Divaini!

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sveikas!
Man ir brivas attiecibas. Bet pedeja laika, vins no tiksanam izvairas, atrunajas ar aiznemtibu. Bet taja pasa laika raksta sms, ka loti gribot mani un pat milot.
Mani tas kaitina, ja negrib tikties, tad kada jega no rakstisanas? Tad labak butu pazudis pavisam!

Labprat uzklausisu Jusu viedoklus!

P.s. uzrakstiju savu sapi daudz garak un plasaku situacijas aprakstu, bet kaut ka nepievienojas. Tagad isais variants.
11.09.2012 21:26 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
jums ir brīvas attiecības un kā viņš vēlas, tā arī dara. iespējams, ka viņam pašam ir kāda krīze. tiešām neaicini pati nekur, ja viņš izvairās. ja jums ir brīvas attiecības, tad nelauzi par to galvu un tiecies ar citiem
12.09.2012 13:44 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Ja jau esat tik ilgi pazistami un visada cita zinja viss ir forshi - kapec vienkarsi nenostaties un pajautat skaidri un gaisi - '' Ko tad mees te isti veidojam ?! ''

Ja nu bail tad pajauta caur sms. Bet protams, ja Tev pasai gribas kautko nopietnaku - jo tiesh un konkrets jautajums visticamak novedis pie diviem izgajieniem - vainu jums viss saks palikt nopietni (par ko shaubojs, ja vien vinjam nav tadas pasas jutas ka Tev ) vai ari viss tiks nocirsts ka ar cirvi , jo vins varetu nobiities.

Aj patiesiibaa nezinu :D Katram citaa gadalaikaa, cita domaasana :D
12.09.2012 18:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits