kas nepatīk pretējā dzimuma izskatā un uzvedībā???

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
šovasar nācās pieredzēt cik gan Latvijā ir skaistas un koptas sievietes un uz tās masas tik maz koptu vīriešu protams katrai gaume ir savādāka, bet es domāju, ka higiēnas un tīru drēbju ziņā visām sievietēm uzskati saska.
man nepatīk mačo tipa vīrieši man tādi uzreiz asociējas ar sarkanu 3 pogām no augšas atpogātu kreklu un melnām krūšu spalvām :D
uzvedībā agresivitāte un nagu graušana c'mon
13.09.2012 20:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
man nepatiik sieviskjiigie viirieshi vai ja viirietim ir nosliece uz sieviskjiigaam iipashiibaam (apseestiiba ar savu izskatu, aizraushanaas ar modi, klachoshanaas tieksme, paarlieku liela emocionalitaate utt). kaa arii izteiktie intelektuaalji, kuri baidaas no jebkuraam fiziskaam aktivitaateem un kuru seezjamvietas muskulji ir pilniibaa atrofeejushies no seedeeshanas ofisa kreeslaa.
14.09.2012 03:05 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
O interesanti šo te palasīt! Go go vēl kaut ko :)
Vēl varat piemetināt cik liela nozīme ir tieši izskatam, piemēram, te par spalvainiem kāju pirkstiem un tievročiem/tievkājiem, skūtajiem un vēl visādiem aizgāja. Vai tas uzreiz uzliek "ķieģeli" visām iespējām ar Jums, vai tomēr, ja čalim pelēkā viela ir ļoti ok, tad uz izskata atkāpēm tomēr var pievērt acis?
14.09.2012 09:05 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Mani akitina saldie solārijpuikas, protams ja vītrietis sevi kopj tas ir apsveicami, bet līdz robeižai, kad paliek sievišķīgi.. tad ir fui... riebjas visādi bling bling auskri utt.. šiti vīriešiem...

Vēl mani tracina tie idiņi kuri sadomājušies un mēģina sevi izrādīt, kā vien māk, staigā uzvalciņos un domā, ka baigie prinči, bet patiešibā ir kaut kādi fucking menedžerīši kaut kādās firmās un reāli neko no džives nejēdz vairāk kā 5 dienas vakarā pieliet seju... tizli uzvestie klubā un ievilkt gultā kādu malal=ļetku :D

Tad mani tracina tie kuri velk tik apspīlētas džinsas kā zeķubikses...

Un jā mani kaitina Hipsteri... debīlās brilles kantainās... omju dzemperi, ataudzētās bārdas utt.. šiti...

Protams trenniņbikšaiņi, rajonšķiki, bumeristi jau ir paši par sevi saprotami...

Un jā mani tracina arī pālieku romantiskie, salkanie, čubinātāji....

Gan jau vēl ko piemirsu :D
14.09.2012 09:21 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Nepatīk neaudzināti, neizglītoti, vulgāri un nekopti vīrieši.
14.09.2012 09:25 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
^^

Vispār jau svarīga ir harizma... čalis var nebūt nez kāds skaistulis, bet ļooti interesants cilvēks, erudīts, tāds ar kuru var parunāt par visādām tēmām.... domāju 80% meiteņu izvēlētos, sliktāka paskata puisi, taču tādu ar kuru sarunas raisās kuram ir labs humors utt... nekā sapņu princi pēc izskata, kurš var tikai pateikt to vainu cik maksāja viņa matu želeja, vai kā viņš ar draugiem piedzērās un saburzija uzvalku :D
14.09.2012 09:29 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
^^ - par izskatu runājot, es arī agrāk varēju pateikt - man patīk tikai tādi un tādi, bet savukārt šitādi nepatīk, līdz iemīlējos cilvēkā, kuru, pirmo reizi ieraugot,varēju pieskaitīt pie "nav mans tips".
14.09.2012 09:29 |

