Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krize? smiekliigs sex? tas ir normali!

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Esmu apjukusi!
Pirms laika paskiramies ar puisi. Bet nu protams saligam un pedejas divas nedelas bija labas :) Bija jaukas briivdienas utt.
Pa cik tiekamies tikai brivdienas. Tad nu sodien tikamies un man nebija nekada prieka vinu redzet :o
Pavazajamies pa veikaliem, briziem vins man krita pat uz nerviem,jo uzvedas ka mazs berns!
Atbraucam pie vina.
SEX - vienkarsi vaks, nekad tik stulbs sex nebija bijis, es ka idiote smejos, pat neatceros par ko (un man vinu negribejas, sexu gribejas, bet vinu nee)!
Un pectam vins aizgaja spelet fuci ar pazinam! Un es sezu vina izstaba un nezinu ko darit!
Nu fuci es nevareju iet spelet,jo man nav tada apgerba liidz :D
Agrak es dusmotos,kad vins aizietu prom,ja reali pavadam tikai nepilnas 2dienas nedela kopa. Bet tagad man ir vienalga.
Nez tas ir beigas, vai ta saucama 3.gadu krize(esam kopa 2,5gadus)?
Jums ta ir bijis?
01.09.2012 20:01 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
tās ir beigas. nav ko lieki laiku šķiest!
01.09.2012 20:13 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nezinu, kaut kada attiecibu krize ta ir, ko varetu nosaukt par vina neveribu pret tevi. Tu juties nenoverteta no vina puses, tapec ari vinu pasu tev vairs negribas ipasi. Attiecibas ir jakopj, turklat abiem. Vari meginat runat ar vinu, ka nejuties attiecibas apmierinata, bet nu ja nelidz, tad skaties pati, vai ta velies turpmak dzivot.
01.09.2012 20:13 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Kāda vēl krīze? Tas nozīmē, ka viss ir alles dillēs. Tak nevajag divreizuz viena un tā paša cirvja kāta kāpt(sēsties) :D
01.09.2012 20:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits