Dzimtsarakstu nodaļā laulā atklāti nodaļas telpās vai citās piemērotās telpās. Ārpus šīm telpām var laulāt tikai līgavaiņa vai līgavas slimības vai citu svarīgu iemeslu dēļ.
Bet te nav teikts, ka laulāt drīkt tikai dzimsarakstu nodaļas telpās. "Citas piemērotas telpas" arī ir tās pilis un muižas, kur ceremonija ir pat svinīgāka. Vai tad Rundālēs pilī nenotiek kāzas? Vai arī tur ir ieperinājies kāds dzimtsarasktu kantoris (kam es neticu)?
paris: nu ja.. baznica to naudu ari nem kaut kur, varam uzminet kur, es domaju.
_paris: ka tev liekas, vai baznicas nav jaremonte?
Par kadu money, tavuprat tas tiek darits?
Daudziem sen celtiem dievnamiem ir vajadziga gridas mainjas, jumti jamaina - tipa ir par ko?
grrr - nav, un padoma 2x kapec nav "money" ( :D )par ko. Un tas, ka viniem jaremontejas, man reali neuztrauc(ok, dazas baznicas jaatsaj ka kulturvesturiskais mantojums), es runaju vispar par citu temu.
Vidējās cenas svārstās no 200 - 300 latiem. Viss atkarīgs no tā - vai ņem pilnas divas dienas vai nē. Plus, jāierēķina vienmēr arī visi ceļa izdevumi un tā.
es jau tgd rēķinu, ka fotogrāfam aizies 500-700ls. tā kā pati fotografēju, tad man ir ļooti svarīgi, lai viss būtu perfekti iemūžināts. varbūt kāda kotlete labāk, bet fotogrāfs man būs kāds no topa - Plūme, Baltskars etc.
Man arī fotogrāfs bija viena no svarīgākajām pozīcijām, naudu nepažēloju.
Rīt bildes dabūšu-cik satraucoši :D ceru, ka es pati visas bildes nesabojāšu.
Meitenes, TĀDA BRĪVTICĪBA NAV!!!!!! Tas, ka neesat nevienā konfesijā, nenozīmē, ka esat brīvticībā! Tā sauc Korāļa biznesu. Un šīm kāzām nav likumīga spēka.
Arī es varu tevi tik pat likumīgi salaulāt - kur vien vēlies.
Korāļa kāzas ir tikai tusiņš (pirms tam ir jālaulājas baznīcā vai jāsarakstās zagsā)
Kardamons - nu tagad var oficiāli no 1.janvāra arī dabā, bet pirms tam jau par naudu visu ko varēja dabūt gatavu, galvenais, lai ir kāds, kas piekrīt un pēc tam noformē papīrus kā vajag. ;)
palasíku komentáru pirmo lapu :D meitenes, juus tieshám nezinat, ka no shí gada 1. janvára ir iespéja lauláties jebkurá jums vélamá vietá - júras krastá, pie ezera, májás, kaut kútí - - - tas V.Korálim kártígi iesitís pa maku.
katrs dara ká grib, bet es to neuzskatu par ticíbu - cilvéks izveidojis savu biznesu, savu ticíbu un pelna naudinju...