Ja vīrietis mīl savu sievieti,viņš viņu ciena.Un nav nekādu bāru,utt.. divdomīgu situāciju,kas var likt otram šaubīties par uzticību.
Man ir gājis raibi... tāpēc varu teikt,šādā gadījumā tikai savākt mantiņas un aiziet.Lai saprot,ka viss nav tik paredzami kā viņš katru reiz to gaida.Nu protams ir gadījumi kad arī babņiki izmainās,nu paskaties ar vienu aci ko viņš dara,bet nekādā gadījumā neskrien pēc nedēļas atpakaļ pie viņa.Tagad attiecībās viņš ir ņēmis virsroku,bet pienācis laiks parādīt arī tev ka neesi nekāda lupata ;)
Kad satiku savējo,jutu,ka sievietes ir viņa vājība.. ejot kopā kaut kur pa veikaliem,utt.. viņš nopēta katru tumšmataino, slaido sievieti.Kompis pilns ar plikām meičām.Visu laiku sanāca kašķi,likās,ka tas nekad nebeigsies.Vienīgi tas,ka viņš negāja no mājām ārā tusēties,visu laiku bija pie manis,bija rūpīgs pret mani,gādīgs, - tas tā nedaudz noturēja mani,jo biju jau domājusi ka nav jēgas tādām attiecībām.Tagad viss nomierinājies,ja viņš kādu nopēta man tas ir gandrīz vienaldzīgi,nepieķeru velkam no neta kailfoto.. protams datoram parole uzlikta,bet zin nav vēlēšanās tur līst,nebūs gruzons.Jo tagad viss savādāk iegrozījies,gaidam pirmdzimto ;)