Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

restorāns ,,Gan bei"

Reitings 518
Reģ: 11.12.2011
Pirms tam biju Can can picā, cili picā, viss super ūber kruta. Vakardien bijām Gan bei Spicē... nu pilnīgi trauma... man izbijušai lauku meitenei..viss tik oficiāli, gandrīz katru reizi kā paiet garām viesmīlis pajautā vai viss ir labi, vai garšo utt. man tas likās ļoti pārspīlēti, bet iespējams tas ir normāli. ā un vēl atnes pusslapjus dvielīšus pie zupas... īsti nezināju ko ar tiem iesāku un vēl tukšs šķivītis klāt zupai...hmm... man nemaz to nevajadzēja un neizmantoju....īsti nezinu kādu atbildi vēlos no Jums sagaidīt.
Laikam 1.reizi biju tā pa šiko ēdusi.
P.S. atstāju tur 2ls dzermanaudu, ceru, ka nebija par maz... tur visi izskatījās turīgi apmeklētāji.
Varbūt pārspīlēju, nezinu, bet jā, nekas līdz šim tāds nebija piedzīvots :) īsti nezinu vai tur vēl kādreiz gribētu ēst, jo man nepatīk, ka pret mani izturas kā pret bērnu.
02.09.2012 19:06 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Gan bei biju vienu reizi un man nepatika.
30.12.2012 16:15 |

Reitings 276
Reģ: 30.03.2010
Sanāca nesen būt Gan Bei visumā jauka vieta, bet mani pārsteidza viesmīle ar teikumu :"sory, ka tik ilgi " :D Gan mazliet humoristiski, gan bēdīgi, ka piemirstās latviešu sarunvaloda.. :(
30.12.2012 16:23 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Emii komentāros viss ir labi paskaidrots. Autorei - ja gadās kādreiz aiziet uz kādu specifisku vietu (Gan Bei ir tāda, jo tur ir austrumu virtuve), tad vienkārši pajautā viesmīliem, ja kaut kas nav skaidrs. Tāpēc jau viņi tur ir, lai apkalpotu klientu. Par tiem pašiem mitrajiem dvieļiem un papildus šķivīšiem varēja pajautāt. Man šķiet normāli, ja es pasūtu ēdienu, kuru nezinu, kā ēst, viesmīlis man paskaidro, tas nav nekas traks. Un, ja patika apkalpošana, tad ir pieklājīgi atstāt dzeramnaudu.
30.12.2012 18:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits