Smaga tēma, attiecības, sex!

Reitings 12
Reģ: 21.09.2012
Šeit vēlētos redzēt vairāk viedokļus no tādām kurām situācija līdzīga kā man, bet, izsakaties jau arī visi pārējie. Esmu precējusies, nu pat būs jau 10 gadu, ir bērni, materiāli nodrošināta, vīrs ļoti mīl bērnus un rūpējas par viņiem, ir saimniecisks, atklāti sakot, ne es viņam speciāli ēst gatavoju, ne gludinu drēbes, īsāk sakot, pats ar visu tiek galā un arī māju uzkopj. Esmu diezgan seksuāli vēsa,(pēc dzemdībām kaut kā viss mainījās, lai gan bija ķeizars) sex mums ir labi ja 1x mēnesī, man to vairāk vienkārši nevajag, gribu būt mīlēta, lutināta, bet, lai sexu man neprasa. Protams, saprotu ka vīram to grūti pieņemt un šķiet ka viņs skraida pie citām jo viņam vajagot vismaz 2-3 x nedēļā, būtu priecīgs ja butu katru dienu, bet es tad ātri vien nobeigtos! Jautājums ir, cik daudzām no jums, kuras dzīvo kopā ar vīrieti, sex ir 1x mēnesī un retāk un kas ir Jūsu iemesls/ptoblēma jūsuprāt? Cik daudzas no Jums dzīvo kopā ar vīrieti tikai tāpēc ka nav kur iet, ir bērni, man 3, bērniem vajag ģimeni, man manu esošo dzīves līmeni jo nestrādāju?
21.09.2012 16:35 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
krista nu iespējams, ka sākumā bija kā vairums pāriem, tā dzirkstele utt....bet pēc 10 gadiem un 3 bērniem bonusā to vīrieti, tieši to konkrēto vīrieti vairs nu nekā negriba.....kur teikts ja autorei "piebrauktu" jauns , pavisam cits , viņai simpatizējošs vīrietis, ka viņa atteiktu....varbūt pat pašai gribētos 3x dienā. Visticamāk, ka tur tā problēma.

lai tad tie aseksuaalji paarojas ar sev liidziigajiem.

nu ja ir tā, tad piekrītu tevis apgalvotajam - lai tāds tādu meklē.
22.09.2012 17:41 |

Reitings 124
Reģ: 15.03.2009
es dzīvoju ar puisi jau 3 gadu kopā.
pirmo gadu mums seks bija vairākas reizes nedēļā, ja ne dienā.
otrajā un tagad kā uznāk. ir reizes kad mēnesi nav. reizes kad divus. bet ir arī reizes kad nav neviena diena bez. nezinu, tas, manliekas, atkarīgs no emocionālās tuvības.
Ja jūs darat ko kopīgu, nestrīdaties, smejaties, runājat ir piedzīvojumi, tad arī gribēsiet viens otru vairāk.
Domāju tev vajag atpūsties no bēreniem. Iespējams aiziet ar vīru uz kādu klubiņu vai arī aizbraukt kaut kur uz kādu viesu māju divatā ar alkaholu un kādu galda spēli ;)
22.09.2012 17:59 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Tu gan daudz gribi,virs pats est taisa,drebes mazga,mil bernus un tu vinam 1x menesi :D
Ceri,ka vina miljaka nepartaps par otro sievu ;)
23.09.2012 12:55 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Parlasiju visu un esmu shoka ,man likas es esmu egoiste bijusi un tadas pazinusi,bet tu parpej visu.
Es no sirds novelu lai tavam viram cela gadas gudra,laba sieviete kas atver acis :)
23.09.2012 13:17 |

Reitings 179
Reģ: 06.08.2012
jā,sanāk ka Tu mājas chillo,viīrs visu dara..
meēs ģimene a bija trīs bērni,mamma i gatavoja,i māju kopā,a Tu saki ka Tev nav laika?!

SKATIES,ka TAVS mīļotais vīrtiesi nav atradis MĪĻAKO..un pēctam neraudi,ka viņš aizmuks prom no Tevis :)

Lai veicas.
23.09.2012 13:24 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Tatad jamekle cits vecis tev, ja jau vinjhs tevi nevar apmierinat ;)
23.09.2012 16:33 |

Reitings 9
Reģ: 20.07.2011
Lai arī Tavs vīrs saka, ka nevēlas Tev neko uzspiest, ja pati nevēlies, viņš tomēr ir aizskarts un domāju, ka varētu justies mazliet izmantots, jo viņš apgādā Tevi un tavus bērnus, pats kopj māju un taisa ēst, lai gan, manuprāt, tas ir SIEVAS PIENĀKUMS, bet, kad pienāk laiks, lai Tu viņam par to visu pateiktos, Tu guli gultā kā baļķis. Ja es būtu Tava vīra vietā, tad jau sen būtu pasūtījusi Tevi trīs mājas tālāk, paņemtu bērnus līdzi un atrastu sev kādu, kas novērtētu visu, ko viņas labā darītu un dzīvotu ilgi un laimīgi. Nu padomā, rigule, Tev ir viss, ko katra sieviete var vēlēties. Vai vēlies to tik viegli pazaudēt?
28.09.2012 13:22 |

Reitings 1
Reģ: 11.11.2012
Es kā vīrietis saku ka man ir tieši tāda paša problēma,bet otra pusīte uzskata ka man ir jaārstējas jo man pārāk bieži vajag sexu,sexa nav bijis jau kādu mēnesi un vnk beidzos nost.domāju ka ārsta palīdzība jameklē ja sexu negribas.Lab ja nav katru dienu tad vismaz pāris reizes nedēļā vajag.esmu mēģinājis par to runāt bet bez sekām-vairāk tākā apjucis esmu par to un nezinu ko pasākt.Vai tiešām es viņu vairs nepiesaistu kā vīrietis???viss bija ok kad dzīvojām atsevišķi un tikāmies tad pie manis tad pie viņas-tagad dzīvojam kopā un viss cauri intīmajām attiecībām.un ja ko saņemu tad tā ir tikai buča garāmskrienot.cenšos visādi bet nekas neizdodas.
11.11.2012 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits