Man patīk Gan Bei. Vienīgi tie viesmīļi varētu netraucēt un neuzbāzties, kad cilvēks ēdu, ir bijis, ka negaidīti nobiedē tā, ka gandrīz aizrijos. Bet vispār Rīgā vienmēr labprāt dodu priekšroku Gan Bei. Un dzeramnaudu viesmīļiem kaut cik, bet vienmēr atstāju, jo tik un tā zinu, ka viņiem patīkami. Taču čekā intereses pēc paskatos, vai tur ir iekļauta dzeramnauda. Es pati arī esmu strādājusi par viesmīli, tāpēc zinu, kā tas ir. Ne velti viesmīļiem no restorāna persoāla ir viszemākās algas, viesbiežāk minimālās algas robežās, bet tas neattur no šī darba, jo dzeramnauda ir kā otrā alga. Vienīgais nepatīkamais un aizskarošais, ar ko ir nācies saskarties, kad atstāj, piem., 1 santīmu. Tad jau labāk vispār neko nebūtu atstājuši.
Runājot par Gan Bei čekiem - īsti nezinu, un varbūt ķļūdos, bet man reiz kāds stāstīja, ka tas niecīgais procents, kas tur ir norādīts, esot tikai viesmīļu algas nevis kaut kāds procents papildus algai. Ne velti saimnieki tā esot izdomājuši ietaupīt, jo zin, ka klienti ar papildus dzeramnaudām neskopojas.