Reitings 1705
.. un pirms tam man bija iepaticies viens baigais smukulītis, bet, kad viņu iepazinu, sapratu, ka tur zāģu skaidas galvā. Tā laikam man bija mācībstunda nebūt uzskatos tik kategoriskai :)
14.09.2012 09:31 |

10 gadi
Reitings 10290
Svarīgākas jau, protams, ir rakstura īpašības, bet nu no skata nepatīk garmataini džeki, nu, ja viņam mati garāki, kā man :D nepatīk solārijpuikas, hipsteri ar jau pieminētajiem onju džemperiem un visu citu piederošos prikidu. Un šaumsīgi smieklīgi liekas dzēki, kas saģērbušies švītiņu drēbēs un sataisījuši TO seju, ka viņi krutākie čaļi kontinentā-piemiegtas acis, vaigu kauli ievilkti, seja nopietna :D baaac msiklģi viņi.

bet nu no svarīgākajiem-nepatīk:
bermērķīgi
slinki
tādi, kas slikti izturas pret sievieti (nav obligāti jāsit)
lēnuļi
iedomīgi
gan jau vēl kas, bet neatceros :)

jaunava, runājot par Raivi, mācījāmies videnē kopā, bet ne vienā klasē. Nu, tieši tāds pats tizlenis palicis, kā bija.
14.09.2012 09:31 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
nepatīk slinki, kārni mužiki. neskatos arīi ztumšajiem - priekš manis tie nav vīrieši. visi čigānus atgādina..:D
nepaīk gari, nekopti nagi. nepatīk ja var redzēt netīrus zobus...fūj..vienu drauga, draugu atcerējos,kam no kurīšanas priekšējie zobi ar brūniem pleķiem..un viņam ir meitene,kas viņu bučo.pē...
riebjas ja uz muguras ir spalvas..riebjas tie ar tiem atšautajiem dibeniem...fuj vienkārši...
14.09.2012 09:44 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
ak,jā..un riebjas tie,kas neko nesajēdz no ģērbšanās..jā, okej...bevajag jau baigi sekot modei, jo veču mode pagaidām ir kaka, bet nu nejau savelk visādus sūdus virsū un blato.tad man gribās paprasīt - vai mamma tevi labprātīgi n mājas šitādi izlaida?
14.09.2012 09:46 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Vizuāli man nav standarta, kas man patīk un kas nē, jo ir sanācis vilties, kad simpātisks čalis atver muti un nāk ārā tādas pērles, ka visas simpātijas ātri zūd. Tomēr vajag parakņāties vīrietim dvēselītē, lai saprastu patīk vai nē. Vēl, protams, gribas, lai vīrietis ir garāks par mani. Ā un es negribētu sev vīrieti, kas smēķē, bet, ja samīlētos pirms to atklāju, tad jau droši vien tam vairs nebūtu nozīmes. Un vispār vīrietim ir jābūs vīrišķīgam, ar mugurkaulu un tādam, uz ko var paļauties.
14.09.2012 09:57 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
man nepatīk nesportisks augums, lielie vēderi.
jo liekais svars nav nekas pievilcīgs.
tomēr patīkamāk,ka blakām ir kopts vīrietis ar mazliet formīgu augumu,nevis tāds,kas to vien dara kā kūkas ēd un nerada iespaidu,ka varēs pasargāt savu sievieti .
nepatīk ūsas,bārda,gari mati.

nepatīk vīrieši,kam viss jāsaka priekšā,kas paši nezin ko grib,ko vajag,kas čīkst un neko negrib darīt.
14.09.2012 10:04 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Vēl atcerējos , ka man nepatīk tādi ofisa baltrocīši, kas neko smagāku par datora peli nevar pacelt:D Uzskatu, ka vīrietim jāprot kaut vai ar cirvi un āmuru darboties, nevis tikai smuki pa telefonu runāt un e-pastus sūtīt. Nepatīk tādi nepraktiskie. Vispār visam jābūt ar mēru - ja kopts, tad ne līdz apsēstībai, ja pašpārliecināts, tad ne iedomīgs, ja romantisks, tad ne 24/7 čubinātājs utt. Jau augstāk minēju, ka nepatīk pārākie tusētāji un alko mīļotāji, bet tādi pareizie, kas nekur neiet, arī liekas jocīgi.
14.09.2012 10:06 |

