Sveikas cosmo meitenes.
Esmu 17 gadus jauna. Aizvakar 9:00 no rīta gāju no Deglavu tilta uz Pērnavas ielas dzelzceļa pārbrauktuves pusi. Tur tāda aizaugusi taciņa , cilvēki iet labi ja ik pēc 15 min. Vajadzēja ātrāk nokļūt mājās, tādēļ gāju pa šo taciņu. Tur ātrāk. Pa priekšu man gāja vīrietis,stumdams riteni, kurš ik pa laikam atskatījās. Kad bijām pusceļā viņš nogāja no taciņas ~3m attālumā un stāvēja. Es gāju ātrākā tempā garām, bet kad biju blakus, viņš pagriezās un skatoties uz mani apmierināja sevi. Es nobijos un ātri aizskrēju garām un tiku drošībā.
Šokā nepiezvanīju policijai, jo arī nebiju pārliecināta ,ka mācēšu, atcerēšos kā noraksturot viņu. BET. Šodien braucot ar tramvaju redzēju iekāpjam viņu tramvajā. 100% tas bija viņš, arī tas pats apģērbs, soma. Seju noteikti atpazinu arī.Uzreiz nolēmu,ka jānofilmē. Kāpjot viņam laukā, nofilmēju viņu, bet video kvalitāte krēslā bija diezgan slikta.
Jautājums- Jūsuprāt, ir jēga iet rakstīt iesniegumu policijā?
Vai viņi mani neaizsūtīs mājās? Zinu, vajadzēja iet tūlīt, bet domāju ,ka nebūs jēga. Liekas,ka viņš tur nebija pirmo reizi.. Tāds aizdomīgs.