzenes, kas aizgaiņāja domas un saīsināja gaidīšanas laiku. Viņš bija prom pus gadu. Tagad noteikti būtu gudrāka, brīvo laiku, kuru pārsvarā vienmēr pavadījām kopā es izmantotu kādiem kursiem, iešanai uz sporta zāli u.c. un kad mans mīļotais atgriezās, dikti sapucējos, uzkrāsojos utt., likās, ka gaidu mūžību, jo viņš nenāca un nenāca (laikam bagāža aizkavējās). Un tad es viņu ieraudzīju, cieši apskāvāmies un es kārtīgi noraudājos. Pateicu viņam, ka vairs nekur prom uz ilgu laiku nelaidīšu. Pašam jau ar bija asaras acīs. Lielākās bailes bija par to kāds viņš būs, vai nebūs baigi mainījies un vai es nebūšu pa 180 grādiem mainījusies, vai mēs vēl varēsim sadzīvot.. Bet rau, kā - pēc nepilna mēneša būs pagājis jau gads kā viņš ir ar mani, LV. :)
Turies un nodarbini, izglīto sevi! :)
26.09.2012 13:04 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Pirmās dienas pēc aizbraukšanas ir vistrakākās. Mans pielāgošanās periods ir 5 dienas, tad nu šīs dienas tiešām vienkārši eksistēju (līdzīgi gan ir arī, ja draugs atgriežas, tad arī man paiet 5 dienas līdz pierodu pie viņa un netraucē vairs guļot, ēdot, u.tml :D ), tad lēnām ieeju atpakaļ dzīvē un pēc dažām nedēļām jau viss ir kārtībā :) Protams, ir skumšana, ilgās sarunas skaipā, n-tās sms dienā, bet nav tā, ka ir neizturami un neiespējami dzīvot atsevišķi.
Trakākais, ka esi palikusi viena, bet ko tur var pateikt.. pati vainīga. Man ļoti daudz palīdzēja un lika justies labāk tieši draugi. Ļoti tiku atbalstīta un izklaidēta :D reti kad sēdēju mājās viena.
Tagad arī pilnīgi neplānoti 1.5 mēnesi dzīvojam atsevišķi. Atbraucu uz Latviju uz 2 nedēļām, bet ārstēšanās ieilgs līdz 1.5 mēnesim. Nezinu, pat īpaši neiespringstu par to un nepavadu katru minūti domājot par viņu.. jo vienkārši zinu, ka drīz atkal būsim kopā un galu galā - kas ir pāris mēneši uz visas dzīves fona? :)
26.09.2012 13:09 |
 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Jā, es zinu, ka mani sagaida kaut kas vēl labāks un, ja es skatos uz tiem trīs menešiem, kā "tas jau tikai līdz jaunajam gadam", tad tas liekas pavisam īss laiks, bet ja es paskatos, kur es biju pirms trīs mēnešiem, t.i., jūnijā, tad tas liekas tik sen atpakaļ un tiiiiik ilgs laiks.
Vienkārši tāāāds mind fuck :D
Tiešām sajūta, ka jūku prātā, bet vislielākās dusmas man ir pašai uz sevi, jo šķiet, ka vislielākās asaras tiek lietas, jo man pašai sevis žēl, ka man būs tam jāiet cauri. Vīrietim būs jauns darbs, jauni kontakti, dzīvokļa meklēšana, papīru kārtošana, dažādi biznesa ceļojumi, biznesa vakariņas utt.. un tas laiks, šķiet, viņam paies ātrāk, kā man te. Ja mēs būtu mainītās lomās, tad, iespējams, tik ļoti nepārdzīvotu. Laikam pārāk mīlu sevi un man gluži vienkārši žēl sevis :)

Bet jau tagad tauriņi vēderā iedomājoties to 15h lidojumu pie viņa un to, kā viņš mani sagaidīs lidostā un vedīs uz mūsu jaunajām mājām. Ehhh, jācer, ka tas laiks skries nemanot.
26.09.2012 13:39 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Kādēļ nevari braukt jau tagad līdzi?
26.09.2012 13:45 |
 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Winterra, pārāk daudz iemeslu:
pirmām kārtām, man te ir darbs un gribās nedaudz vēl iekrāt naudu, jo uz vīrieša rēķina galīgi negribās dzīvot,
otrkārt, uz ziemassvētkiem gribu aizbraukt uz Latviju, satikt ģimeni, draugus, apmeklēt ārstus, nokārtot pāris dokumentus utt.. bet ja brauktu tagad viņam līdzi, tad diez vai tas sanāktu, jo lidojumi ir pārāk dārgi, lai brauktu tagad un pēc pāris mēnešiem uz LAtviju un tad atkal no Latvijas uz turieni..
treškārt, viņš pirmās dienas, pirms atardīs kādu dzīvokli, dzīvos pie darba kolēģiem un viņš, kārtīgs vīrietis būdams, grib no sākuma iekārtot ligzdiņu utt..
un pirmās nedēļas viņam paies visādās darīšanās un, kā viņš teica, viņš nevēlās, lai es justos atstāta novārtā.
+ tam visam pa virsu, man vēl ir jānokārto vīza, kas nebūs parastā tūrista vīza, bet gan ilgtermiņa un tas ir liels čakars un laikietilpīgs process (viens no iemesliem, kāpēc es dodu priekšroku to kārtot Latvijā, nevis te)
26.09.2012 13:53 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nepārdzīvo tik smagi, it kā jūs šķirtos uz mūžu. jūs taču būsiet kopā. neviens tev neliedz ar viņu netā sarakstīties ik vakaru. ja tu gribi iekrāt naudu, tad vari arī vnk skatīties filmas, lasīt netā grāmatas, būt šeit, kaut vai spēlēt spēlītes. nu tas laiks jau paies.
26.09.2012 14:13 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu, ja tas ir smagākais brīdis tava dzīvē, tad nu jā... Viņš nemirst, būs pēc 12 nedēļām, baudi dzīvi un nepārspīlē!
26.09.2012 14:16 |
 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Sany, jā, protams, internets un skype, bet tā 8h laika starpība dara savu. Nebūs tā, ka parunāsim skype un sarunas beigās teiksim arlabunakti viens otram un kopā dosimies čučēt.
Uzmundrinoši vārdi bija tieši tas, ko man vajadzēja dzirdēt.
Laikam kļūšu aktīva Cosmo lietotāja šo mēnešu laikā :D Vismaz būšu virtuālā sabiedrībā :)

Seriāli un grāmatas tas jau pats par sevi. Arī sporta zāle, jo tagad ir motivācija to 3 mēnešu laikā savu augumu pārveidot līdz "wow" un laika man tam būs daudz.

Laikam jāveido nākamā tēma "kā 3 mēnešu laikā nomest pāris kg, iegūt stingru presīti un tikt vaļā no ļenganajām kājām"
26.09.2012 14:21 |
 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
_paris, līdz šim mana dzīve ir bijusi rožu lauks. Es ļoti labi zinu, ka šajā pat brīdī simtiem cilvēku tiešām pārdzīvo par daudz nopietnākām lietām, bet man šis ir gana smagi. Atvainojos, ja izklausos pēc čīkstules un prieks, ja par manām problēmām, kāds tikai pasmejās :) Zinu, ka arī es pēc laika atcerēšos kāda muļķe biju, kad satraucos par tādu sīkumu
26.09.2012 14:24 |
 
Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Pirmkārt, lasot likās, ka viņš taisās mirt nevis aizbraukt tikai uz 3 mēnešiem :D Otrkārt, tici man, tas nebūs pats smagākais pārbaudījums tavā dzīvē! Tu pārāk visu dramatizē. Tas, ka ir grūti un būs naktis, kurās aizmigsi raudam, neviens nenoliedz, TAČU - nepārspīlē! :)
Ko tu darītu tad, ja jūs šķirtos uz 14 mēnešiem? Tādu situāciju spēj iedomāties?
26.09.2012 14:37 |
 
Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
viss atkarīgs no tā, kā tu sevi noskaņo. ja jau mēnesi iepriekš sāki par to traki pārdzīvot un domāt, kā raudāsi pēdējā tikšanās reizē, tad, protams, jutīsies draņķīgi.

man bija tāda pati situācija, tikai es biju tā, kas aizbrauca, tādēļ man, drošvien, bija vieglāk. bet kad tas laiks pagāja, pat nevari iedomāties, cik lieliski atkal bija būt kopā! (l)

+ šādas situācijas tikai nostiprina attiecības (vismaz manā gadījumā)
26.09.2012 14:56 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Pati esmu gājusi visam tam cauri un mūs pat agrāk šķīra ilgāks šķirtības posms par 3 mēnešiem.Un ko-izturējām.
Bieži vien nesaprotu,kāpēc daudzas meitenes šo šķirtības posmu uztver tik saasināti???Bez maz kā pasaules galu!Nejau jūs šķiraties uz visu mūžu,bet tikai uz kādu posmiņu!Viss ir pārdzīvojams un jo mazāk par to domās un čīkstēs,jo pašai vieglāk būs!
26.09.2012 15:06 |
 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
fashioniste, jā, sākumā bija situācija, ka mēs būtu šķirti 15mēnešus, bet tas tiešām būtu par daudz, tāpēc esmu ar mieru mest visus savus darbus un studijas pie malas un braukt viņam līdzi.

Zinu jau zinu, ka pie visa pierod, 3 mēneši nav nekas traks un nav nekāds pasaules gals, bet tomēr..

Es zinu, ka problēma ir tajā, ka savas dzīves laikā esmu redzējusi pārāk daudz romantiskās filmas un seriālus par mīlestību un man patīk savā prātā visu dramatizēt :D
Vīrieša priekšā, protams, cenšos būt stipra un to tā neizrādīt. Viss taču būs labi. Paldies :)
26.09.2012 15:31 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Protams,ka viss būs labi! ;)
Jums taču ir iespēja sazināties un tas tik tiešām ir DAUDZ!Dažreiz tiešām vajag novērtēt pat to mazumiņu,kas mums ir dots,lai sajustu tā otra klātbūtni,kaut vai virtuāli,jo citiem tas NAV iespējams,jo nav sakaru vai ir citi šķēršļi!
26.09.2012 15:37 |
 
Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Tieši tādēļ aizdomājies - ka varēja taču būt trakāk! :)
Tici man, 3 mēneši paies ātri, jo tiešām DZĪVOSI savu dzīvi. Un ilgošanās pēc otra cilvēka ir skaistākās skumjas šajā pasaulē un tikšanās pēc tam būs vārdiem neaprakstāma! :)
Veiksmi!
26.09.2012 15:44 |
 
Reitings 6
Reģ: 12.09.2012
Cik ilgas ir attiecības? Kā būs, sākot kopīgi dzīvot? Varbūt nodarbini sevi ar šo jautājumu?
26.09.2012 15:50 |
 
Reitings 225
Reģ: 25.04.2012
Ineta, attiecības nav ilgas. Kad sāksim dzīvot kopā būs tieši gads. Katrā ziņā būs interesanti, jo ne viņš, ne es nekad neesam dzīvojuši ar otro pusīti kopā.
26.09.2012 19:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)