Reitings 42
Reģ: 13.09.2012
DIO +++
14.09.2012 10:07 |

10 gadi
Reitings 1698
Par izskatu runājot - nepatīk "saldie" solārijā pārcepušies zaķīši ar balinātiem matiem un milzu akmeni ausī :D Bet tikpat riebjas arī tie tā saucamie "neformāli" - ūsas vai nesaprotama bārdiņa, gari mati, sasieti astītē un pārsvarā netīri, kaut kāds tirgus džemperis vai krekls ar īsajām piedurknēm un uzrakstu "Anarhija" vai tml., tās drausmīgas augstās milzu botas (vai otrais variants sandales ar zeķēm), un pie mugursomas karājas ķēde vai kaut kas tamlīdzīgs. :D AAAA!
Nepatīk, kad vīrieši lieto saldās/lētās smaržas, pīpē lētās cigaretes, galīgi nemāk ģērbties un valkā kaut kādas tirgus lupatas, bet galvenais, protams, apavi - ja staigā apkārt krosenēs (vai vēl sliktāk - velk tās pie uzvalka biksēm, vai otrādi - kurpes pie sporta tērpa :D ) Īsa auguma vīrieši arī īsti nepievelk.
14.09.2012 10:08 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
nepatīk pārspīlēti, resni, ar alus vēderiem, nekopti bārdaini, ūsaini, nekoptu apģerbu, memmīši, sapņotāji, treniņtērpos&laķenēs,skūtgalvji, blondīņi, saldie,ar ķēdēm apkārušies, iedomīgie vīrieši!!!
Patīk pieklājīgi, vīrišķīgi, ar labu gaumes izjūtu, vīrieši uniformās (policisti, kareivji utt.),vīrieši uzvalkos, koptos apavos, tīriem apgriestiem nagiem, saskaņotās zeķēs, spalvainas kājas, vispār patīk slaidie vīrieši, patīk virieši ar raksturu un savu viedokli, gudri, inteleģenti, reālisti...
nu tas tā īsumā!!!

ā, un vēl riebjas vīriešiem, kad tie pieliecas vai notupjas, var redzēt visu dibena rievu, tas gan manī pretīgumu izraisa....arī sievietēm nepatīk, ka apenes redzās pietupjoties, tas liekas tik prasti...
14.09.2012 10:10 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Man nepatīk tas,ka vīrieši vienmēr grib būt visgudri....nepatīk saldie čubinātāji....(sick)
nepatīk pārspīlētie romantiķi....neciešu ja vīrietis nekopj sevi......
Kādreiz man šķita,ka sievietēm ir tā lielummānija un vēlēšanās visos veidos paspīdēt,bet tagad kopš dzīvoju pārsvarā vīriešu kompānijā saprotu,ka vīrieši ir traki uz lielīšanos un zīmēšanos..un viņiem ļoti patīk klačoties!
14.09.2012 10:21 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Roxy un Royalty Paldies :) Tas priecē :)
Arī pārējās foruma dalībnieces ļoti interesanti raksta! Aš prasās ekselī paniekoties un kādu statistikas grafiku uzbliezt :)
14.09.2012 10:27 |

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
solārijpuikas ,kas matus taisno ar pannu katrai otrajai nav cieņā + :D
,ok lai, būtu uzvedība un izskats ,bet ,kā ar aizraušanos, vīrieša hobiju, kas varētu likties būt nepieņemans?
no savas pieredzes varu teikt ka NEKAD vairs neiekritīšu uz geimeriem , kad gāju uz randiņiem tas man bija gandrīz vai standartjautājums!//fuuuh :)
14.09.2012 10:34 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Es organiski nespeeju iztureet vaajus un nekoptus viirieshus... pfeee... briesmiigi... Protams, kopteelam jaabuut labam, lai es iesaistiitos sarunaas ar kaadu konkreetu viirieti.
14.09.2012 10:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits