!!!

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
sveiki! es ar savu puisi izšķīros pirms 3 mēnešiesm. mēs bijām kopā 3,5 gadus. es viņu patiesi mīlēju un mīlu arī tagad. mēs strādājam kopā un mēnesi pēc šķiršanās arī dzīvojām kopā. tagad dzīvojam 7km attālumā viens no otra, bet cik no viņa sapratu, tad kaut kad drīz jau šis attālus ļoti saruks viņš dzīvos samērā netālu no manis varbūt 1km. viņš mani mēdz samīļot kādreiz kad guļam vienā gultā viņš mani apķer. ja ir kāds kopīgs draugs, tad viņš ir ļoti bravurīgs, bet kad esam divatā viņš ir atkal normāls .
mēs esam vienkārši draugi, kuriem ir seks:)
es esot kopā ar viņu cenšos nedarīt tās lietas, kuras viņam nepatika, kad bija kopā ar mani, jo gribas viņu atpakaļ.
man nav idejas ko un kā darīt!
es zinu, ka laiks dziedē visas brūces, es zinu, ka jāturpina dzīvot un meklēt citu , daru visādas lietas, lai tik nebūtu jādomā par viņu. eju, piemēram, uz trenažieru zāli, lai gan to daru arī nedaudz viņa dēļ, jo viņš man to visu laiku teica, lai daru, kad bijām kopā. cenšos sevi mainīt viņa dēļ un arī citu džeku dēļ, jo pilnībā apzinos, ka māku būt ļoti kaitinoša, stresaina un nepacietīga.
man gribas viņu atgūt, bet nezinu kā un vai vispār ir vērts. es zinu, ka jūs visas teiksiet, ka nevajag viņu atgūt. kas aizgājis aizgājis.
p.s. viņš mani tik vienkārši pameta, jo satika citu meiteni, kura visu laiku ir pozitīva, bet apzinos , ka pēc 10 satikšanās reizēm nevar spriest par otra cilvēka pozitīvismu visas dzīves garumā, jo visiem jau uznāk sliktās dienas:)
01.09.2012 14:25 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
tev nekas neizdosies, kamēr viņš redzēs, ka vēl joprojām esi morāli no viņa atkarīga. Kad tu pārrausi šo saiti un saksi dzīvot savu dzīvi, tikai tad viņš novērtes to, kas ir beidzies, jo viņa loma tavā dzīvē būs mazinājusies.
No savas pieredzes,
02.09.2012 00:48 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
slima situācija.

ar savējo nebiju ne uz pusi tik ilgi kopā, kad sajutu, ka man kāpj uz galvas. viņš bija kārtējoreiz aizvazājies ar saviem draugiem, atvilcies no rīta. es pus nakti negulēju, jo sīkā tolaik bij jābaro ik pēc 3 stundām, vienvārdsakot miega bads nereālākais. šis ap 7iem ienāk un prasa man brokastis. viņam paveicās - es kāreiz cepu sev olu. nu, pietaisīju klāt tā, lai sanāk uz diviem, smuki saliku uz šķīvja un aiznesu. domāju - ātrāk paēdīs, ātrāk aizmigs. t viņš pēkšņi - a tu majonēzi nevarēji vairāk uzspiest? ka metu to karsto olu šim virsū...

stāsta morāle - tu jau viņam esi atdevusi savu olu un aizskrējusi 5 km pa lietu uz veikalu, tik lai viņam,krānam, būtu labi. respektīvi - ļāvi uzsēsties uz galvas un tur viņš paliks, kamēr citu tādu neatradīs - tātad ilgi.

piedod, bet tu izklausies pēc viegli ietekmējama cilvķa. ceru, ka ņemsi vērā meiteņu padomus un arī manu - atrodi kādu, kurš TEVI ietekmē pozitīvi, nevis meklē citu, kura pozitīva būs viņam par rieku. turies! :)
02.09.2012 04:23 |

10 gadi
Reitings 865
laikam pati negribu līdz galam atzīt, ka viņš man kāpj uz galvas. kad bijām pāris nebija tā, ka viņš man kāpa uz galvas.
esot ar viņu esmu laikam viegli ietekmējama, bet savādāk neesmu.
šorīt no rīta piecēlos atkal ar domu, ka vēlos viņu atpakaļ, bet tad atkal sev skaidroju, ka man viņu nevajag un iespējams pat 100 reizes labāks džeks mani tagad gaida. laiku daudz netērēju un ja jau viss, tad skrēju jau pie cita čaļa. ar to čali jau uzturēju sarunas jau kad biju ar savu ex kopā
02.09.2012 10:50 |

10 gadi
Reitings 865
es nespēju tā loģiski izdomāt kāpēc viņš tā dara, tāpēc lūdzu palīdzību džeku izprašanā jūs. viņš cenšas nelietot lamu vārdus, jo man tas nepatīk un ja pasaka kādu lamu vārdu, tad uzreiz atvainojas. vienreiz nezinu pateiciībā vai kāpēc, bet kad es viņam aiznesu ūdeni uz auteni, kuru viņš bija atstājis pie manis, viņš mani apskāva, nobučo uz kakla un lūdza, lai es ar viņu pasēžu kopā un pagaidu atiņu, kad atnāca autiņš viņš man deva daudz gaisa bučas . ir bijuši ļoti daudzi gadījumi, kad viņš man pasaka vai izdara kaut ko ļoti labu un patīkamu tik nespēju vairs atcerēties un varbūt pat nevajag, jo atkal parādīsies dumja cerība viņu atgūt
02.09.2012 11:04 |

Reitings 65
Reģ: 02.09.2012
Tu gribi viņu atpakaļ? Pārstāj gulēt ar viņu. Pasaki, ka jūs esat šķīrušies un viss. Ja vēlēsies Tevi viss būs labi, ja nē, tad vismaz tevi neizmantos.
02.09.2012 11:16 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
izklausās, ka autorei ir 15 gadu. ļoti bērnišķīga domāšana
02.09.2012 11:38 |

10 gadi
Reitings 865
es tiešām nespēju normāli domāt, bet 15 gadi man toč nav, ja tā vispār tad man ir 23
ar viņu esmu savus nervus sabeigusi un savu domāšanu arī.
02.09.2012 12:15 |

10 gadi
Reitings 865
un kā uztver bijušā vārdus, kad būsim pilnīgi izšķīrušies, tad...
02.09.2012 12:27 |

10 gadi
Reitings 865
jā es zinu, ka rakstu kā pavisam sīkā un saprotu, ka gandrīz pieaudzis cilvēks tā nerunā, bet nespēju domāt un rakstīt kā pieaugušais, bet man gribas zināt kā man izturēties un ko man darīt, jo pati nespēju vairs neko izdomāt, tāpēc prasu jums palīdzību
02.09.2012 12:29 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Identiska situācija no manas nesenas pagātnes, tikai es nebraucu virsū savai ex un centos nomierināt un morāli atbalstīt, cik nu tas iespējams, jo bijām abi viens otram labākie draugi. Bijām kopā 5.5 gadus. Arī viņa vēl joprojām cer ar mani saiet kopā un reizēm man paslīdēja kāja, jo sex bija vienkārši fantastisks ar viņu un bijām vienojušies, ka tikai tāpēc, ka tiešām abiem ļoooti labi tai jomā kopā. Šķīrušies esam kopš jūnija vidus, bet es biju gatavs to darīt arī agrāk, tik gaidīju, lai viņai universitātē eksāmeni beidzas, lai nesačakarētu viņas dzīvi TIK ļoti (tāpat jau sačakarēju ..) Abiem tagad jau ir citi sex partneri - viņa gan savējo sauc par ielāpu .. un es pats viņu iedrošināju satikties ar citiem. Man jaunā draudzene ļoooti ir iepatikusies .. brīnos par sevi šai jomā, bet nu tā sanācis .. ne par to stāsts ..
Nesen abi satikāmies un izrunājāmies .. bija patīkami, bet es jau viņu vairs kā sievieti neuztveru. Jā, ja gribētu, gan jau ievilktu gultā, bet zinu, ka sāpīgi būtu viņai kā arī liekas cerības dotu .. tiesa arī būtu ļoooti labi abiem ..
Galvenā doma ir tā, ka šajā tikšanas reizē es vēlreiz pārliecinājos, ka tā nav tā sieviete, ar kuru es gribētu saistīt savu nākotni, veidot ģimeni un audzināt bērnus. Tāpēc autorei iesaku atmest cerības par atkal kopā būšanu, pacelt savu pašapziņu, dzīvot kādu laiciņu sev un varbūt mazliet egoistiski sevi palutināt .. 100% varu pateikt to, ko jau citas rakstīja - kamēr Tu viņam dosi - viņš Tevi neuztvers nopietni un vienkārši izmantos Tavu emocionālo stāvokli (ja vien viņa sirdsapziņa to neaizliegs, kā tas bija man). Vienīgā iespēja ir gaidīt, kamēr viņš aplauzīsies ar nākamajām un sapratīs, ko zaudējis. Un tādā gadījumā Tev ir jābūt tik stiprai, lai nekristu uzreiz atpakaļ viņa skavās, bet kārtīgi viņu aiz deguna izvazātu un tikai, kad viņš būs izklājies kā paklājs pie Tavām kājām, vēl padomāt, vai tiešām vēlies viņu atpakaļ. Ja Tu tā neizdarīsi, tad pus gada laikā atkārtosies jau esošais scenārijs. Vīrietim ir jāsaprot, ka šī ir tā sieviete, ar kuru viņš tiešām grib būt kopā .. jau pēc šķiršanās, tas iespējams tikai Hard Way .. Iesaku tagad arī viņu sākt ignorēt, lai saprot, ka nav joki un pieliek bixes no tā, ka vairs negribi viņu. Un, ja viņš necentīsies būt kopā ar Tevi, tad, tici man, Tev viņu nevajag, jo agri vai vēlu viņš aizies .. labāk agri, kamēr nav ģimenes.
Tāpēc tagad nododies sevis mīlēšanai, un, ja Liktenis būs lēmis, tad viņš atgriezīsies. Ja nē, tad noteikti tas ir sagādājis Tev ko labāku :)
03.09.2012 12:01 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Atceries.lv nepalīdzēja?
03.09.2012 12:08 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
viņš ļoti aktīvi man brauca augumā un zvanīja tai otrai švabrai, bet pagāja mēnesis un viņš viņai zvanīja labi ja tikai reizi nedēļā vai divās, man nebrauca augumā un palika dikti mīļš pret mani.

ŠVABRA esi tu,pirmkārt.Otrkārt,nebrauc augumā,jo tā otra švabra laikam neiedeva,a tu dod,kad tik viņam vajag.Necienu tādas sievietes,kas šitā ļauj sevi pazemot!
03.09.2012 12:16 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
Ka tu sevi galigi necieni? Kur ir tava pasciena?
viņš mani mēdz samīļot kādreiz kad guļam vienā gultā viņš mani apķer. ja ir kāds kopīgs draugs, tad viņš ir ļoti bravurīgs, bet kad esam divatā viņš ir atkal normāls .
Nesaprotu kapec tiekaties ja jau attiecibas ir beigusas?

mēs esam vienkārši draugi, kuriem ir seks
Stulbi :D Jus neesat draugi. Tu vinu uztver ka draugu un ta pa draugam sexu dod, bet vins tevi uztver ka objektu no kura var vienmer dabut kad gribas :D

es zinu, ka laiks dziedē visas brūces, es zinu, ka jāturpina dzīvot un meklēt citu , daru visādas lietas, lai tik nebūtu jādomā par viņu.
Are you f**king kiddind me? :D Kura momenta tu centies par vinu nedomat? Tani kad jums ir sekss ? :D

Vardu sakot sviests kautkads. Gribi padomu, ok - beidz gulet ar vinu, beidz kontakteties, kas beidzies tas beidzies, jadzivo talak. Nav ko sedet un gaudot ka dzive gruta, ja pati pie ta esi vainiga ( joprojam guli ar bijuso lolojot kautkadas liekas ceribas, centies sevi mainit delj vina ).
03.09.2012 12:50 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kapec vinam ir cita, un vins gul ar tevi???jocigs dzeks. pameta tevi meitenes del(saprastu, ja butu vel kada liela love sim uzradusies), bet lien zem taviem brunciem. vartbut tev vinam uzreiz piedavat grupveida seksu, ja vins tik publiski nostada tevi fakta prieks,ka vienu dienu gul ar tevi, otru dienu gul ar citu. ceru, ka t vismaz sim mute nenem, savadak sanaktu, ka bez maz vai esi tai meitenei vaginu izlaizijusi, ja nu sis aizmirsis dusa ieiet!
03.09.2012 15:35 |

Reitings 8272
viņš tevi pameta!! tu to pati saproti, ko nozīmē šie vārdi? viņš ir ar citu, viņš ar viņu iespējams jau guļ, un dala gultas vietu un visu pārējo. taču nepazemo sevi, kāds vēl sekss ar tevi, kad viņam ir jau cita? viņš vnk uzvedas kā suns uz siena kaudzes- tevi nelai'ž prom, jo pie tevis var atgriezties, bet par jauno viņš vēl neko nezina, vai sanāks, un tādēļ tevi patur kā rezerves variantu. un tikai tādēļ arī tevi slavē, kad tu viņam taisi ēst. kas tu viņam kalpone kāda?
03.09.2012 15:56 |

Reitings 8272
nē nu es nevaru :D ja tu tā saki, ka tu nevari un atzīsti, ka esi lupata un nevari pacelties augstāk un mēģini to vēl iestāstīt citām, tad paliec tāda un beidz čīkstēt! ja gribi, ko mainīt, tad dari ko lietas labā. meitenes jau tev pateica ļoti daudz ko darīt. un tu nebeigsim domāt par viņu, kamēr nebeigsi gulēt ar viņu? tas tev nav saprotams?
03.09.2012 16:04 |

10 gadi
Reitings 865
jums visām ir baigā taisnība jau, piem., par to, ka, ja es ignorēšu viņu sapratīšu ko viņš grib. zin tā lēnām arī notiek. šodien man, runāju ar vecmāmiņu, bet liekas, ka viņš domāja, ka runāju ar kādu džeku un tad aizskrēja aši uz prom un treniņu, lai gan sākumā teica, ka ļoti liels slinkums iet.
lai vai kā, bet liekas, ka sāku lēnām atgūties no šķiršanās, jo pat darbā viņu vairs tik bieži vairs nesatikšu
03.09.2012 18:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits