italija90
Nu mana ideja bija tā, ka ir nevis simtiem mazu karojošu valstiņu, bet viena liela valsts ar vienu valodu- kaut kas līdzīgs, kā ASV. Kāpēc tāda vēlēšanās? Lai nav karu un citu starptautisku konfliktu.
Kāpēc visu pasaules bagātību sev? Jo nauda ir vara. Bet ja nauda un tātad vara nokļūst nepareizajās rokās, tad tā tiek lietota kaitēšanai cilvēkiem. Bet šajā pasaulē nav nekā svarīgāka par dzīvību. Bruņošanās vietā, būtu labāk, ja valstis vairāk finansētu visādus medicīniskus pētījumus par to, kā uzveikt vēzi, aids. Es nedomāju, ka tās slimības ir neārstējamas- kādreiz arī mēris un tuberkuloze par tādām tika uzskatītas, bet pētījumu rezultātā, slimības izrādījās ārstējamas. Citiem vārdiem- es gribētu naudu tāpēc, lai varētu kontrolēt tās plūsmu- lai tā tiktu lietota cilvēku dzīves kvalitātes uzlabošanai nevis cilvēku iznīcināšanai.
Tu gribi teikt, ka tā ir utopija? Bet, protams, mīļā sirds :D Šīs tēmas uzstādījums- runājoša zelta zivtiņa, kas piedāvā trīs vēlēšanās- ir viena liela utopija :D