man vienmēr asara acīs, kad redzu kādu ubagu vai vecu tantiņu, kas ubago, man vienmēr slapjas acis , ja vēl par dzīvniekiem tad vispār man pinkšķis, kā var būt tik nežēlīgi, slimi cilvēki, kas dara pāri dzīvniekiem, daudz tādu gadījumu, vai pamet kaķus , suņus kur piesietus, šausmas. Dzērājiem naudu nedodu. Uz ielas dažreiz iemetu kādus santīmus veciem ļaudiem vai ja redzu ka tādi, kas neubago pudelei. Arī uz labdarības tālruņiem zvanu, vismaz reizi. Ziedojumu kastītes vienmēr ko iemetu, kaut santīmu. Pati arī reiz Mcdonaldā ieraudzīju vīru, kas ienācis pasildīties, neizskatījās, kā dzēris, citu pārpalikumus nesteidzās ēst, nesmirdēja, tik sildījās, jo bija ziema, man palika viņa žēl, aizgāju nopirkt viņam big mac komplektu un iedevu vēl latiņu, cik ļoti viņš man pateicīgs bija, es uzreiz jutos labāk un vēl reizi tik viņu vēl redzēju, arī piegāju un 50 sant iedevu.
p.s nesen piestāju Origo Kebabā , kur stāvēju rindā, rindā ielīda veca kundze, varēja redzēt ka trūcīga, vecā jakā, saplēstā, kāds bij iedevis viņai naudiņu, viņa knapi sadzirdāmā balsī lūdza karstu tēju, bet viņai kaut kas ar balsi, nemāku spriest, un neviens itkā nesaprata, pārdevējas teica, lai iet prom, ja ne izsauks apsardzi, tad rindā esošā dāma no narvesen, vēl sāka teikt- tā bāba ar pie mums , nevarējām atkratīties, kādas dusmas man sanāca, gandrīz nesavaldījos, labi, ka viens vīrietis, nopirka pats par savu naudu viņai tēju, un kebabu, teica, lai iet apsēsties un gaida, viņš atnesīs viņai. un kārtīgi nodeva kebaba pārdevējam par viņu stulbumu. Tikai nesaprotu kāpēc tā tantiņa kebabu neapēda un tēju neizdzēra, lai nu kā, man palika tik žēl, ka apetīte pārgāja, jo citiem nav ko ēst un kādu stulbu pārdevēju dēļ, cilvēkam vecam, kas rāda naudu un lūdz karstu tēju dzin prom, kāds ārprāts, labi, ka ir tādi cilvēki kā puisis kas nopirka tantei kebabu un tēju.
vai, laikam aizrunājos... :)