Vēstule mirušajam

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nezināju, pie kuras tēmas ierakstīt, bet..
uzzināju, ka miris viens draugs. uz bērēm netieku, bet domāju uzrakstīt viņam šodien vēstuli pie svecītes, bet uzreiz sadedzināt. tas nebūs nekas slikts, ja es to sadedzināšu mājās vai labāk laukā? nu protams tā, lai ugunsgrēks neizceļas.
vnk es šim cilvēkam biju ļoti tuva, viņš mani mīlēja un stāstīja visu. pusaudzes gados mēs satikāmies, bet mūsu attiecības neturpinājās dažādu iemeslu dēļ. un tad es gribēju uzrakstīt atvadu vēstuli. uz kapiem negribu nest, jo tad tā bija jāliek zārkā. atceros, ka tajā laikā, kad tikāmies, mēs apmainījāmies vēstulēm.
vai vispār šāda vēstule ir vajadzīga?
07.09.2012 13:46 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Ja tas Tev ir svarīgi, esi par to domājusi un vēlies to darīt, tad noteikti uzraksti! Ne velti cilvēki raksta dienasgrāmatas. Ne velti ir dažādi ticējumi un tradīcijas par uzrakstītā sadedzināšanu un pelniem. Esmu dedzinājusi dažādus papīrus izlietnē, pie palaista ūdens.
07.09.2012 15:43 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Lena,Tu mani saraudinaji :D
07.09.2012 18:00 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Es uzrakstītu, sadedzinātu kādā traukā, savāktu pelnus un aizietu uz kapiem kaut kur apraktu. Veselu vēstuli kāds, veidojot kapu apstādījumus, var atrst. :)
07.09.2012 18:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits