Ārsti

Reitings 11
Reģ: 15.03.2012
Sveiki! Būtu ļoti jauki, ja Jums kāds pazīstams ārsts, ģimenes loceklis vai varbūt jūs pašas, kuras ir ārstes, varētu izpalīdzēt un uzrakstīt atbrīvojumu no fiziskām aktivitātēm uz mācību gadu saistībā ar artrītu? Protams, ka par zināmu samaksu. Problēma tāda, ka pašai ārste atvaļinājumā un līdz ar to vēršos pie jums, cerībā uz atsaucību!
12.09.2012 00:21 |

Reitings 610
Reģ: 24.07.2012
Pilnībā piekrītu priori par to gudro runāšanu. Man jau pāris gadus ir šī slimība un sāpes reizēm pat pēc pavisam nelielas piepūles jau ir mokošas. Tāpēc atbrīvojums no sporta artrīta slimniekiem ir tikai normāli. Bet nu jau varu sākt nodarboties ar ārstniecisko vingrošanu un tas ir ļoti vajadzīgs, jo viss ķermenis ir ''ierūsējis'' un arī tas nav labi. Bet ar to vingrošanu viss notiek mierīgi un pamazām, nevis kā sporta stundā.

Un par to atbrīvojumu - sākoties skolai arī man vajadzēja zīmi un arī mana dakterīte bija atvaļinājumā. Aizvietojošā ārste gan nezinu kāpēc atbrīvojumu neuzrakstīja, bet māsiņa gan. Tā kā arī tev nevajadzētu būt problēmām.
12.09.2012 21:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits