Es biju pie doktora Mileikas, samaksāju par pirmo konsultāciju 18 Ls.
Bet pēctam sapratu, ka veltigi jo......
Vispirms izjautāja mani.
Tad viņa izrakstīja ārēji lietojamu līdzekli, bet protams, ja esiet pārlaicināta, ka tas viss nāk no iekšām, tad šo līdzekli Jums var ieteikt arī māte google. ( bet saucās Himalaya neem wash, tādas putiņas mazgājamās, jāatzīstās, ka ļoti labas, savelk ādu, nav taukaina, dziedē, iesaku!)
Tālāk, protams, nosūtīja uz analīzēm- asins, koprogramma, vēdera dobuma sonogramma.
Bet nelaime jau tāda, ka dermatologa nosūtījumi nedarbojas ar atlaidi, tāpēc, protams, devos pie ģimenes ārsta, lai viņa raksa vēlreiz tādus pašus.
Un tad es sapratu, ka jebkura var aiziet pie ģiemenes ārsta( nevis dermataloga), ja ir pārliecināta, ka visa problēma ir iekšēja un jautāt uzreiz nosūtījumus, jo ģimenes ārsts Tev ieteiks un nosūtīs pilnīgi turpat.
Un analīzes man izmaksāja kopā 1,50 Ls. (ASAT, ALAT, Birulīns, pilna asins aina, Heliobaktērija Ig-G, un koprogramma)--> jo tikai ar ģiemenes ārsta nosūtījumu tas viss ir valsts apmaksāts.
Un vēl, man dermatoloģe iedeva atsevišķu koprogrammas nosūtījumu, kuru viņa griebēja, lai veicu par 7, 67 Ls laikam bet ģimenes ārste vēl nobrīnijās, kapēc viņa nesūtīja kopā ar visām analīzēm par velti veikt.
Un tad palika vēl vēdera dobuma ultrosonogramma, kurai ar ģimenes ārste rakstīja nosūtījumu, bet es gāju par maksu (10Ls) jo maksas rindā bija jāgaida 15 mēneši.
Un beigu beigās pēc visa, tā arī ar analīžu rezultātiem pa taisno devos pie ģimenes ārstes, kura man ieteica ko labāk un kā, un nosūtīja vēl uz pārbaudi ( Jūsu mīļo kobru) :D:D lai apstiprinātos kāda lieta, lai nebūtu par velti antibiotikas jādzer. Tagad gaidu, kad 5dien būs rezultāti.
Morāle tāda- netērējiet naudu dermatologiem, ģimenes ārsti ir ļoti gudri un nosūtīs un ieteiks pilnīgi to pašu ko dermatalogi, un vēl par lētākām cenām ar nosūtījumiem.