Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neko nesaprotu...

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Sveikas!

Situācija tāda, ka tiekos ar puisi mēnesi. Iepazināmies netā sarakstoties (smieklīgi). Tad nu tiekamies nedēļā 1-2 reizes, viņš paliek pie manis pa nakti, protams, viss notiek. Bet es mazliet viņu nesaprotu – sāku jau domāt, varbūt esmu tikai gultas meitene? Jo kad esam kopā klātienē, viss ir lieliski, viņš ir mīļš, jauks, humora pilns, atvērts. Bet kad neesam kopā un komunicējam ar sms, ir kodolīgs, atbild bez liekiem jautājumiem, bieži vien pārtauc sarunu vienkārsi izlasot un neatbildot sms. Problēma jau ir tā, ka esmu viņam pieķērusies un viņš man nav tikai gultas biedrs.. Ak, jā, pa ielu ejot staigajam rociņās. Tas jau laikam liecina, ka nav tikai gultas sakari vien?
Esmu apmulsusi. Varbūt pāragri kreņķējos?
26.09.2012 11:09 |

Reitings 276
Reģ: 29.01.2009
Nu, nez.. Man arī vienkārši gultas partneris ir devis rociņu uz ielas, gan pats rakstījis sms, gan pats zvanījis, lai vienkārši apvaicātos, kā man klājas, kā jūtos.
Un cilvēki tiešām ir tik dažādi. Varbūt viņš ir vairāk intraverts cilvēks. Varbūt viņam kaitina, ka raksta sms, nevis uzvana.
Kas tik nevar būt. Labāk pēc labas pamīlēšanās viņam vienkārši pajautā. :D
26.09.2012 11:13 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
jā pajautā tieši - esi tikkai gultas meitene ? varbūt uz to dzexu tev nav vērts to laixu savu tērēt.....
26.09.2012 11:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tāda tipa cilvēks, nepatīk rakstīt garas sms, taču var būt arī tā, ka jūsu attiecības uztver kā pati saki, nu to tu vari tikai pati noskaidrot.
26.09.2012 11:20 |

10 gadi
Reitings 2547
Sanydynly, protams, ka viņš atbildēs- nē, jo negribēs pazaudēt savu gultas partneri.
26.09.2012 11:22 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Kāpēc tev ir svarīgi zināt savu statusu viņa dzīvē? Šajā ziņā viss var ātri mainīties. Neiespringsti.
Mani vienmēr ir atbaidījuši puiši, kas randiņu periodā sāk kalt milzu plānus un uzskata mani par savu otro pusi jau pēc 1. randiņa. Daudz skaistāk ir vienkārši baudīt kopīgos mirkļus, nevis nepārtraukti karināt sev un otram visādas birkas gultas biedrs, tikai draugs, mīļotais - visam būtu jānotiek pašam no sevis.
26.09.2012 11:26 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Šorīt tieši vienā raidījumā psihologi stāstīja, ka vīriešiem nepatīk sms un viņiem riebjas gari runāt pa telefonu. :D Vīrieši vidēji atbild uz 3 sms no 4. Tāpēc, viņiem jāraksta īsi un kodolīgi. Ar sarunām pa telefonu tāpat.
26.09.2012 11:28 |

Reitings 2728
Tad jau es savam arī esmu tikai gultas biedrene, jo viņš uz manām apcerīgajām sms atbild dažkārt ar vienkāršu OK, lai gan esmu sadzejojusi ziņu, kurai prasītos garāku atbildi! :D Nepatīk viņam vienkārši sms rakstīt un tam laiku tērēt - labāk ir piezvanīt! :)
26.09.2012 11:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man ir līdzīgi kā skayai, vispār ja kaut ko jājautā un zini, ka nav aizņemts labāk piezvanīt, tās pašas sms (2-3sms garumā) ar tēlainiem mīļiem vārdiem, atbild elementāri ar 5 vārdiem'kuros vēl kāda gramatiska kļūda, bet es savā sirsniņā zinu, ka viņš priecājas par manu vēstulīti un man ar to pietiek :)
26.09.2012 11:37 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
viņš grib brīvas attiecības
26.09.2012 11:38 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Mani vienmēr ir atbaidījuši puiši, kas randiņu periodā sāk kalt milzu plānus un uzskata mani par savu otro pusi jau pēc 1. randiņa. Daudz skaistāk ir vienkārši baudīt kopīgos mirkļus, nevis nepārtraukti karināt sev un otram visādas birkas gultas biedrs, tikai draugs, mīļotais - visam būtu jānotiek pašam no sevis.

pekrītu

Šorīt tieši vienā raidījumā psihologi stāstīja, ka vīriešiem nepatīk sms un viņiem riebjas gari runāt pa telefonu. Vīrieši vidēji atbild uz 3 sms no 4. Tāpēc, viņiem jāraksta īsi un kodolīgi. Ar sarunām pa telefonu tāpat.

galīgi nepiekrītu! :D džeks, kad grib meiteni, tad var izplūst domrakstos :D
26.09.2012 11:41 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Piekrītu, ka sms un zvani darba laikā man ir kaitinoši. To var darīt tikai gadījumā, ja tam ir pamatots iemesls. Citādā gadījumā es neatbildēšu vai atbildēšu ļoti kodolīgi. Par sms runājot - vispār uzskatu, ka šis sazināšanās veids ir informācijai, kas nav būtiska un nav steidzama - lieta, kas var pagaidīt.
Iesaku piebremzēt ar zvaniem un sms, bet gaidīt, kad viņš raksta/zvana pirmais.
26.09.2012 11:49 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Man tagad patik puisis,kuram patik zvanit nevis rakstit sms...kaut kads arprats,zin ka ja saraksties,tad vismaz var visu dienu norunat,a ta 2,3sms un shis jau zvana! Ta jau forsi,bet eh...citreiz gribas vnk pachatot! :D
26.09.2012 12:04 |

Reitings 8272
jā, ir cilvēki, kuriem nepatīk bieži sazināties. paskaties, vai viņš tev pats piezvana, uzraksta. nebāzies virsū pati, kā arī uzsāc sarunu par to, kas jūs esat viens otram, un ko viņš domā. Savam draugam es darbā atbildi vnm, kad tad ir iespējams. neatkarīgi no tā, vai tā ir sms vai zvans. Ja kāds no mums nepaceļ vai neatbild ar sms, mēs neapvainojamies, jo var būt arī daudz darba. un tas ir normāli, bet toties pasakam viens otram, ka piedod, bija daudz darba, tāpēc neatbildēju.
^^ tev ir tāpat kā man, ka man nepatīk, ka mani darbā traucē (izņemot manu draugu :P), bet laiks šeit atrasties vnm ir :D
26.09.2012 12:22 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Mja, laikam jau vienkārši esmu iemīlējusies, tāpēc visādas stulbības nāk galvā :) Laiks visu saliks pa vietām. pa daudz uzbāzīsos vēl padomās, ka ķerta esmu :D nobīsies :D
26.09.2012 12:32 |

Reitings 1603
Aloe tieši tā! Te jau n-tās diskusijas ir par to, ka katram nepieciešama sava privātā telpa, tai skaitā psiholoģiskā. Neuzbāzies, ja jūti, ka sāc viņu ar savu uzmanību kaitināt.
Sany visu cieņu, bet ir man gadījušās attiecības, kur sieviete reizes 5-8 darba laikā sūta sms, zvana, kāpēc neatbildu etc .. nu nespēju es strādāt, ja mani rausta! Tāpēc arī vienmēr otrā pusīte ir informēta, ka darba laiks man ir svēta lieta, kurā drīkst traucēt tikai ar pamatotu iemeslu.
Nazīc Tāpēc, ka rakstot ir vairāk laika, lai izdomātu sakarīgu atbildi un piemestu vēl kādu sarkastisko odziņu Tavā stilā :D Runājot, tas ir grūtāk ..
26.09.2012 12:52 |

Reitings 8272
^^- nu tas ir smagi, ja nesaprot, ka, ja darba laikā neatbild un tas nav nāves jautājums, ka zvans vai sms paliek bez ievērības. es agrāk tāda biju, ka, ja piem., cilvēks arī nestrādā un es aizsūtu sms, tad piezvanu, bet man neatbild. tad man uznāca tādas dusmas, ka es varēju vnk stundu no vietas zvanīt :D bet cilvēks vnk vai nu gulēja vai nu bija aizmirsis tel mājā (šajā gad''ijumā jau ar nolūku). tgd vnk es tā nedaru. ja man neraksta vai nezvana, es vnk neliekos ne zinis, jo es zinu, ka savu ziņu esmu atstājusi un viss. es cilvēku cienu un nebombardēju, un ciena arī mani, ieraugot, kad esmu ko rakstījusi/zvanījusi.
26.09.2012 14:10 |

Reitings 252
Reģ: 29.07.2011
a es saprotu to puisi man arī nepatīk rakstīt sms un runāt pa tel. Bezjēgā:D
26.09.2012 14:21 |

Reitings 3966
un pec tam puishi nesaprot kapec vinjus meichas pamet. Izradas iemesls ir tas ka meicha ir nezinjaa kadi noluki ir puisim un neatbild uz sanjemtajiem sms jautajumiem. :D
26.09.2012 15:02 |

Reitings 1603
Amia puiši tādā gadījumā priecājas, ka tikuši vaļā no vagara, kas uzmana viņu katru soli :D Spamo bezjēgā un neciena otra cilvēka darba/brīvo laiku :D
Sany Tieši tā. Cilvēks dara darbu, sēž kādā sapulcē vai notiek kāda tikšanās .. zvana vai atnāk sms - neceļu un neatbildu .. Kad uzrodas brīvāks brīdis vai pusdienlaikā, tad arī atbildu vai atzvanu - normāla situācija.
Mūsdienu telefonos jau redzams, kas zvanījis, un mierīgi var atzvanīt/atrakstīt, kad brīvāks brīdis, bet, ja ieraudzītu tur 5 neatbildētos un 10 īsziņas ar tēmu "ko necel telefonu" es vienkārši padomātu:"WTF?? Cik Tev, meitenīt, gadu???". OK ok, es pārspīlēju .. bet jebkurā gadījumā uzbāzties nevienam nevajag, ja tiešām gribat to cilvēku sev tuvu. Lieka uzmanība un uzbāzība tikai atbaidīs. Slieksnis gan jājūt katram pašam, jo cilvēki dažādi. Kas vienam ir normāli, tas citam ir nenormāli ..
26.09.2012 15:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits