Vakar atcereejos loti senus laikus!Es pat nezinu ,kaapeec ienaaca praataa sis laiks!Atcereejos skolas laikus -gaaju toreiz veel 9klasee!Tiesaam kluustu veca laikam ,ja atceros veel so vecumu...:D!Atcereejos ,ka man loti patika viens puisis no 10klases-taads loti slaids ,mana uztveree loti smuks:DAtcereejos ,ka vinam bija meitene,kurai es loti gribeeju liidzinaaties!Gribeju pat gerbties,ka vina...:DTik skaidri atceros ,ka toreiz modee bija mezgiinu zekes un vinai tiesi taadas bija!Rakstiiju omiitei uz Vaaciju ,lai suuta man taadas arii...!Atceros ,ka vinai bija gari skaisti mati-varbuut ,ka man vienkaarsi taa likaas,ka sii meitene bija skaista,jo patika manam "sapnu princim"!:)
Tomeer jaaatziist,ka biezi taa ir,ja mums patiik viirietis,patiks arii vina izraudziitaa sieviete!Varbuut tas ir taapeec,ka mees iedomaajamies,kaapeec tiesi vina un ne cita?Iipasi ,ja viirietis ir taads izskatiigs!
Tagad peec daudziem gadiem man ir liidziigs gadijums! Vareetu teikt otraadi!Jauna sieviete un daudz vecaaks viirs!Man sis viirietis liekas loti interesants tiesi taapaaec ,ka ir speejis iepatikties sai jaunai sievietei!Kaut kas tacu vinaa ir tomeer taads,kas so sievieti piesaistiija!Nauda arii,bet noteikti ne tikai ...!Es veel vakar teicu viiram,ja vinam buutu blakus vecs tantuks ,noteikti liktos parasts viirietis...:D