Mazuli uz ielas

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Ko jus domajat par so jauno akciju? "Mazuli uz ielas"

file:///C:/Users/Lucien%20van%20der%20Rijt/Desktop/ngm_280670879.jpg
13.09.2012 14:27 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
BesS spontanie aborti pastav daba,ta ka tavs minejums,ka mate daba nav ieviesusi auglja dzivibas atnjemshanu ir nepareizs
13.09.2012 17:40 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
LV
13.09.2012 17:41 |

Reitings 4183
LV dienā ir 27 aborti. nu jā, tas man nešķiet īpaši normāli... neesmu ne par, ne pret.
13.09.2012 17:42 |

Reitings 4183
un paradokss ir tāds, ka abortu taisa arī finansiāli stabilas sievietes, kurām "nav mātes instinkts" vai kādi citi "nopietni" iemesli, nevajag teikt, ka ar abortu izglābsim kārtējo zagli, narkomānu, kropli... jā, daļu varbūt, bet ne visus, kuri mirst aborta ceļā.
13.09.2012 17:44 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Stulbuma kalngals.
Vienīgais, ko ar šo var panākt - saraudināt grūtnieces un tās, kuras kādu iemeslu dēļ zaudējušas mazuli.
13.09.2012 17:46 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
eu nu meitenes, meitenes. Jūs, bezatbildīgās svilpastes, kas ņemas pa labi un pa kreisi un nodarbojas ar seksu, kad vēl nav gatavas bērniem un nedomā par sekām :o, ir taču 100% izsargāšanās - vai nu nesekss, vai dupsī.
13.09.2012 17:47 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es neatbalstu abortus, tacu katrai sievietei ir savs stasts, savs iemesls un tiesibas uz izveli. Vienigi galigi garam ir izmantot abortus ka izsargasanas lidzekli (t.i. neizsargaties un regulari veikt abortus).
Neaizmirsisim, ka grutnieciba nav nekads ipasi saulainais laiks, var nakties saskarties ar dazadam problemam un reizem gaidama berna vecaki nolemj par labu abortam, jo tiek atklata smaga patalogija vai slimiba, domajot gan par berna, gan gimenes nakotni. Ta, ka ir viegli moralizet, kamer neesi saskaries ar smagam situacijam dzive.
13.09.2012 17:50 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
nazi-aizmirsu pieminēt,ka dabā viss ir iekārots tā,kā tam ir lemts notikt..un tieši tā spontānais aborts ir dabas ietekme ....ja tam ir jānotiek tad tas notiks...un neuzskatu,ka cilvēkam vajadzētu iejaukties...cits gadījums ir tāds,ja sievietei gaidot bērniņu atklājas,ka bērnam ir kādas problēmas,kas var traucēt gaidāmā bērniņam pilnvērtīgai dzīve..tādos gadījumos aborts ir vecāku izvēle un to neuzskatu par nosodāmu vecākiem jaizlemj vai viņi bērnam tādu dzīvi novēl,ja bērns nepiedzimst vesels un iespējas nav ārstēt!
13.09.2012 17:54 |

Reitings 528
Reģ: 09.03.2009
cosmo pilnīgi katrā diskusijā meitenes skandalējas :D izlasi pirmo lapu, viss ok, nospied pēdējo - visas jau viena otrai brūk virsū!
13.09.2012 18:10 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Laila,
man argumentu ir vēl pilns, mans darbs ir saistīts ar atkarīgiem cilvēkiem, kā jau minēju - esmu līdzatkarīgā, es saskaros diendienā ar šiem cilvēkiem, bet pēkšņi parādies tu un sāc apšaubīt manas darba spējas, sakot, ka man nav nekādas saprašanas un es nespēju just līdzi šiem cilvēkiem, kas slimo ar atkarības slimību. Es domāju, ka tas liecina, ka argumentu pietrūkst Tev.

man rodas sajūta, ka tu nesaproti, ko nozīmē vārds "līdzatkarība". Tā nav empātija. Tā kā vienīgā, kas te cenšas gudri dirst (jāsaka, nepārāk labi sanāk), esi tu.

Laila...nu tad viņai ir ļoti bagātā pieredze acīmredzot ..

Man vienkārši ir smadzenes.
13.09.2012 18:24 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man vispār sāk likties, ka vienīgais iemesls būt tik kvēli pret abortiem ir cilvēku vēlme mūžīgi līst svešās dzīvēs, kaut arī viņus tas neietekmē. Vienmēr uztrauc tas, kas ar kuru guļ un vai kaimiņš/slavenība ir taisījis plastiskās operācijas, kaut gan jūs tas nekā neietekmē.
Es vēl spēju saprast, ja reliģiskie uzskati ir iemesls šādam viedoklim, bet ja arī tas nē, tad tikai un vienīgi jaukšanās svešās dzīvēs. Jo kā jau es pati teicu - ar smaidu to neviena nedara, tātad cilvēkam ir iemesls un nav jūsu darīšana, vai tā ir izvarošana vai vienkārši nevēlēšanās būt mātei.
13.09.2012 18:36 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Pievakare, vai atceries Tu minēji divas lietas - līdzatkarību un emocionālo atkarību. Gribu Tev pastāstīt, ka emocionālā atkarība citiem vārdiem ir līzatkarība. :) Pietiks jau domāt, ka tulīt mani noliksi - tas ir mans darbs, mana personiskā pieredze un daudz kas cits, tā kā iesaku Tev sākt nodarboties ar savām lietām un likt mani mierā, 19gadīga gudrīte.
13.09.2012 19:00 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Esmu par abortiem, protams ne kā par kontracepcijas metodi, un es tiešām nedomāju, ka cilvēkam būtu jāatsakās no gultas priekiem vien tāpēc, ka 1% gadījumu var sanākt šmuce. Akciju redzēju, pāris zīmītes izlasīju, bet vienīgās pārdomas, ko tas manī raisīja, bija par cilvēkiem, kas šo ir veidojuši, par to, kā viņi atļaujas censties ielīst citu privātajās dzīvēs.
13.09.2012 19:00 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Laila, tad nu gan jauna informācija. Un ko tu gribēji ar to pateikt? Vai tiešām tu nespēj komunicēt bez kaut kādiem slēptiem vai tiešiem aizvainojumiem? Zini, tas cilvēku nepadara par gudrāku.
13.09.2012 19:07 |

Reitings 4183
vispār domāju, ka vajadzētu arī popularizēt lielāku vīrieša atbildību, citādi viss uz sievietes pleciem. un atļauju, ka vīrietis un sieviete ABI vienojas par abortu.
13.09.2012 19:11 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Sirds sažņaudzās skatot tās bildes un aprakstus...
Ļoti laba ideja kā vērst sabiedrības uzmanību!
13.09.2012 19:35 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Taada sajuuta, ka sievietes abortus taisiitu kaut kaada prieka peec, nevis apstaaklju spiestas. Lielai daljai sabiedriibas galvenais ir pamoralizeet un pateelot visziniisus.
13.09.2012 19:45 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Man akcija šķiet šausmīga un riebīga. Es nerunāšu par saprātīgām un domātspējīgām sievietēm turpmāk, jo tās, kuras ir duras ar skaidām galvā, abortu izmantos kā kontracepciju un tur jau neviens neko neietekmēs un par to pat nav vērts runāt.
Kauns, ka 21. gadsimtā ir šādas akcijas. Piekrītu Pievakarei, nav padomāts nedz par tām, kurām bijis aborts veselības dēļ, nedz par tām, kurām bijis spontānais. Pati esmu par abortiem un domāju reālistiski, nevis ar iedomu dieviem galvā un izdomātu grāmatu rokā par to, kas ir labs un kas slikts, tādēļ man žēl to sieviešu, kurām šī sviesta dēļ raisījās skumjas emocijas iepriekš piedzīvotās operācijas dēļ.
Šī līšana citu dzīvēs un nepamatotā moralizēšana ir vienkārši murgs! Jebkurš bioloģijas skolotājs un ārsts pateiks, ka nedēļās, kad iespējams veikt abortu, no cilvēka tur nav ne smakas un kur nu vēl domāšanas vai kādas mistiskās embrija dvēseles. Tā NAV slepkavība, pēc 12 nedēļas Latvijā nav ļauts veikt abortu, savukārt ārzemēs, kur abortu iespējams veikt pēc 12 nedēļas, es saprotu, jo pat šajā valstī ir ārsti ginekologi, kuri ar aizdomām par grūtniecību liek atnākt pēc 2 mēnešiem uz USG un tad sievietei nav izvēles, jo viņa nezināja par grūtniecību (ārsts neko nesaka, nepārbauda kārtīgi) un bērnu nevēlas. Pilnīgi riebīgi skatīties uz to sabiedrības daļu, kura tik priekpilni ielien citas sievietes privātajā telpā, sāk moralizēt un skandina, ka jādzemdē, jo daudzi uzskata, ka tā ir slepkavība, ko par tevi padomās! Plika aprobežotība un mazvērtības kompleksi.
Saka, ka vienaldzība nogalina, bet mani neinteresē ne tas, ko cits ēdis brokastīs, ne tas, kādēļ sieviete izvēlējusies veikt abortu. Vai tad nu tiešām labāk dzemdēt, jo sieviete izvarota.. Kā arī kontracepcijas ne vienmēr nostrādā. Es izsargājos kā varu un neapšaubāmi veiktu abortu, ja iekristu. Un tās, kuras reiz pieļauj kļūdu, manuprāt, neizsargājoties, kļūdu labojot, no tā mācās. Ja nē, tad tā pieskaitāma tai kategorijai, kurai skaidas galvā.
Nodot bērnu adopcijai, manuprāt, ir bezatbildība. Neiekļauju šajā teikumā tās, kuras pieteikušās par surogātmāti, respektīvi situāciju, kad ir skaidri zināms, ka vecāki būs. Vienkārši atstāt bērnu bērnunamā ir atbildības sajūtas zudums.
Piekritīšu Lou, ka
vienīgais iemesls būt tik kvēli pret abortiem ir cilvēku vēlme mūžīgi līst svešās dzīvēs, kaut arī viņus tas neietekmē.
+ reliģiskais aspekts, no kura jau sen vajadzēja tā kā tikt vaļā mūsdienās.
Un vēl aizvien fascinē tas, ka tās, kuras nevēlas bērnus tiek apspiestas un ietekmētas, moralizētas, savukārt tās, kuras dzemdē pa labi, pa kreisi un vēl uzpīpē pa vidu ir varones. Sabiedrība, bļin.
13.09.2012 21:30 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Nepardomata akcija. Un mulkiga. Un sausminosi pasa centra.
13.09.2012 21:35 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
vispār domāju, ka vajadzētu arī popularizēt lielāku vīrieša atbildību, citādi viss uz sievietes pleciem. un atļauju, ka vīrietis un sieviete ABI vienojas par abortu.
+1
13.09.2012 21:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)